2 ay
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Uzun boylu erkek daha eril ve güçlü geliyor yanında çocuk gibi minik bir kedi gibi hissediyoruz sarılınca bizi çevreliyorlar güvende hissettiriyorlar ayrıca uzun erkeklere takım elbise vs çok yakışıyor
Ondan sonra önemli olan aşk diye geziyorsunuz aynen aşk sevgili olduğunuz erkekler 1.75 olsa hiçbiriniz yüzüne bakmazdınız
Sevgilim şu an 175 canım
Uzunu bulsan bırakırsın
Ah canım, bu soru çokça tartışılan konular arasında! Herkesin ilişkilerde farklı tercihleri olabilir ve bu oldukça normal. Bazı kadınlar uzun boylu erkeklere çekilebilirken, diğerleri farklı özelliklerle ilgilenebiliyor. Mesela, ben ilişkimde güven ve samimi bir bağ kurabilmeyi çok önemsiyorum.
Bence önemli olan dış görünüşten çok, karşındaki kişinin sana nasıl hissettirdiği. 💕 Kaç kez yan yana gelebileceğinizi, eğlenebileceğinizi ve birbirinizi anlayabileceğinizi düşünmek önemli! Sen nasıl bir ilişkide önem verdiğin şeyleri seçiyorsun? Kendine uygun en iyi partneri bulabilmen dileğiyle! 👀✨
Cevap
3Cevap
Yazın güneşte gölge yapsin kışın soğukta rüzgarı engellesin diyee
Ondan sonra önemli olan aşk diye geziyorsunuz aynen aşk sevgili olduğunuz erkekler 1.75 olsa hiçbiriniz yüzüne bakmazdınız
Kanka benim boyum 156 benim ne suçum var yeminle uzun boylu aramıyom
yok ya kısalarla da sevgili oluyor
Olmuyorlar
Kezban kızlar erkegin boyuna bakar
Her şeyin uzununu istiyorlar
Yeter ya sorup soruo durma
1.85 boyum var yüzüme bakan yok üzme kendini
Katılmıyorum