Merhaba ben Almanya’da yaşıyorum. Annem babam Türk. Burada yaşadığım semt Türklerin çoğunlukta olduğu bir yer ( gerçi son zamanlarda araplar biraz işgal ediyo gibi :/ ) ama Almanya’da zaten ırkçılık çokça görülen birşey ve ben bu tarz dışlamalardan çok etkilenen biriyim. Tr’de ki arkadaşlarım biz oraya gelmeye çalışıyoruz sen şikayet ediyorsun vb diyolar. Bazen korona bitince Türkiye’ye dönsem mi diye düşünüyorum ama oradaki sistemde malum. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gel gel buralar çok eğlenceli. Saçmalamayın evet ırkçılık olayı kötü ama kendi ülkende daha fazla ırkçılık yaşarsın artık.
Dimi :(
Gelirsen pişman olursun ülke batmış durumda bu hükümet gitmeden gelme tatile gel şimdilik
Öyle olucak gibi
Dönersen hayatının hatasını yaparsın
Oradan başka yere geçebilirsiniz, burayı ne yapacaksınız?
Burada üniversite okuyorum. Başka bir yere geçebileceğimi sanmıyorum biraz zor. Ama sanırım kalıcam gibi
Yani bulunduğun yerden sıkılmış olabilirsin. Hak veriyorum, ancak daha mantıklı bir yer değişimi yapabilirsin. Elinde bulunan imkanları daha güzel değerlendirmeye çalışabilirsin bence. Mesleğine göre bir seçimde olabilir. Mesleğini en güzel şekilde icra etmek için bir takım araştırmalar yaparsın ve ona göre biraz seyyar yaşam sürersin. Beğendiğin yerde de kalırsın. Baktın meslekte sarmadı, yerde sarmadı başka şeylere göz atarsın :D Yani avrupada yaşayıp sıkılman biraz komik geldi. Biraz hayallarine vakit ayırsana. Bisikletle gez ne güzel :D Biraz fikir edinirsin.
Psikoloji okuyorum. Aynı zamanda ektra harçlık olması için kafede çalışıyorum. Arkadaşlarımda var aslında ama tanımadığım ya da yeni tanıştığım birinin bakışından bile ne düşündüğü anlayabiliyorum. Ama haklısın
Psikoloji okumanın yararları diyelim. Mükemmel bir bölüm ve meslek. Dünyanın gidişatı sayesinde güzel para kırılacak bir bölüm ve bol tanıdık edilebilecek bir meslek. Çok güzel, umarım kendini iyi geliştiriyorsundur. Ekstra olarak çalışman çok daha güzel, çünkü kişi kendi için bir şeyler yapmıyorsa başkaları ne kadar laf ederse etsin boştur bana göre. Lafla peynir gemisi yürümez diye boşuna dememişler. Yani sana naçizane tavsiyem orada kalıp hatırı sayılır bir konuma geldiğinde buralara gelmen. Çünkü yoksa burada sindirilirsin, inan bana. Buralar ne kadar sıcakkanlı yerler gibi görünse de aşırı rekabet ortamı var. Her an arkadan vurulabilirsin :D Azıcık bizim haber kanallarımıza göz at biraz, dediğimi anlayabileceğini düşünüyorum. Neyse başarılar.
Dönme kardeş net söylüyorum dönme. kötü olduğunu düşündüğün herşeyin bin beteri burda emin olabilirsin
Bu ülkeye sadece tatil yapmak için gel yaşamak için hata olur inan.
Gelmemelisin. Geleceksende tatil için gel sonra tekrar dön 😃
Yerine ben gelirsem olur
Buraya dönmen sadece ap. tallık olur .
doğru gibi
Gibi değil öyle.
Sakın gelmek gibi bir hata yapma. Hatta imkanın varsa beni de al 😂
Bilmiyom bakcaz artık zaten oyuncak değil bi git bi gel kapaöspsösps alayım da oluyor mu öyle ya
Bilmiyorum ki orda yasayan sensin oluyormu? İşçi falan lazımsa babanın yanına yürüyerek bile gelirim jahshshdhdhdh
Yok ben üniversite okuyorum nakamslzms
Oluyor ya sahte bir evlilik oturma izni için yeter sjsjsj
Tamam işte okudugun bölüm ile ilgili bir iş bulup mis gibi yaşarsın orda yazları da Türkiye ye tatile gelirsin sadece. Bak benim hayalim senin hayatın hahshshdhdhd
Sahte evlilik mi var bir hayalimiz ahhshshdhdhdhd
Bunu söyleyince bazıları linçliyo ama bende oradan kaçmak için gelmiştim ahajskoxdksp psikoloji okuyorum
Gerçekten mi kesin anlaşırız o zaman ben de psikoloji ile ilgileniyorum ama okuamıyorum ahhsshhshdhd
Tabi canım yeter ki bunu kabul edecek birini bul😃 face de çok ölüyormuş bu tip gruplar. Bence orda biraz takılıp orta yaşlı birini bulursan senin iş çözülür dostum 😃
Anlıyorum ama konuşamıyorum gibi bişi mi ahıxmspmsspö
Hayır her ikisini de yapıyorum ama okulunu okumadım shshhdhdhdhdh
Bu arada mümkünse bana mesaj atabilirmisin? Psikoloji ile ilgili ciddi bir şey sormam lazım.
Türkiye de iş bulacabilecegin bi diploman varsa dön ama burayı da Suriyeliler işgal etti:)
Üniversite okuyorum
Gel anam gel. Gel de sonra gör bir şeyleri tersten.
Of abi ya skspsösp
E yok hiç mi dünyadan haberin yok? Burada tanıdık yok mu sormuyor musun naısl yaşıyorsunuz diye😃
Biliyorum bende o yüzden üniversite bahanesiyle kaçtım resmen
Aklın varsa sakın gelme, asla diyorum bak.
Bende oradan kaçmak için gelmiştim ama bilmiyorum
Şu son 2 yılda her şey daha da berbat oldu. Meyveler en kötü 5 tl, biberin 17 tl olduğunu gördü bu gözler hem de dandik bir pazarda. Çok pişman olursun, yapma.
Burda da almancı diye dışlarlar
Kurtulamıyoz yani xd
Bir düşün bakalim niye japona guneykoreliye ırkçılık yapmıyorlar da türk ve müslümanlara yapiyorlar
O konular sıkıntılı xd bakcaz artıkın
Sen almanya macerana devam et derim turkiye hiç iyiye gitmiyor daha bikac sene sonraki gündemleri de görebiliyorum İstanbul'da deprem binlerce ev yıkıldi türkiye natodan atıldı turkiyeye abden ambargo
Dön vatanına