Aile yüzünden sevgiliden ayrılmak?

Şimdi bizim 1 yıla varacak bi ilişkimiz vardı ben çok seviyor olmama rağmen hiç güvenemiyordum çünkü hiç güven vermiyordu sanki bana hep yalan söylüyormuş gibi geliyordu hiç birşey anlatıp paylaşmıyordu ne olursa olsun neyse ilişkinin ilk bi kaç ayında çok kırıcı idi nerdeyse kendin den soğutana kadar yapma denen şeyi yapıyor sanki inadına yapıyormuş gibi bende bu halde kızıyordum. Sonra ben annesiyle tanıştım konuşuyorduk bu böyle 9 ay devam etti ve uzak ilişki mesafesi okul açılıcak ve buraya gelecek ama gelmeyi istemiyor gibiydi neyse geldi falan bana olduğundan daha soğuk davranıyordu sanki kanlı bıçaklı düşman gibi idi bana hep annem istemiyor ilişki falan diordu bu sebebten dolayı soğukmuş yani o öyle dedi sonra bana annem seni istemiyor çünkü aklında başka biri var dedi ben bunu duyunca beynimden vurulmuşa döndüm ona çok gitme demek istedim ama diyemedim sonra biz ayrıldık dakikasında tüm sosyal medya hesaplarından benle olan bağlantılarını kaldırdı şifreyi falan değiştirdi ve başka hesaplar açtı hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı yani benim yaptırmadığım şeyler sonra sabahına başka erkekler ile oyun oynadığını gördüm bişi diyemedim çünkü bana diyeceği cevabı biliorum sen artık sevgilim değilsin karışamazsın bende bunu duymamak için sustum sonra biz ayrıldık tan sonra babası öğrenmiş yani onun söylediği bana diordu seni seviyorum belki ilerde tekrar deneriz dedi bende tekrar denemek istiyorsan uslu dur bizi birbirimizden soğutacak şeyler yapma dedim söz ver dedim o bana dediki söz veremem neden die sordum tutamam dedi sonra ben ısrar edince verdi sözünü aradan 2 gün geçti sözünde durmadı ben yazınca neden sözünde durmadın die sana tutamam demiştim dedi benden tüm hikayelerini gizlemiş hatta arkadaşlarımdan da bana söylerler die galiba sonra ben bunu farklı bir hesaplardan takip ettirdim ve hikayeleri çok değişik ti sanki başka bir kişiye atıyormuş gibi böyle müzikler artıyor biri ile konuşmuş 6 saat onu attıyor falan bişi diemedim 1 hafta boyunca ölü gibiydim ve hâlân daha öyleyim annem bu durumu görünce onu aradı işte ne oldu falan gibisinden işte anneme babam öğrendi ayrıldık dedi işte derslerime odak falan vermem lazım demiş anneme yanlış anlamayın lütfen benle iken derslerinden ya da başka birşeyden esirgemiyordum hatta ders çalışsın benle konuşmasın die uyuyordum daha anlatacaklarım var ama bunu yazıyla anlata anlata nere kadar hayata 1 kişi yi seversin olan da olur ne yapacağımı bilmiyorum boşluktayım sizce ne olmuş bana lütfen içimdeki acıyı beynimdeki düşünceleri atmak istiyorum bi aydınlatırsanız çok sevinirim sizce afetmelimiyim ne olmuş ben düşünüyorum ama sadece onu o kadar çok seviyorum ki affetmek istiyorum ama bir yandan da içim el vermiyor sizce ne yapmalıyım ne olmuş
Aile yüzünden sevgiliden ayrılmak?