sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz.ama bana karşı o kadar ilgisiz ki artık ne yapacağımı şaşırdım çaresiz bir kalde bekliyorm.:( sizler bana ne önerebilirsinz. ilgisini kazanmak için ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılilgisini tekrardan kazanabilmen için önce nerede hata yaptığını ya da neyi yanlış yaptığını sen de görüp hoşuna gitmeyen hareketlerini iyi tespit et. daha sonra bunları mümkün olduğunca tekrarlamamaya çalış. cinsellik konuşmak istiyorsa sen daha çok iste. bir yere çıkalım sıkıldım diyorsa ben zaten hazırım de. aşkım akşama bir tatlı yap da yiyelim derse zaten aklımdaydı de. yani bu gibi hazır cevaplarla onun gönlünü hoş tut. göreceksin ki ilerleyen zamanlarda daha güler yüzlü bir adam karşında belirecek. bir erkeğin mutlu olabilmesi eşinin ona davranış şekliyle doğru orantılıdır. evde aradığı huzuru bulamayan bir erkek ister istemez huzuru dışarıda arar başka kızlara yönelir. acısını unutturabileceğine inandığı her kızla samimiyet kurmaya çalışır. evde sen ona iyi davran ki yatakta aynı şeyleri ondan bekleme hakkına sahip olabilesin.
010 Yorumla- +1 yıl
o zaman hafif oyunlarla onu kendine çekmeye çalış arkadaşlarının ona veremeyeceği reddedemeyeceği teklifler sun ona. anlarsın ya işte daha fazla açamıyorum bu konuyu. sen istedikten sonra eşini parmağında oynatırsın aslında sadece ne derler birazcık dişiliğini kullan. bu giydiğin bir kıyafetle de olabilir ağzından çıkacak olan tatlı bir sözle de. orası sana kalmış artık. ama zor değil işin sadece biraz çabalaman gerek.
- +1 yıl
ee yok mu bir teşekkür :D
- +1 yıl
oyyy rica ederimm ama önerilerimin işe yaradığını bilmemin hakkım olduğunu düşünüyorum beni bilgilendir oldu mu :D
- +1 yıl
çok tatlısın :)
- +1 yıl
mersi canım :)
En İyi Cevaplar
ilgisizliğinin olması seni sevmediği için değil senin ona gösterdiğin fazladan ilgiden dolayı. Bunalan aslında o. Evleneceği bir kadınla mantıklı hareket etmeği öngören erkekler tamamen seni evlenene kadar ilgisini askıya alırlar. İlgisini çekmek için onunla güzel giden sohbetlerini bahanelerle yarıda kesip tadında kesmek. Fakat yapman gereken şey onu rahatsız etmeyecek kadar ilgi göstermek.
12 Yorumla
Bazı erkekler çok sevdikleri halde ilgilerini net olarak ortaya koyamazlar. Önce sevgilinin karakter yapısını iyice tahlil et. Seni sevdiği ve sana bağlı olduğu halde sadece ilgisini dışa vurmak konusunda sorunu varsa buna katlanabilirsin. Ama umursamaz biriyse evlendikten 6 ay sonra ilgisinin bu günkünden çok daha az olacağından %100 emin olabilirsin. Önemli bir şey daha : Adamın ilgisini çekmek için ne kendini maskara et ne de sevgilini sıkboğaz et...Sakın bu hataya düşme.. Allah kolaylık versin.
11 Yorumla
bende de aynısı olmuştu onu aramadım sormadım daha sonra ondan gerçekten soğudum bunu ona da söyledim ve ayrıldım ayrılalı 1 ay oluyor hala bana mesaj atıyor soruyor çok ilgilenmeye başladı ama artık çok geç bence sen de bunu yap arama sorma kesinlikle fark edecek tabi bu sürede ondan soğumamaya çalış :)
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
28Cevap
+1 yılbir erkek ancak elde ettiğini düşündüğü veya elinde oldugunu düşündüğünde ilgisiz kalır ki genelde böyledir.. bir ihtimal daha vardırki ilgisini cekecek zaten hiçbir yanın yoktur ( bunu düşnmek bile istemessin ) sana tavsiyem sende ilgisiz ( arama, sorma gibi ) dur tabi yapabilirsen bunu görüp sana geri dönecektir..
