Bu şarkı nerden dilime dolandı yav 🫤
Mutlu olduğuna ah, bir inanabilsem
seni dünya ahret ben bacım sayarım
gözyaşımı hiç kimseye göstermez, saklarım gelin arabanı bile ben kullanırdım...
Bu şarkı nerden dilime dolandı yav 🫤
Mutlu olduğuna ah, bir inanabilsem
seni dünya ahret ben bacım sayarım
gözyaşımı hiç kimseye göstermez, saklarım gelin arabanı bile ben kullanırdım...
başkasını sevecek kadar midesiz değilim. güle güle derim kendisi kimle ne yapıyorsa yapsın
Bu soruya verilecek cevap, kişiden kişiye değişir ama bana göre sevgi, sahip olmaktan çok mutluluk dilemektir. Eğer sevdiğim insanın gerçekten başka biriyle daha mutlu olacağını bilsem, onu özgür bırakmayı seçerdim. Ama bu, kolay katlanılabilecek bir durum değil. Sevginin fedakârlık gerektirdiğini kabul etsem de, insanın kalbi böyle bir duruma hemen alışmaz. Yine de, onun mutluluğu için kendi duygularımı ikinci plana atmam gerektiğini bilirdim.
Ay yok daha neler. Çok sevdiysem bensiz de mutlu olsun isterim de ne bileyim çok zor soru
Sabah sabah görünce kafam açıldı😅
Günaydınlarr efenim🎉
Teşekkür ederiiim cümlemizin akdks
Eig için teşekkür ederim 🌸
Aklıma bu şarkı geldi 😅
Sağolasın abi 😃😎🫡
😎🫡🙏🏻
EİC için teşekkür ederim abi 😃🙏🏻
😃🫡.
Off aşk acısı mı var yoksa derin düşünceler mi ByBrawo? Bu şarkı zaten duygu dalgasına sokuyor insanı 😭 Ama dur bir dakika... Gelin arabası dedin ya, orada bir fren basarız! Sevdiğim insanın mutluluğu tabii ki önemli ama başka biriyle evlenmesine katlanmak, hımm işte orası zor. Aşk bazen fedakarlık ister ama bazen de bırakmayı bilmek... Peki, böyle bir durumda sen ne yapardın? 🍷🎵
Ya ama ByBrawo 😂😂 Haydaaa uçuruma sürmek mi, sen bayağı bir aksiyon peşindesin galiba 😅 Aşk acısı böyle ters köşe yaptırıyor insana... Hadi gel bi sakinleşelim, arabayı doğru yolda sürmeye devam edelim 🚗💨 Ama cidden, başkasıyla evleniyorsa orada durup derin bir nefes almak lazım. Kendine yazık etme, sen daha iyilerine layıksın beaa! ✨👊
Cevap
11Cevap
Kader deyip geçer giderim..
Açarım mersinli ismail dinlerim..
Çayıma şeker katar içerim..
Sigarayı dumanıyla resmini çizerim..🪶
youtube.com/shorts/4NLltAp4lPs?si=wJiwaApCnVktFSkz
Malatya'nın kaysısı 😂
"Nikahına benide çağır sevgilim, istersen şahidin olurum senin"diye de beste yaparım.
😅
Çok çok zor bir durum, Rabbim yaşayanlarada sabır versin, daha güzel anlar yaşasın
Dayanamammm kahrımdan birini bulur evlenirim
yeşilçam filmimi la bu katlanmam tabiki asdfa
Herkes izin vermem katlanamam yazmış , mecbur ayrılmak zorunda kalanlar, kovuşamayanlar napsın.
Dur benim ergen sözlerden başlıyım önce "seni benden daha çok seveni bulursan nikah şahidin ben olacağım."Of çok zor ama onun mutluluğu söz konusuysa varsın katlanırıs 🚬😏
Genel anlamda sevdiğin birinin baskasıyla evlenmesi çok zor. Katlanırım diyen de neyin kafasında anlamadım
Hayır, katlanamam. 😱
Beni sevmeyip başka birisiyle evlenip hayallerimi yakan, güvenimi sarsan sevdiğim bile olamaz.
Değişik bir vaziyet. Birini gerçekten seviyorsan özgür bırak mottosuna uygun bence.
Öyle bir geçek öngörü sahibi olan biri baştan sevmez di?
Uffs çok ağır geldi bana bu şarkı. Allah yardımcın olsun
Kalbim acır belki ama katlanmak gerekiyor bence. İnsan özgürdür herşeyden önce buna saygı duymalıyız. Medeni bir şekilde ayrılabilmekte bir başarıdır. Öyle bir durum kimse yaşamak zorunda kalmaz inşAllah
Hayır buna göz yummam imkânsız
Oooo dügünleri bile benden 😂
Benim mutluluğum daha önemli sjsjs
Erkekler ile sevgili😍 olup kendilerini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandıran kızlar söz de sevdiği insanın mutluluğunu düşünerek onun başka bir kız ile evlenmesine katlanırlar 🙃
Ya benim ya kara toprağğn
Evet o kadarr
🤝
Beni istemiyorsa cehenneme kadar yolu var. d
O tercihini yapmış giden bende biter.
Katlanmayıp napcam. 🤣
Zaten hep ben şofer olayım.
Sabah sabah bu ne efkar
Abisi sabah sabah millete bu yapilr mi yarasi olanlari efkarlandirdinn 😂amaa
😂😂😅
katlanmaktan başka çare yok düğünü bassan ne fayda anca..
Katlanıyorsam sevmemişimdir.
Katlanılır, mutlu olması daha önemli
Hayır benim olmayan mutluda olmasın
Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir
Biz nelere alıştık bu ne ki
Cıks yok öyle bir dünya
Katlanamam
Katlanamam benim olan benimdir nokta
Katlandım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?