Sevgilimi istemeden de olsa aldattım ne yapmalıyım?

Sevgilimle 2 yıla yakın birlikteyiz ve en baştan beri bana evlenmek istediğini söylüyor. Ben de tanıdıkça daha çok sevdim ve evliliği düşünmeye başladım. Ama bundan 6 ay önce eski sevgilim mesaj atıp beni tehdit etti. Onunla sevgiliyken daha gençtim ve aptalmışım da. Namahrem konuşma ve fotoğraf geçmişti aramızda. Ben kendimi çok kötü hissettim ve ayrıldık. Eğer ona yine fotoğraf atmazsam eskiden attıklarımı internete koyucağını, aileme göndereceğini söyledi. Psikolojim çok kötüydü mantıklı düşünemedim gerçekten kelimelerle anlatamam. İlk önce blöf yapıyodur diye düşündüm ama adresimi biliyor ve küçük bir yerde yaşıyoruz adımı çıkarsa herkes duyar sevgilim dahil. Fotoğraf atma şey konuşalım o zaman dedi. İkna etmeye çalıştım ama olmadı korku yüzünden mantıklı düşünemedim ve ağlaya ağlaya yazdım o iğrenç şeyleri. Bir kaç kere konuşmak zorunda kaldım sonra daha fazla dayanamadım karşı çıktım ona intihar derecesine kadar geldim, gerçekten yaşamadan bu hissi bilemezsiniz. Sevgilimin gözlerine bakamıyorum artık, soğuk davrandım belki ayrılır benden ona bunu nasıl yaparım diye ama soğuk davranmama rağmen ayrılmadık. Ben de ayrılmak istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum. Bundan sevgilimin haberi yok, o bana seven gözlerle bakarken ondan nasıl saklayacağımı bilmiyorum. Anlatmak istiyorum ama beni anlamamasından korkuyorum. İnsan sevdiği kadının başka bir adamla böyle birşey konuşmasını nasıl kaldırabilir? Gerçekten 1 gram zevk almak amaçlı konuşmadım tam tersi her yazdığım harfte içim parçalandı kendimden nefret ettim. Sevdiğim adama bunu anlatsam beni anlayabilir mi ya da anladı diyelim benimle hala evlenmek ister mi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
.,
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Ljkl
Sevgilimi istemeden de olsa aldattım ne yapmalıyım?