03 Yorumla- +1 yıl
acı gerçeklerden birtanesidir aslında bu.. ve tek yolu ilgilenme seni kaybetmeye başladığını gördüğü zaman geri dönecektir.. dönmüyorsa zaten uğraşmaya bile deymicek birisidir.. boşverip yoluna devam etmen gerkir.. cünkü hiç birşey zorla olmaz olsada güzel olmaz hep birşey eksik kalır insanın içinde
ilgisiz mi? yoksa ilgi beklentisi mi yüksek? bu ayrımı çok iyi yapmalı. bir de şu çok oluyor kız ilgi bekliyor sürekli ve bu beklenti soğukluk yaratıyor yani insanın ilgileneceği varsa bile ilgilenmeyebiliyor. bir de bu ilgi nedir onu da biz erkekler bilmiyoruz tam. kendine yetebilen bir insanın ne kadar ilgiye ihtiyacı olabilir ki?
00 Yorumla
+1 yılGüel giyin, yanında az ve mantıklı konuş, bıktırana kadar arama, onun hobilerine ve evklerine uygun birşeyler yap, ortak arkadaşlarınızla bir yerlere gidip zaman geçir. Ama en güzel yaptığın şey farkında olman ve birşeyler yapmaya çalışman tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılBelki sen fazla bişeyler bekliyosndur erkek yaradılış itibariyle sizin gibi ince fikirli, ince düşünceli değildir.Siz nasıl dedikodudan vazgeçemiyosanız erkeğinde bu halinden vazgeçmesi zordur öyle kabullenceksin ortayı bulcaksınız.
00 Yorumlabu ilgisizlik hep kaybetme korkusu olmadıgından napcazz bizz:( telefonun basında caresiz bekliyorum mode on :D
12 Yorumla- +1 yıl
he yaaa :D
+1 yılSeni aldattım, bir gecelik bişeydi özür dilerim bir daha asla olmıcak de. Böyle bir şaka vardı hani erkek kameraı gizliyo da kadın bunu görüp ona şaka yapıyo. Bu tarz şeyler yani :D
07 Yorumla- +1 yıl
:D :D çok güldüm ya :D ya tamam o zaman en basitinden sana bişey söylicem de, söyle diyip sana baktığında (eğer bakmıyosa oha!) ilgini çektim dimi la? diye sor, öyle bakakalsın :D
- +1 yıl
Alemsiniz ya, öyle desenize. Efenim şimdi benim söylicek bişeyim kalmadı, mutluluklar diliyorum. İnşallah dilediğiniz ilgiyi kazanırsınız. Saygılar :D
- +1 yıl
Rica ederim efenim :D :D :D
İlişkiye girdikten sonra ilgisizliğe başladıysa kork bence. Felaket tellallığı yapmak istemem ama durum böyle...
11 Yorumlaen kolay yolu onu bunu bırak artık gerektiğinden fazla ilgi gösterip şımartma karşındakini pek mesaj atma mesala kısa mesajlar at bu tavrın karşı tarafta uyarıcı etki gösterecektir gerçekten seviyosa seni kaybetmeme korkusu sarıcak ve ilgisi artıcaktır (=
00 YorumlaIlgisiz erkek cok zordur bilirim.. Kafani takma ama sen.. Nasilsan devam et.. Hata yapmamaya bak.. Ona bunu söyleme üstüne gittigini düsünr.. sende ihmal et onu belki degisir..
00 YorumlaKarekter gösterip kendin ol. İlgisini mi gerçek sevgisini mi istiyorsun. Üstelik muglak bir soru sormussun. ilgiden kastın nedir. arayıp sorması mı, cinsel ilgisizlik mi. Nedir yani?
