Aileme yıllarca verdiğim altınları geri isteyip sevgilimle Ankara’ya kaçmak doğru mu?

Ben 22 yaşındayım 18 yaşında çalışmaya başladım ne para getirdiysem aileme verdim onlar da kendi çıkarları için altın yapıp köşeye koydular abim var mühendis o maaşını alır almaz bankaya atar bunlara zinnik koklatmaz benim hem paramı aldılar hem de herkese beni kötülüyorlar annem evden falan kovuyor yani şu an da çalışmadığım için öyle muamele görüyorum erkek arkadaşım var 4 senedir sevgiliyiz evlenmek istiyoruz o da iyi biri mesleği de var annesi bize ev bile verecek ama gel gör ki benim annem haset bir kadının teki bana gelmiş seni seven senin gibi deli olur anca falan diyor yani başımda büyük bir bela var beni de evde istemiyor sürekli ezikleyici laflar söylüyor ama benim altınlarımla hayal kuruyorlar işte evdeki birikimlerle ev alırız filan ama ev alsak bu gene başımızda oturur diyorlar hem paramı çalıyorlar hem de beni eve koymuyorlar bu aileden kaçmak istiyorum sevgilim eşyaları tamamlayınca Ankara 'ya kaçacağız altınlarımı da isteyeceğim sizce doğru bir tercih mi

Aileme yıllarca verdiğim altınları geri isteyip sevgilimle Ankara’ya kaçmak doğru mu?