değerli ablalarım abilerim sizden güçlü yorum bekliyorum şimdi ben 19 yaşındayım sevgilim de 19 yaşında bu sene 20 olacak her neyse ben Azerbaycan'da okuyordum 2 sene okudum orada o da Azerbaycanlı ve orada tanıştık sonrasında 1 yıl kadar aynı evde yaşadık tıpkı bir aile gibi sonra MEB bizim diplomamızı yani Azerbaycan tıp üniversitesinin diplomasını kesinlikle kabul etmeyeceğini duyurdu bu yüzden ben de okulu boşladım ve sınavlardan falan hepsinden kaldım aslında tüm arkadaşlarım bırakmıştı ben sevgilim için aileme açıklamadım sonra izne geldiğimde her şeyi bildiklerini söyleyip beni bir daha Azerbaycan'a göndermeyeceklerini söylediler haklılardı zaten üniversitem yok niye göndersinler sevgilim de bu arada açıktan İzmir'de okuyor o da sınavlar için gelmişti ben ona açıklayınca o da Azerbaycan'a dönmedi İzmir'de kalıyor her neyse 1 yıl aynı evde yaşadığın özellikle ergenliğin sonlarını yaşadığın yaşta o sevgiliyle ayrı kalmak bana iyi gelmedi tabii ki kendimi 40 gündür odaya kapalı tutuyorum istem dışı annem kapıya getiriyor yemeğimi sigaramı babam alıyor sağ olsunlar ama benim ailem çok baskıcı aile yani 19 yaşında olmama rağmen saat 10'dan sonra eve gelsem kıyamet koparırlar ya da ne bileyim annemin tanımadığı arkadaşlarım beni kapıdan almasa çıkarmazlar hep böylelerdi hala böyleler onları anlıyorum Türkiye güvenli değil ama tam aksine Azerbaycan güvenliydi ve orada çok rahat bir hayat yaşadım şu an bu hayata uyum sağlamakta zorlanıyorum annemle konuştum kız arkadaşımın yanına gitmek istediğimi onun da tanıdığı bir arkadaşımı söyledim o da İzmir'de yaşıyor beni 1 haftalığına oraya göndermesini istedim annem sıcak yaklaştı ama tam o sırada babam arkadan geldi bağırmaya başladı kaç aydır zaten tatil yapıyorsun üniversiteye gitmemişsin otur ders çalış şehir içinde bir üniversite kazan sonra istediğini yaparsın diye bağırmaya başladı haliyle ben de odama gidip sevgilime anlattım ağlayarak o da bana buna katlanamadığını istersem bilet alacağını bana ya da gelip kendisi beni arabayla götüreceğini söyledi İzmir'e 6 saat bu arada oturduğum yer her neyse yani aslında onun beni götürmesi kaçmak gibi bir şey evet onu çok seviyorum o da beni çok seviyor böyle ayıp olmasın ama Azerbaycan'da ameliyat oldum ve regl dönemimde ameliyatlı olduğum için eğilemiyordum arkadaşlarım bana yardım etmedi ama o benden iğrenmeden 1 hafta boyunca her saat benim pedimi değiştirdi yani bence her erkeğin yapacağı şey değil o yani sevdiğine eminim beni ben de onu seviyorum ama her şey sevgide değil ikimizin de maddi durumu orta aslında ben kaçınca benim maddi durumum sıfıra düşecek biliyorum bilmiyorum ne yapmalıyım akıl verir misiniz bana gerçekten aklımı kaybediyorum artık ve evlenemeyeceğiz yani kaçıp evlenme durumu yok olsa da 2-3 aya olacak çünkü o Azerbaycanlı işlemler çok uzun onları şu an yapamayız
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer