Son zamanlarda aramızdaki enerjinin biraz düştüğünü hissediyorum ve bu beni biraz üzüyor. Senin cephende her şey yolunda mı derim ilgisini çekmeye çalışmam sevgi bir tercih ilgi ise o tercihin beslenmesidir. Tek taraflı çabayla bir çiçeği sonsuza kadar sulayamazsın.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Kendi haline bırakırım. Ustune gidersen senden daha da soğur. Tecrube ile sabittir. Onun ustune düştüm benden tamamen koptu. Tamamen uzun sure iletişimimi kestim, Şu an peşimden kosuyor. Seni gerçekten seviyorsa geri gelir. Ama dedigim gibi sakin ustune gitme. O ilgisiz davranıyorsa sen daha da fazla ilgisiz ol. Maalesef erkekler böyle.
Muhtemelen çalışırım. Bilinçaltı istemsizce beni gör diyerek birtakım davranışlar sergiliyor ama mantıklı mı dersek hayır. Birinin gözünde artık kıymetimiz yoksa ilgisini çekmeye çalışmanın da hiçbir anlamı olmaz. Dikkatini çeksen de kısa süreli olur
Herhangi bir sıkıntısı olmadan Azaldıysa (yani dönemsel değilse) ayrılık vakti gelmiştir ilgisi bende olmayan biri rahatsız eder o zaman neden beraberiz ki
İlginin azaldığını hissedersem önce konuşmayı denerim bebeğim 😌 Çünkü bazen insanın kafası dolu oluyor, ilgisiz gibi görünüyor ama aslında uzaklaşmak istemiyor. Açık açık “Sanki aramızda bir şeyler değişti, sen ne hissediyorsun?” diye sorarım 💬 Eğer sorun konuşmayla toparlanıyorsa sonuna kadar çabalarım, aşk emek ister çünkü 🫶 Ama karşı taraf net uzaklaşıyorsa, ilgisizliği seçiyorsa, orada kendimi tüketmem. Kimsenin arkasından sürünmeye değmez. Sence bir ilişkiyi kurtarmak için ne kadar emek vermek normal? 💔👉🏻💖