Size müthiş (!) dürüst davranıp, özellikle sizin sırlarınıza ihanet eden hemcins arkadaşlarınızla sizin arkanızdan konuşması, dertleşmesi (!) sizi incitir mi? #tubasueda 🍀🍀
Sevdiğiniz insanın sizin başkalarıyla dedikodunuzu yapması ayrılık nedeni olur mu?
Ben biriyle konuşuyordum bir zamanlar yazıda ve seslide farklıydı yazıda başka birisi konuşuyordu sanki seslide kemküm ediyordu dedim birine danışaraktan herşeyi yazıyor heralde, zamanla kendi beyni çalışmadığı için başkasının kuklası olduğu için iyice aramız bozuldu zaten en son başka kendi hemcinsi bir ortak arkadaştan yardım istedim. Kadın ne desin iyidir bana dediki keşke daha önce beni çağırsaydın sorun yaşadığınızı söyleseydin döndü sevgilim olacak beyinsize dediki sen yine o arkadaşlarınla mı takılıyorsun dedi yok felan dedi diğeride ortak arkadaş bayan baya bir fırçaladı bunu itiraf ettirsi meğersem sevgilim olacak beyinsiz benimle konuştuğu cinsel muhabbetler dahil herşeyi bunların kendi mesleki sosyolog aile danışmanı grubu varmış oraya atıyormuş arkadaşları ne derse bana yazıyormuş hemde her konuda her mesajlaşmamda koca bir grupla dolaylı yoldan mesajlaşıyormuşum. Bu arada kendiside sosyoloji mezunu aile danışmanı. Lan deli oldum ağzıma geleni saydım hep beni hiç tanımadığım beni jiç tanımayan sözde mesleki bilirkişi insanların ağzıyla yıpratmaya çalışıyordu. Aklıma ne geliyorsa sövdüm. Sonra engelledim. 3 ay sonra başkalarına yazdırıyor efendim pişmanmış özür diliyormuş dedim o hengameye bir daha dalmam cinli köyün deli kızıyla ile sevgili olmuşum resmen, ara süreçte ayrılıp sonra affettiğim olmuştu en sonki meselelerde tam deli oldum. Birdahada affetmedim.
Ne niyetle anlattığına bakarım ama neden sevgilim benim olmadığım bir yerde beni konuşsun , ben asla sevgilimi bir başkasına konuşmam , benim alanımın içinde olur başkasını ilgilendirmez
Bunu benim bir arkadaşım yaptı. Sırrımı ifşa etmedi ama yalan yanlış şeylerle dedikodumu yapmış. Sonuç olarak aramız düzeldi ama karakterini de anladım.