Sevdiğiniz kişi başkasıyla nişanlıyken sizden şans istese barışır mısınız?

Güzel bi ilişkim vardı ama bir sebepten ayrıldık (suçluydum ona rağmen ben ayrıldım) neyse biz sevgiliyken sevgilime geçmişinden takıntılı bi kız vardı ve biz ayrıldıktan altı ay sonra ben sevgilimi kıskandırmak için yalan bi araba hikayesi attım onu gördüğü anda bana kızıp gidip o takıntılı kız dahil herkesi ekledi instagramdan bi hafta sonra da abisinin hatası yüzünden cezaevine girdi ve o kız direkt aileleri bir araya getirmiş kendini gelin yapmış sevgilime cezaevinde kıyafet yollamış vs tabi çocuğun annesi de bayılmış kıza neyse çocuk altı ay yatıp çıktı bana mesaj attı ama ben ortada dönenleri hazmedemeyip barışmadım ve sonra o kızla nişanlandı ama önceki cezasi bitmeden kavgaya karıştığı için tekrar cezaevine girmiş ve ne zaman çıkar bilmiyorum saçma gelecek size ama bir buçuk yıldır acı içindeyim çıktığı zaman onunla barışıcam hala beni seviyor ben de onu o kıza da üzülüyorum nişandan önce barışmadığım için çok pişmanım eğer barışsaydım kızla ayrılıp geçecekti ama kız çocuk hapisteyken aileleri öyle bi konuma sokmuş ki gelin güvey olmuş lafının resmen karşılığı bunları da uydurmuyorum çocuğun kız kardeşinden kuzenine kadar herkes söyledi bana kız çok güzel soktu kendini aileye ortada teklif bile yokken ailesine istemeye gelecekler bile demiş
Sevdiğiniz kişi başkasıyla nişanlıyken sizden şans istese barışır mısınız?