Boyum 178 , hep 64 kiloydum..
Pandemiyle beraber feci kilo aldım, dışarı cikamadikca yedim. Şu an 74 kiloyum belim kalinlasti, göbeğim oluştu.. ama hangi erkek arkadaşımla konuşsam sakin kilo verme böyle çok iyi oldun diyor. Anlam veremiyorum 🤔😀
Boyum 178 , hep 64 kiloydum..
Pandemiyle beraber feci kilo aldım, dışarı cikamadikca yedim. Şu an 74 kiloyum belim kalinlasti, göbeğim oluştu.. ama hangi erkek arkadaşımla konuşsam sakin kilo verme böyle çok iyi oldun diyor. Anlam veremiyorum 🤔😀
Benim de boyum 176 ve 78 kiloyum. Erkek arkadaşım kilo vermemi istemiyor böyle daha seksi olduğumu söylüyor bazı erkekler böyle dolgun seviyor hele ki yağların vücutta dağıldığı yerler kadınsı hatlar oluşturuyorsa, mesela benim de pek göbeğim yoktur olduğu gibi kalçaya göğüse gidiyor
Benim kilo aldıkça kalcam dolgunlasti
Yüzüme daha kan can et geldi 😀
Ama göbek çok fena, bel ağrısı bile yapıyor.
Kalça böyle daha güzel görünüyordur :) ama göbek haklısın insanı rahatsız edebiliyor. Bence yine de güzelsindir. Ama en azından 70 kilo olsak daha iyi olabilir 😁😁😁 bir türlü 70 olamadım gitti 😂
Ben 3 gündür diyet yapıyorum askom
Baya iyi gidiyorum, iştahım azaldı. Aralıklı oruç yapıyorum.
Harika 🥰✨✨✨ ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama hareketim az sanırım :(((
Hiçbir şey yapamiyorsan günlük 8 bin adım atmaya çalış.
Cevap
10Cevap
Fazla kilo gibi fazla zayıflık da iyi değildir. Kilo alınca vücudun oturmuştur. Kilo dengeli dağılarak vücudunu güzelleştirmiştir.
Çünkü erkekler ele avuca gelen balık etli tombik kadınları Daha çekici ve seksi buluyorlar
Balık etli sevenler derneğine üye olanlar onlar aman diyim fazla alma göbekli falan olmaz yani olmaz 😅
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel
Yalan soylemisler 64te daha guzel duruyor
Hoşlarına gidiyor demek ki.
Erkekler zayıf sevmiyor çünkü
Kilo kimisine yakışıyor
Gögüsler popo büyüdü tabi😂
Kırmak istememişlerdir.
Demekki ideal kilona ulaşmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?