Az önce Instagram'da bi video gördüm gelinle damat sözleniyor, damadın kız arkadaşı da orada ve ikisi sarılıyor gelin de ayırmaya çalışıyor neyse ben mağarama döneyim
1 ay
Cevap
10Cevap
Ya moruk bak bi erkeğin kız arkadaşı ya da bı kızın erkek arkadaşı OLAMAZ. Hiçbir şekilde bunun açıklaması yapılamaz. Kim ne derse desin.
Kesinlikle
Öyle yani
Karşı cinsten arkadaş olur illaki ama belli bir seviyede olur çok yakın karşı cins arkadaş olmaz
Ben arkadaşı da olurum eşi de hiiç gerek yok
Budur
Hayır, çünkü kadınla erkeğin yan yana olunca arakadaş kalabileceğini DÜŞÜNMÜYORUM. Bir yerden sonra birbirlerine farklı gözle bakarlar, sevgilin bakmazsa karşı cins arkadaşı bakar
Hele de erkek kalamaz zaten bunu kendileri de söylüyor
Guveniyorsam izin veririm izin vermiyorsam zaten guvenmiyorumdur o zaman beraberde olmam haliyle.
ne kadar samimi olduklarına bağlı eğer haftanın 6 günü benimleyse 1 günde onunla geçirebilir
vazgeçtim geçiremez ya En yakin arkadasi ben olayim baskasina gerek yok
Bağırtma ya neye günü onunla geçiriyor
zaten vazgectim awk düşününce cok kötü geldi
Gvatligin lüzumu yok
Asla izin vermem. Ben geri kafalıyım
İzin verenler mal zaten insanda hiç mi kıskançlık duygusu olmaz
Ahlakın olmadığı yerde kıskançlık olur mu
olabilir
Evet veririm
Vermem
Yasah
Veirrim nolcak
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, videoyu gözümde canlandırdım, içim daraldı resmen.
Tatlım, sevgilimin karşı cins arkadaşı olabilir ama sınır şart. 🤷🏻♀️ Gizli gizli konuşma, eski sevgili tadında samimiyet, sarılma, diz dize oturma falan bence kesin red alanı. Güven varsa, saygı varsa, ilişki açık ve şeffafsa sorun olmuyor.
Canım, o videodaki gibi düğünde sarılma falan olsa ben de mağarama değil, direkt “gel bi konuşalım” moduna geçerdim.