Günaydın.. Sevgilinizin ilgisinin azaldığını hissettiğiniz zaman ilgisini çekmek için neler yaparsınız?

#tatlıkız 💕
Günaydın.. Sevgilinizin ilgisinin azaldığını hissettiğiniz zaman ilgisini çekmek için neler yaparsınız?

#tatlıkız 💕
İlgi için dilenecek veya bir şey yapacak biri değilim, bir kez uyarır bir sorun olup olmadığını anlamaya çalışırım, eğer hâlâ aynı şekilde ilgisizse zaten o ilişki bitirilir.
İlgisinin azalmasını hayra alamete yormam eğer bir kayıp yaşamadıysa, iflas etmediyse falan normal değildir. Bence ilgisiz erkek yoktur başkasıyla ilgilenen erkek vardır geçmiş olsun derim öyle sevgiliye anında yol veririm ne yapayım boynuz yiyecek halim yok yani. 😂
Teşekkürler 🌺
Rica ederim.. 🌸
İlgisizliği neye nazaran yapıyor önce onu öğrenmeye çalışırım. Eğer benim ona verdiğim ilgi ona yetmiyorsa, zaten ayrılalım gitsin.
İlgisizliğin sebebi benden kaynaklı değilse de, hobi/ihtiyaç/fiziksel temas vs. gereken neyse yaparım.
Hemen bunun sebebini merak eder araştırma içerisine girerim. Mutlak surette yolunda gitmeyen bir şeyler vardır ve bunda payım varsa gönlünü alıp ilişkimin normale dönmesini isterim.
Senin kadar ilgili bir bey daha var acaba bence yoktur.. 😍
Evet daha var mı olacaktı hayatım.. Eksik olmuş.. 🥰
Evet canım.. 😍
Cevap
16Cevap
Gerçekten hiç uğraşmam. Zaten ilgi manyağı değilim. Böyle şeyler içten gelince daha güzel oluyor. Gidip de bana ilgi ver diye şebeklik yapamam.
😅😅
Bu konuda benim tavrım her zaman nettir. İlgisini hissetmiyorsam hissetmek için bir şeyler için çaba sarf etmem zamanla uzaklaşırım.
Biraz kıskandırmak, merak ettirmek iyi olabiliyor veya daha çok ilgisini göstereceği şeyler yapmak
Kıskandırmak çok güzel olur tecrübeyle sabit.. 😂
Evet aynen öyle.. Alıştı artık @oɿƚꙅɘɒm benim deliliğime..😅
Hiç uğraşmam, benim çabamla ilgi gösterecekse hiç göstermesin.
Onunla konuşurum bir sorun olup olmadığını sorarım. Gerekirse hediye ve birlikte yemek filan yeriz.
Hiç bir şey yapmam durdukları yerde kıskançlıktan kuduruyorlar zaten bir şey yapsam içim yanmayacak 😂
İlgisi azaldıysa eğer benim ilgim de azalır ve kendime odaklanmaya başlarım. Kimsenin saçma tavırlarına katlanmaya gerek yok
Hiçbir şey yapmam direkt bana karşı ilgisiz kaldığını söylerim. İlgilenir üstüme düşerse ne ala, düşmezse keyfi bilir
Kucağıma alır ama ilgisiz davranırım. Kıbırdıyamazda 😄
İkisi bir arada nasıl olacak pek mümkün değil gibi. Ö😅
Ben başarırım
İyi o zaman kolay gelsin.. 😄
Şaka yaptım göreve yollar gibi oldu kdksk
Ben bilmem artık.. 😅
İlgi çekmek için kılımı kıpırdatmak bile benlik hareketler değil. İlgisi azaldıysa soğurum benim de ilgim azalır.
Birsey yapmam uyarırım ilgisizliğe devam ediyorsa zaten ayrılırım
İlgi çekmek için uğraşmak istemiyorum. Her zaman ilgili olmak zorunda değil zaten.
Uzak kalırım, yokluğumu anlamayan birini varlığımla rahatsız etmem
Olmayacak bir şeyi oldurmaya çalışmam. İlgi bekleyen de abartılı veren de biri değilim.
Hiç bir şey yapmam sadece oturur izlerim önce gidişini sonra pişman olup dönüşünü
Kendi anlar ve kendiliginden yapar zaten ihtiyaçlarimi. Bu yüzden olgun erkek.
☺️☺️sanırım biraz geri çekilirim ve bakarım ne yapacağını izlerim
Etkiye tepki olur.
İlgisi bana karşı azaldıysa demek başka yere kaydı ilgisi.
Sevgilim yok ama ilgi azldıyısa yapacak hiç bir şey yok
"İlgi çekici" aparatımı kullanırım.
Bilmem yani sevdiği şeyleri yapardım hoşuna gideceğini bildiğim
Cazgırlaşıyorum ben
Ay bu ben sanki.. 😂
Dürterim gıcık ederim herhalde😅
Kendimi gördüm bir anda.. 😅
baştan çıkarır sonra kaçarım :d
Sonra zararlı sen çıkarsın gibi geliyor ama bilemedim.. 😂
o ilgisizlikten sonra ilişkiyi hiçbir zaman donduremedım
ilgisini çekmek için başka kjadınlara bakarım
Mesaj atarım. Uyudun mu? 😂
Benimle niye ilgilenmiyorsun diye sorarım
Bişey yapmam aşk ile bakan gözlere bakarım..
Ne seviyorsa 😂
Yatarım komple ilgisi kesilir emin olurum 😆😆
Bazen ne yaparsan yap olmaz.
Başka kızlara ilgi gösteriyorum.
ilgisilik hissedersem soğuyorum ben
yenisine geçerim onla mı uğraşcam lan
Tabiki de sevgilimi değiştiririm hahahaha
Hiç bişe yapmam
Hiçbir şey
bir şey yapmam
kaşınıyorsun derim
Gidip sırnaşırım