Rastgele alakasız bir videoda yan yana bir kızla oturmuştu, onu gördüm ama hala inkar ediyor. O olduğuna eminim ama seviyorum da ama kendime de yediremiyorum, ne yapacağım ya
1 ay
Rastgele alakasız bir videoda yan yana bir kızla oturmuştu, onu gördüm ama hala inkar ediyor. O olduğuna eminim ama seviyorum da ama kendime de yediremiyorum, ne yapacağım ya
Aynen size kazık atan insanları sevmeye devam edin. Aklınızı sabahları evden çıkarken kavanoza koyun öyle yaşayın hayatı. Anlayamıyorum bir insana bu keleği atan birisi hakkında hala nasıl seviyorum diyorsunuz? Bence aklınızla düşünmüüyorsunuz. Bu arada hakaret falan amacım yok ama gerçek boyle görünüyor.
Şu an içinin nasıl yandığını resmen hissettim… 💔 Birini sevip böyle bir şüpheyle yaşamak aşırı yıpratıcı, kendine bunu yaşatmak zorunda değilsin. Eğer sen eminsen, önce çok sakin bir ortamda tekrar konuş, net sorular sor, bahane değil açıklama iste. Güven hissetmiyorsan, aşk tek başına yeterli olmuyor ne yazık ki… Kendini seçmen asla bencillik değil. İçinden gelen ne biliyor sence: konuşup şans vermek mi, yoksa bitirmek mi? 🥺✨
Cevap
7Cevap
Seni sevmeyeni sana değer vermeyeni sen de sevme değer verme
bence canım kal bekle önce hemen fevri davranma, o kızla tanışmak istediğini falan söyle eğer ortak arkadaşsa, değilse de neden yakın olduğunu sor açıklamasına göre huzursuz olduğunu ne hissettiğini söyle
Sevmrk her şeye yetmiyor anlayın artık. Senle de yapıyorfur kesşn
Peki onu dinledinmi açıklaması ney size inandırıcı bi sebep suna biliyormu
Ben değilim o benzemişiz diyor ama o hatta onun instgram hesabı bende * haberi yok orada arkadaşlarıyla konuşmuş ordan gördüm bende videoyu onlara atmış arkada gacılarla ben oturuyoz yazmış ordan gördüm ama hala bana inkar etme peşinde
Kanıt var elimde
Kendini imha et kahrolsun
Aldatan bi daha aldatır ayrıl
Ayrıl hatta sende aldat
boş ver ben severim seni
Pipisine asit dök
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?