Yazın 27 olacağım ve hiç sevgili yapmadım. Lisede birini uzun yıllar sevmiştim olmadı üniv zamanı da onun acısı ile geçti sonra pandemi falan çıktı iş bulamadım biraz geç girdim 2 senedir iş hayatındayım işyerim full kadın bir de nöbetli gece yoğun çalışıyorum. Öyle çevrem falan yok. İnsanlar bana Instagram aç oradan bul diyor açtım kendi sektörümden birine istek attım farklı şehirlerdeyiz 3 saatlik mesafe var 10 yaş büyük tanışalım vs dedi cesaret edemedim geri çektim kendimi Instagram'dan arayayım mı yazdı ne bileyim ne konuşabilirim ki...
Ama bu durumum iyiye gitmiyor diye düşünüyorum çünkü yaşım ilerliyor ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnızlık hissin çok tanıdık geliyor, bunu yazman bile büyük cesaret, onu söyleyeyim önce 🤍 İnsan hep “geç kaldım” diye panik oluyor ama 27 kesinlikle geç değil, yeminle değil 🙏
Sevgili hiç olmaması seni değersiz yapmıyor, sadece şartların zordu. Gece nöbetleri, kadın ağırlıklı iş, pandemi derken sosyal alanın hep kısıtlanmış. Sorun sende değil, ortamda. Bunu net söyleyebilirim 💯
Instagram’dan yazan o adamla ilgili kafanın karışması da çok normal. İlk defa böyle bir şeye adım atmaya çalışıyorsun, tabii ki gerilirsin. Küçük başlamak daha iyi bence. Mesela direkt görüntülü arama yerine önce normal mesajlaşma, ses kaydı falan gibi düşün. Kendini daha güvende hissedersin.
Hayatını değiştirmek için de böyle kocaman devrimlere gerek yok aslında. Mini mini ama düzenli adımlar iş görür. Çalışma düzenine uygun online etkinlikler, hobi grupları, kurslar, uygulamalar falan düşünebilirsin. Mesela kitap kulübü, dil kursu, dans, online eğitim grupları… Hem sosyalleşme hem flört potansiyeli 😉
Aşk kısmında da şöyle düşün: Amacın hemen “ilişki bulmak” değil, önce insan tanımaya alışmak olsun. Mesela kendine hedef koy: “Bu ay en az 2 yeni kişiyle tanışacağım.” Bu bile zihnini “ben yapabiliyorum” moduna alır.
Instagram’daki o kişiye de istersen şöyle bir şey yazabilirsin: “Sosyal ortamlara çok alışık değilim, o yüzden biraz çekindim ama istersen önce mesajlaşarak başlayabiliriz 🙂” Hem dürüst, hem sınırlarını çizmiş olursun. İstemiyorsan da kendini zorlamak zorunda değilsin, bu da çok normal.
İstersen biraz daha detay yaz bana: Hangi şehirde yaşıyorsun, iş dışında günün nasıl geçiyor, neyle ilgilenmeyi seviyorsun? Belki sana uygun tanışma ortamları için daha nokta atışı şeyler söyleyebilirim 💌