00 YorumlaKıskandır en etkili yöndemdir ama kıskandırıyım derkende kendinden soğutma zaten sogursa sana karsı bısey hıssetmedıgını anlarsın
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence sen çok üstüne düşme bir kaç gün mesaj atma konuşma bir bak seni arıyomu soruyomu eger arıyosa şansın var demektir eger aramıyosa şansın yok demektir
02 YorumlaBenimkiside cok ilgileniyor fazla üzerime dusuyor bende keske ilgilenmese biraz diyorum. Dunya duzenine bak.
09 YorumlaMadem sikayetin var ayril. Olmadi al karsina konus. Oda olmadi tarzini degistir ne bileyim daha dikkatcekici ol , ummadik yerlerde yakinlas kisacasi biraz kotu kiz ol. Tabi abartmadan :-)
07 Yorumla
+1 yılyapcak bişey yok ilgisizse bırakcan gorsun gununu adam gibi sana deger versn sen de deger verenle beraber ol artık odunla ne işin var
029 Yorumla- +1 yıl
valla salaksın ya insan derki benle ilgilensin bana deger versın senı takmayanı neden sevyn anlamym ilerde pişman olcan neyse sen devam et
- +1 yıl
tamam sen bilirsin ucabildiğin kadar özgürsun devam et
- +1 yıl
senle ilgilenmesini nasıl sağlarsın sen de onun gibi yap umursuz ol guzel giyin hos koku sur tatlı konus jest mimik yap entelektuel takıl herseye merak sal edebiyat muzik şiir roman vs ondan farklı ki karsında ezilsin
- +1 yıl
dene kndnı gelstr gor o zn bıde hep dekı araynca bn öusaıt deılm snra dncm de donme ama zrna gdr
- +1 yıl
ne zaman canın sıkılırsa burdaym yardımcı olurum psikolojiden iyi anlarım her ne kadar bilişimci olsamda
- +1 yıl
tamam yanında olsun olmasın sen kendini değiştir motive ol ozguven sahibi ol o zman farkı gorcek karsında ezilcek korkcak aman beni bırakmasın diye ama mutlaka once konusmanı felan duzelt çikolata gibi tatlı ol vs yap iyi bişeyler farkı gorr hemen
- +1 yıl
aynen öyle böyle guzel filmlere bak mesela incir receli ask tesaduflerı sever kasımda ask baskadır ve de kendıne kaliteli vakıt ayır bos işlerle ugrasma gerisi sen dusun işte zmnm yok eliım yorudu yazamym
- +1 yıl
evet evet arayınca canım su an hiç musaıt deılm deben sana doncem de donme araynca da ama işim var biraz da anlayıslı ol beni anla de ilk o mesaj atsn sallama kaybetmeyi goze al sen onu inan kazancan ben cok ustune dustum kıcı kalktı gitti en son cocuksn aglıyn felan dedi oysakı kopek gibi sevdm onu ve kımse benm kadar da sevmyckl bunu goremyck kadar aptaldı nihayetınde gitti işte cok dusme ustune egosu tavan yapar kaybedersin
- +1 yıl
evet kardeşim ne kadar birine deger verirsen o gider sen umursuz ol mal ol odun ol canım cicim olyr neden biliymsn cunlu sen ilgsz olunca onn zoruna gdyr bak kendn diyon ilgi gostermyr dyn ve canını acıtyr neden dyn ve burada yazıyn birinden destek ıstyn sen de onun gibi ol ne halı varsa gorsun once ısnan olsun ve ınsan gibi sevmeyi bılsın sana dokunurken bile kalbinin atısıyla mutlu olsun tıpkı yenı dogan bir cocugu kucagına aldıgında yuzundekı o ifadeyi saflıgı temızlıgı gorup de mutlu oldugu gibi seni de gorunce mutlu olsun ben seninim sen de benim ellere nispet bizim için haydi kısmet desin ya bunu desin ben sadece seninim desin sen ölsen de ben seni seveceğim desin bak ben gorım o zman askı
- +1 yıl
o zman diyomya bosver onu gitti kabul et ayrıldınız kabul et ve kaybetmeyi goze al cunku bunu yapmazsan hazırlıksız olcan o deprem seni yıkacak gozlerını bile sahiplenmiycen bu hayatta hersey bigun toprak olcak tıpkı bizim bedenmz gibi sen kendini geri cek asklar yalan olmus ben bıktım artık sahte sevgılerden seversın kıcı kalkar sevmezdın neden benle ılgılenmyn
- +1 yıl
kendın ıcın en iyi olanı yaparsın olusu olan bigun ağlar dirisi olan hergun ağlar iki gun zırlarsın ama sonra alısırsın oyle olmektense boylesı daha makbul
- +1 yıl
İnsallah ama sanmıyom süre biç düzelmezse yol ver kardeşim emın ol sen ayrılak desen tamam der umrunda olmazsn dene istersen
- +1 yıl
tamam iyi bklm bunları unutma uygula yoksa senn içn iyi olmaz üzülme sakın tamam hadi kendine cok cok iyi bak canım benim iyi gecler
- +1 yıl
rica ederim byb
ilgisini kazanmadan önce neden ilgisiz oldugunu bir araştır istersen. sorun senden ya da farklı bir sebepden mi onu anla. ona göre de çözüm üretirsin.
