Sevgilimden ailem yüzünden ayrılmalı mıyım?

Merhabalar benim 6 aylık bir ilişkim var üni 2. Sınıfım o son sınıf ve memur ve iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz birbirimizizn kız erkek versiyonu gibiyiz hiç kavga etmeyiz hayata baktığımız bakış açılarımız aynı kısacası güven sevgi saygı temelli sağlıklı bir ilişkim var ve biz artık ailelerede söyleyelim artık onlar tanışsın dedik o ailesine söyledi tamam tanışırız demiş ailesi fakat sorun bundan sonra başlıyor ben babama söyledim babam ilişkiye onay verdi ama evlilik için şartları var ben evin tek çocuğum 2 evimiz arabamız var durumumuz çok iyi çocuğun ailesininide durumu iyi ama bizimki kadar değil çocuk memur 1 yıllık babam eğer evlenmek istiyorsa arabasını evini alsın kirada mı oturacaksın öyle gelsin dedi annem de çok baskı yapıyo bu konuda bunun için 2 yıl veriyorum dedi ama dün konuştuk çocuk ben bunları iki yıl içinde yapamam dedi arabayı alamaz mısın dedim alamam dedi evlendikten sonra alırım dedi iki arada kaldım napsam çok seviyorum ama ailemde haklı akıl verin nolur ayrılmalı mıyım ilerde pişman olur muyum

Güncellemeler
1 yıl
Akıl verirseniz çok sevinirim
Sevgilimden ailem yüzünden ayrılmalı mıyım?