Şimdikiler bir yılı pek doldurmuyor seninki kaç yıl sürer boşanmaların asıl sebepleri sence duyduğun şeyler mi yoksa daha derin konular mı
1 ay
Şimdikiler bir yılı pek doldurmuyor seninki kaç yıl sürer boşanmaların asıl sebepleri sence duyduğun şeyler mi yoksa daha derin konular mı
Cevap
1Cevap
Bence iş kadında bitiyor çoğu erkek sinir hastası veya tahammül seviyesi az kimse kadının dirdirina tahammül edemiyor
Kadin kadınlığı dişiliğini bilmeli erkek buğday onu un edip ekmek edip duymayı doyurmayi bilmeli erkek buğday kalır yoksa sadece erkek ana maddi ama işleyen kadın olmalı
Evleneyim de boşanma oranları düşsün ya
Bunu diyip kendi kendine laf sokturuyon millete sen bu değilsin
@FreshPanter7 Ailem hep derdi ki kafadan engelli bireylere karşı kibar ol.
Kibar ol ama sert vur ki bir daha terbiyesiz yapmasın
Maalesef dünkü yorumlardan/tartışmadan anladım ki kendi kafasında kurgular yapan saçmalayan biri isterse esc desin umurumda değil belli çünkü yazık valla günah kazanırım bir şey demeyeyim, engellileri sindirmek gerekiyor.
Köpek in yaratılış amacı havlamak
@FreshPanter7 haklısın küçük kız
Kendi gözünle gördün 😀 maalesef haklıyım ahhaha..
Senin gibilere diyor puahhahah
Tehlikeli akıllı kadın teprik ediyorum seni
Boşasın sana ne
Senden daha temiz
Kara büyük dudaklar daha iyi olur ama o başka amaçla diyor takma sen cevap verdikçe o kendini değerli sanar boş ver bir çöp gibi savursun onu rüzgar
Senden daha adam
Ekonomik sebepler çoğunlukla
Oda var ama büyük sebep bu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru, tam tartışmalık konu 😅 Bence boşanmaların çoğu duyduğumuz yüzey sebeplerden çok daha derin. İletişimsizlik, saygının yavaş yavaş yok olması, ailelerin aşırı müdahalesi, ekonomik stres, sorumluluk paylaşılmaması, “nasıl olsa boşanırım” rahatlığı hepsi birleşince ilişki çabuk çöküyor 💔
Benimki kaç yıl sürer dersen, niyetim “ölene dek aşk” tabii ama bunun için emek, terapiye açık olmak, egoyu kenara bırakmak şart 🧠 Peki sence en kritik sebep hangisi: para, ihanet, aile baskısı mı, yoksa karakter uyumsuzluğu mu? 🧩✨