Vicdan azabı bile duymuyorum aslında çünkü yakalanmadım. Balık burcuyum. Aşağıya saçma sapan yok ilişkiye mi girdin yok eline nasıl aldın muhabbeti yapmayın. Önseviştim.
Sizce hislerimde normal miyim?
Vicdan azabı bile duymuyorum aslında çünkü yakalanmadım. Balık burcuyum. Aşağıya saçma sapan yok ilişkiye mi girdin yok eline nasıl aldın muhabbeti yapmayın. Önseviştim.
Sizce hislerimde normal miyim?
bence sevgilini değil seviştiğin adamı istiyosun. vicdan azabı duymaman da bu yüzden. sevgiline karşı hislerin bitmişse ayrılabilirsin. böylece diğeriyle daha rahat ilişkiye başlarsın.
Cevap
7Cevap
Ayrılsana ya nasıl bi midesizlik bi de pişman değilim diyor ayrıl kızım ayrıl rahat bırak çocuğu kendini önüne baksın
Yakalanmadığım için rahatım, ilgi göstermiyordu
O zaman ayrıl
Özgüvenim yok yapamam gibi :(
Aldatırken özgüvenin var ayrılmak isterken mi yok? Ayrılmak özgüven gerektiren bir şey değil bir mesaj atacaksın bitecek sakın ilişkini devam ettirme bak sakın
Zaten ortaya da çıkar yaptığın birlikte olmaya devam edersen ayrılmazsan ve daha kötü olur her şey
Ortaya çıkmaz ki çocuğun ağzı sıkı ve el altından 10 larcasıyla beraber olabiliyor
İlgi göstermiyorsa ayrıl yoksa daha çok aldatır, aldatılırsın.
Bilmiyorum ayrıl demek kolay , çocuk bana telefon bile almıştı mesela
İşte olay şu zaten bunları hak etmiyorsun çocuk seni aldatsa ve sana söylemese ne hissederdin biraz empati yapsana bilse bunların hiç birini yapmaz birde üstüne kandırıp hayatını mahvetme
O kadar ayrılmak istemiyorsan yapmayacaktın
O kadar da kötü değilsindir ayrılırsın diye düşünüyorum
Gizli Narsistim.
Manyak mısın ya ayrılsana kendine de mi değerin yok o kadar basit bi kız mısın sen hala ayrılmıyorsun
Galiba obje olucam ilerde
Tamam işte ayrıl o çocuktan istediğinde rahat rahat yatıp kalkarsın
İstediğinle
Sevgili olman için hiç bir neden yok ortada?
biraz daha yemeyim mi salağı?
Ne gerek var sen kendi rahatına bak ayrıl istediğinle istediğini yaparsın ayrılman gerek ama rahat olmak için
peki
Haberdar ett
Öyle düşünüyorsan niye soru soruyorsun öylesine dedim merak ettiğim için ne alaka sen benim kimimsin
site senin mi sorarım istediğimi?
Biliyorum
Sebebe bağlı tabiki. Uzaktan konuşmak kolay ama insan ne çektiğini kendisi bilir. En azından yakın arkadaşıyla yapmasaydin bari. Adamin elinde koz bırakacaksın.
Yok 1 kez ben ayrılmak istedim, sen bilirsin çekti tehditvari bi girişimde bulunmadı aksine zevkin pazarlığı olmaz dedi
Ben memnunum o kelimeden.
Anormal bence vicdanın rahat etmemesi gerekirdi. Muhtemelen sevgilinle aranda sorunlar var ama ondan ayrıl
O da sana aynısını yapıyordur merak etme üzülecek bir şey yok anlatmak ister misin
Kafasını dersten kaldırmıyor.
No!
kumda yürü izini belli etme .
evet normal.
Normal sevgiline aşık değilsin öğrense bile pişman olmazdın boş ver dilediğin gibi yasa kaybetmek istemeseydin zaten yapmazdin
Doğru söylüyorsun
boş ver dediğim gibi hayatını birine adamak qnlamsz zaten birini sevsek ona adasqo bu sefer o aldatacqk
Bir kere tadını aldınmı aldatmanın devamı gelir
yakalanmadıysan devam et.. sevseydin normal olmazdında bir yapan iki üçü yapar bitir bence alışkanlık yapar
Ya sevgilim değilde diğer çocuk ayrıldı her nude attım ayıptır söylemesi, kuku göstermedim, atmadım diye.
normal ben de yaşadım ama ilişki bitiyor ister istemez hele öbürü daha çok zevk verdiyse
benle de *ldatsan ya ;)
Ya kardeş mal olma be sitede senin gibi eli şeyinde binlerce erkek var belki binde 1 i kadına ulaşabiliyodur
o zaman onlara git burada dilenme
İğrençsin... O çocuktan ayrıl hemen
Kimle
Fakülteden sınıf arkadaşı ile
Yakışıklı mı
Hayır karizmatik ve güçlü
Boyu kilosu kaç
180 80
neden sordun? görüşün ne benim durumum hakkında?
Kımınle yaptın zamanla anlayacak
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?