01 Yorumlasizlerin tam tersi sorun bende var aşırı ılgı gosterıyorum ne bılım yaptığım yanlış ama bunaltıyorm bellı bı sure sonra. ılgıyı kesmek lazım.. demek ki hakkedenlere ılgı gosterılmıyor hep hakketmeyenlere =( inşallah düzelrsiniz ne diyim
00 Yorumla
+1 yılKimisi sonradan böyle oluyor kimisininde karakteri böyle oluyor :) yani sevgilim birazcık beni kıslandırıp az konuşsa benimde hemen ilgim yükselir :) kıskandırmanın sınırınıda bilmek lazım tabi :)
00 Yorumlasenle ilgilenmıyorsa ilgilendıgı baska biri vardır tabı bunu surekli yapıyorsa
02 YorumlaOna tatlı bir sürpriz yapabilirsin.. Ama baktın yine olmuyor şikayetini ona tatlı dille belirt. Benim tavsiyem :)
03 Yorumla
+1 yılHata sende İnsan sevdiğine deger verir İlgilenir Bırak O seninle İlgilensin Sen olduğun gibi ol Kendini değiştirme O değiştirsin
00 Yorumlasen ustune cok titredgn için byle bırak bıraz o kossun senın ılgn azalnca korkup sana sarcak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim okuzde ilgisizdi ve ayrildik bitti hic ugrasma ben ugrastim ayrildik olmuyo evlilik falan hikaye bzde bu yaZ evleniyoduk guya inanmam boyle seylere kaptirma kendini
00 Yorumlaiçinden gelmiyorsa bırak ilgilenmesin.zorla güzellik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmediği hareketleri yap bakalö dikkat edecekmi etmiyosa bir sorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu takip edecegim bende ayni dertten muzdaribim. hatta seninkisi benimkinin yaninda hic kalir diye dusunuyorum ;(
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbosver senin derdini dinleyelim :D benimkisi cok uzun surer simdi
Cevap sahibi+1 yılne sIklIkta mesaj atiyor/ariyor? kiskancmi?
Cevap sahibi+1 yılsenin burcun ne onunkisi ne?
vallahi benimkisi gunde 10 mesaj bile degil. en son 4 ay once telefonda konustuk
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum. bikmistir belki
bende ilgiye muhtac bir insanim ama caktirmiyorum ayaginami kapanayim bana ilgi ver diye.
Cevap sahibi+1 yıleger gercekten severse yapmaz
- +1 yıl
Kızlar sizn mesajları okudum da sizde peygamber sabrı varmış helal olsun (ciddiyim) kııız o çile çekilir mi ay
Cevap sahibi+1 yılsagol :(
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun, inşallah
Değer verilecek kadar önemli biri olmalısın... Başka erkeklerin seni tanımak isteyeceği kadar
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç bir şekilde ilgisini kazanamazsın senden sıkılmış benmde başıma geldi ayrıldaktan sonra pişman oluyor ama insan :)
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede aynı sorun var. evlenmeyi düşünüyoruz bu yıl nişanlanacağız ama çok ilgisiz.kolay kolay aramıyor gönlümü almıyor ay çıldıracam. sorsan benim için ölür ama ilgi sıfır.
