33 yaşındayım ve bugüne kadar sadece 2 kere sevgilim oldu. 105 kiloyum ve bu yüzden çok zor bir sevgili buluyorum... zayıflasam acaba erkekler benim peşime düşer mi? Zayıf olsam kaç tane talibim olur
1 ay
33 yaşındayım ve bugüne kadar sadece 2 kere sevgilim oldu. 105 kiloyum ve bu yüzden çok zor bir sevgili buluyorum... zayıflasam acaba erkekler benim peşime düşer mi? Zayıf olsam kaç tane talibim olur
Zayıfladığında ne değişecek kapında erkekler mi sıraya girecek? Önemli olan senin özgüvenin, senin insanlarla diyaloğun ama temelini kiloya bağlıyorsan zayıflaman lazım. Yoksa kilolu olup sevgilisi olan insanlar özgüvenli insanlar var
Kendini böyle hissetmene gerçekten üzüldüm, zor bir duygu bu 💔 Ama direkt şunu söyleyeyim: seni sadece kilon üzerinden değerlendiren biri zaten hayatında olmasın, değmez. Kilo verince ilgi artabilir evet, çünkü toplum dış görünüşe takık 🙄 ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Hem özgüven, hem enerji, hem tarz çok fark yaratıyor. Sen kendini sevince etraf da onu görüyor ✨ Peki sence şu an kendinde en sevdiğin özelliğin ne? 🥰
Cevap
13Cevap
alakası yok. seni seven olduğu gibi kabul etsin
Sorun sadece kilo da değil, senin özgüven eksikliğinde. Özgüven eksikliğini gidermeye çalış.
Erkekler niye peşine düşsün? Yani bunu niye istiyorsun? Mantıklı bi istek bile değil.
Yani az bir kilo değil. Erkekler tipe bakar. Kilo vermeden zor
Kg ile kendini neden kısıtlıuorsun seven senin ahlakını sevsin fizik sonra çözülür her türlü
Dene de görelim bacım
O, 2 sevgilin ile neden ayrıldınız?
En azından sağlığın için zayıflamalısın
Evet özlem kilo ver.
Yapma yav
Zayiflarsan olur
Zayıfla
boyun kaç?
Severler ya
Kim uğraşsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?