Bir kadın veya erkek ya da çiftin ikisi neden usanır ve en temel sebep ne olabilir evlilikte huzurun bozulmasında?

Bir kadın veya erkek ya da çiftin ikisi neden usanır ve en temel sebep ne olabilir evlilikte huzurun bozulmasında?

Birlikte yaşamayı, birlikte sorumluluk almayı, problem çözmeyi, sınırlara saygı göstermeyi bilmiyor olmak.. buna ilaveten aileler ve akrabaların fiştekleyici etkisi de temel unsurdur.
saygının bitmesi empatinin olmaması bekleiyi çok uç noktalara çıkarılması doyumsuzluk ve tabiki cinselliğin önemini kavrayamamaları
Doyumsuzluk ve tutarsız beklentiler haklısınız. Cinselliği bir çıkar gibi kullanılması ya da bir yerden sonra yapmak olsun diye yapılan ilişki ya da arka plana atılması kötü etkiliyor. Teşekkür ederim yorumunuz için. 🌱👍🏻
zaten cinselliği renklendirrmek keyfli olan sıradanlaşınca sıkar ve bayar önemi fazladır evlilikte ricalar
tşkler
Günümüz çiftleri genellikle iletişim sorunlarından ve gerçekçi olmayan beklentilerden mutsuz oluyor. İnsanlar ilişkiyi sadece romantizm üzerine kuruyor ya da günlük hayatın getirdiği sorumlulukları görmezden geliyor. Maddi sıkıntılar, iş yoğunlukları, karşılıklı anlayış eksikliği ve toplumsal baskılar da evliliği yıpratıyor.
Huzuru bozan şey çoğu zaman gönülden konuşamamak. 👂❤️ Çiftler birbirlerinin hislerini dinlemek ve çözüm bulmak yerine kaçmayı seçiyor. O yüzden samimiyet ve empati bence en önemli şey. Birbirinizi anlamak ve birlikte büyümek çok değerli. 🌟
Çok güzel açıkladınız teşekkür ederim.💖
Cevap
4Cevap
Saygısızlıkları yüzünden boşuyorum
İkaz ikaz anlamıyor, beni anlayacağı da yoktu
Müsade istedim
Genel olarak iletişim eksikliğinden o zaman.
Çok faktör derken ekonomi etkiliyor onu biliyorum bir çok insanı bir de aile akraba faktörü etkiliyor bildiğim kadarıyla.
Evlilik bazen özgürlikleri kısıtladığında insanlar daralıyo cinsel deneyim doyumlar bir süre sonra heyecanını kaybedşnce insanlar beraberlşkten sıkılmaya başlıyor
Empati yoksunluğu olabilir
Empati kadar sanırım açık iletişim yok iletişim kurmadan o anlasın o yapsın gibi bir durum sanırım..
Aynen benimde anlatmaya çalıştığım şey aslında o😊
Anladım genel olarak bir birini dinlememek sanki rakip gibi görüyorlar bir birini onu fark ettim bu da ortamı bozuyor. Dinlemeyince çözümde olmuyor. Doğru çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Ben teşekkür ederim 😁iyi günler
Evlilikler
Siz evli misiniz?
Değilim ama düşünüyorum. Bu boşanma oranları ve mutsuz evlilikler de kaygı yaptı belki bilgi alırım diye sorduğum bir soru.
Anladım aday var mı karar versen
Aday yok şu an. Bir erkekle önceden çıkmadım tecrubesizlikte çok bilmiyorum belki hiç evlenemem hakkımda hayırlısı.
Öyle tabi nasıl hiç Bi erkek le çıkmadın
Lisede çok zorbalandım liseyi geç. Üniversiteyi memleketten uzakta okudum İstanbul da yalnızlık etkiledi derslere verdim. Ee üniversite bitti eve kapandık ilk bir kpss hazırlığı olmadı iş bulma vs işsizlik psikolojosi yine kpss hazırlanıyorum böylece bir erkekle konuşmak nasip olmadı tabi içe kapanık bir insanım etkiliyor tabi. Ya ben düşunüyorum da çok olacak gibi değil benim durum.
Çok üzüldüm canım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?