Sevdiğim insanı ailesi yüzünden terketmeli miyim?

bana olan Sevgisinden eminim aylardır konuşuyoruz çokça vakit geçirdik ailem de defalarca gördü beğendi annem genelde diğer evlilik görüşmelerimizde pek begenmezdi konuştuğum kişiyi ama suanki sevdiğim çocuğa görücü usulü tanışmadık. Biz birbirimizi çok seviyoruz onda şüphe yok ama çocuğun ailesi aşırı bencil annem 100 gr altın istedi babası yok flan dedi benim sevdiğim çocuk orada kadın istediğini söyler pazarlık mı yapacaksın baba dedi. vs. babası evlenince çalışır kız dedi. benim sevdiğim çocuk benim maaşım ikimizede yeter çalışmasını istemiyorum. eğer kendi isterse elbette. Çalışabilir. O sıra babası iyi ozaman biz karışmayalım flan dedi. oda estağfurullah sadece durumu izah ettim diyor. kısacası ailesi 5 kuruş etmez. ama benim sevdiğim çocuk kendi para biriktirdi zaten 600 700 bin tl ye düğün süz evlenmek istiyoruz sade bir nikah ile. annem ailesi kötü olmasına rağmen çocuğu sevdiği için. Sen bizd saygını eksik etmezsen biz senin yanındayız diyor. evlenince ailesinden uzak yaşayacağız. bütün masrafları sevdiğim çocuk yapacak. namazında niyazında gece hayatı yok işinden evine. sigarası yok alkolü yok. sizce sırf ailesi yüzünden red etmeli miyim ki? Annem çocuğa senin ailen kötü bile olsa senin bu terbiyen ahlakından dolayı ben seni istiyorum diyor ama annesinin bukadar kötü olması ileride bizi kavga ettirir mi bilmiyorum. Çocuğun ailesi biyolojik aile sadece başka bir duyguları yok çocuğu zaten sevmiyorlar hem sevdiğim çocuk evlenmek için kendi maddiyatı var onlara muhtaç değil 600 700 civarı birikimi var dugunsuz sade bir evlilik ile olur diye düşünüyorum. Ama terketmem daha doğru olacak gibi. Hem dünyada erkek mi kalmadı ki
Sevdiğim insanı ailesi yüzünden terketmeli miyim?