00 Yorumlasorun sen de değil bence. acık olmak gerekırse erkeklerın genel 'sorunu elımızdekının degerını bılmıyoruz pek. kendımden bılıyorum bunu da. evet çok saçma ama bı yerden sonra kopuyo bazı seyler
00 Yorumlabaşka erkeklerle takıl kıskanır senı daha cok dusunur
00 Yorumla
+1 yılherkesin tarzı farklıdır biri her dk mesaj atar biri sabah akşam atar biri de sadece arar bu fark yani düzeltilecek birşey değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni çantada keklik görüyor eldeki kuşun uçabiliceğini göstermen gerk...
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne bileyim mini etek giy göğüs dekoltesi erkekler sana baksın kıskansın :) ya da kız arkadaşların aaa bizim aytende gözü var emrenin bilion mu gibilerinden dedikodularını duysun ama tehlikeli hareketler bunlar :D
Cevap sahibi+1 yılozaman cennete gider nurilerle mutlu mesut yaşarsın işte :)
Cevap sahibi+1 yılbelkide sevmiyor sevişiyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yıleğer cinsel birliktelik varsa kes artık evlenene kadar yok de diyecektim bakalım onun için mi? belkide bazıları sevmesini gösteremio tr de çok yaygın bu sever ama göstermez...
Cevap sahibi+1 yılAilesinden arkadaslarindan boyle gormus tas firin haluk misali oyle seyler yapinca dalga gececekler ne bir lcim erkeksin sen erkek adam boyle davranir mi derler bir erkek erekekligine laf edilmesinden nefret eder
Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. rahat bıraksak ilgilenmiyor ilgilensek yakama yapışıyor çok kıskanç diyorsunuz
06 Yorumlahediye al. çok uygun fiyata bir iphone 4s iş görür.
01 Yorumlaunutma her zman kacan kovalanır sen kovaladıkca o kacıyor empatı yapmayı dene emın ol ıse yarayacaktır :)
00 Yorumlailgisini çekmiorsan sende onu çekme.
010 Yorumlaen iyisi burnunu sürtmek
00 Yorumlaboşver öyle birinden evlenecek kocada olmaz
00 Yorumla
+1 yılAynı durum bende de var inan bende bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılcinsel yaşamınızda sınırların varsa sorun olabilir
00 Yorumlailgisizlikten bunalmak ne güzel..
00 YorumlaAyrıl :D bayabi ilgisini ceker :D asdfghh
02 Yorumlasende ona karşı ilgisiz ol bak nasıl değişiyo ;)
04 Yorumla
+1 yılAnlayışlı birini bulabilirsin bas tekmeyi
02 Yorumla- +1 yıl
Bas gitsin daha iyisini bulursun kaderinde varsa çıkar karşına zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var aynı sorun! :(
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen :( Senin dediğin gibi birbirimizi çok seviyoruz hatta evlenmeyi düşünüyoruz ciddi anlamda ama hiç ilgilenmiyor.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı neyse o olsun ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka erkeklerle flörtleş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onunla ilgilenme biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bendede var ya :(
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnapmak lazım ki? :(
Cevap sahibi+1 yılBen ona yeterince ilgi gösteriyorum kötü kız bile oynuyorum bende seksi giyiniyorum bazen telefonda konuşuyoruz güzelce ama onda tık yok kıskandığını bile belli etmez. Bence herşey bizim yüzümüzden çok ilgi göstermesek böyle olmazdı diye düşünüyorum ben canım
Cevap sahibi+1 yılAynen canım allah hakkımızda hayırlısını eylesin düzelirler inşallah bizde ona göre davranalım :)
+1 yılSevdigi konulardan konus..
00 Yorumla
+1 yılseven insan ilgisiz olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin ilgisizliği beni bunaltıyor. İlgisini kazanmak için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler