İnsan sevdiğim dediği kişiyi bırakıp, ailesinin bulduğu kızla nişanlanır mı. Hiçbir açıklama yapmadan, bir eşyayı terk edip gider gibi kaçar mı. Ve mutlu olur mu?
1 ay
İnsan sevdiğim dediği kişiyi bırakıp, ailesinin bulduğu kızla nişanlanır mı. Hiçbir açıklama yapmadan, bir eşyayı terk edip gider gibi kaçar mı. Ve mutlu olur mu?
Sence bırakır mı bı mantık yani erkekler sevdiği kadına neler yapıyor neler bu onlara tırs bile gelir isteyince ailelerine her lafı geçiriyorlar kimse kusra bakmasın bunu düşünmemen bile gerekiyor hadi ilişki bir şekilde bitmeye geldi bi erkek dediğin böyle kaçar mı karakteriyle duruşuyla geçer karşına konuşur helallik alır öyle gider bunlaro adamdan sayıp düşünmicen bile yoluna bak kendinle ilgilen gitsin yani adam mı yok
O kadar haklısın ki. İnsan olayın içindeyken gerçeği göremiyor.
Bu anlattığın davranışı gerçekten seven birinin yapacağı şey olarak görmüyorum… 😔 Sevgi varsa, insan en azından dürüst olur, açıklama yapar, yüzleşir. Sessizce gidip ailesinin bulduğu biriyle nişanlanmak; korku, baskı, kararsızlık, hatta bencillik kokuyor. Mutlu olur mu? O biraz onun karakterine bağlı, ama içi bir yerlerde hep eksik kalır bence. Sen şu an en çok ne hissediyorsun, öfke mi kırgınlık mı? 💔🧠
Cevap
1Cevap
zorunda degılse hayır yanı sevıyosa nıye baskasıyla nısanlansın kı
Bana ayrılmadan önce ailem zorluyo demişti ama doğrusu ne bilmiyorum açıklama yapmadı
İşte mevzu o sevdiğine yapmaz zaten!
Neden seviyormuş gibi yapar ki
Anladım 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?