Bu cevabını bulamadığım bir soru. Yakınlarım şu cevabı veriyor: anlaşamamışlardır.
Evlilik bu kadar zor bir şey mi?
Evlilik bu kadar zor bir şey mi?
çünkü aşk yo0k maalesef.. yani çıkar için evlendiklerinden dolayı da boşanmalar bu kadar artıyor.. çünkü birbirlerine tahammül edemiyorlar ya da birbirlerini sevmiyorlar hiç bir şekilde.. bu yüzden de aşka olan inancımı kaybettim kesinlikle ya da bir gün evleneceğimi düşünmüyorum ama hayat ne getirir göreceğiz
Para için evlenen insanlar ne kadar? 🤣
çok vardır 🤣
Aynen ya
Çoğu kişi elalem ne der diye evleniyo çünkü düğün yapmak için gereğinden fazla masraf yapılıyo sırf insanlar yadırgamasın diye ama buna rağmen birbirine tahammül edemeyen insanlar birlikte oluyo saygı yok sevginin olduğunu sanıyolar sevgiyi anlamak lazım her şeyden önce basit bi şey olduğunu düşünmüyorum ama herkesin ağzında bi sevgidir gidiyo maalesef evlenmek basit bi kağıda imza atmaktan ibaret değildir ama gelde anlat önce aynı evde yaşasınlar o zaman kim neymiş anlaşılsın ayrıca boşanmaların en yüksek sebeplerinden biri tanıdığı kişiyi değiştirmek umuduyla yola çıkmak bence beğendikleri bedenlere hayal ettikleri kişilerin karakteri empoze etmeye çalışıyolar bi diğeri aldatma olabilir evet boşanılsın tabii ki kabul edilemez ama bu da bi önceki söylediğim şeyle aynı olabilir karaktersiz birini zorla karakter sahibi yapamazsınız maalesef.
En önemlisi bunlar yoksa saygı duyun insanlara sırf evlendiniz diye onların özel bölgelerini ihlal etmeyin sürekli iç içe olmayın kendiyle vakit geçirmesine izin verin biraz.
Seviyosanız temiz sevin lütfen trend olan şeyleri uygulamanıza gerek yok mesela sevdiğiniz kişi sizi şair yapmıyosa duygularınızı harekete geçiremiyosa hormonlarınıza yenik düşmeyin sonunu biliyoruz
Evliliğide çocuk oyuncağı yapmayın sırf bilmem kim aslında umurunda olmadığınız ama dedikodu bağımlısı ahlak bekçisi nöron eksikleri olan insan demek zorunda olduğumuz kişiler konuşuyo diye de evlenmeyin lütfen sonra hem kendi hem eşinizin hayatı mahvoluyo ayrıca sizi boşverin çocuklarınız zarar görüyo sonra
Not: cinsiyet ayrımı yapılmadan herkes için geçerlidir
Boşanmak isteniliyosa boşanılmalıdır acaba başta kadınlar için söylüyorum yok dul falan tek olmaz zırvalıklarını bırakın sırf bu yüzden kendinizi çürütmeyin lütfen tek bi hayatınız var diğerlerini boşverin sadece kendinizi sevin kendinize odaklanın
Acaba değil ayrıca*
Aldatmalar ekomomik kiriş ve aşırı şiddet bunalım v. s bunun yüzünden oluyo bence
Artık kimsenin kimseye tahammülü yok
insanlar çıkarları için evleniyor birbirini kullanıp ondan sonra boşanıyorlar
maalesef Tanıdığım Dul Kadınlar Eşim Pandemiden önce Bütün Altınları Aldı Ailesinin Üstüne Ev Aldı dedi Yıllarca Maaş Kartımı Elimden Maaşımdan 5 Kuruş para vermiyordu diyor ve Sonra Kadın Boşanmış
Mutlaka iki kişiden biri karşı tarafa kullanıyor Ondan sonra ayrılıyor sanki daha iyi niyetli insanlar bulacakmış gibi
Zihniyete kötü insanın dünyası da kötü olur
Allah'tan yaratıcıdan Korkma denilen bir şey kalmamış Eğer ki kalplerinde Allah korkusu olsaydı hiç kimseye zarar veremezlerdi kızı tanısan var ya dört dörtlük bir hanımefendi evde yemeğini yapar temizliğini yapar tam bir ev kadını ve mükemmel bir vücuda sahip o kadar çok saf bir zihniyeti var ki ben bu kızla hiç fesatlık bulamadım Eğer dul olmasaydı çocuğu olmasaydı ben bununla evlenirdim
Cevap
12Cevap
Aslında evlilik çok güzel ve kolay bir şey onu birbirimiz için zorlaştırıyoruz aslında yaşanması o kadar mümkün olan çok şey var ki biz hiçbirini yaşamayı beceremiyoruz mesela evlilikte birbirine saygı yok birbirine güven yok madem guvenmeyeceksin neden seviyorum deyip evleniyorsunuz arkadaş
İnsanların tahammül seviyesi çok düşük
Benciller
İletişim yok
Ortak nokta yok
Birlikte eglenebilmek yok
İnsanlar birbirlerini tam tanimadan evleniyorlar. Gercek yuzlerini evlendikten sonra gordukleri icin olabilir.
Saygı bitti özenti çoğaldı. Ve çevrenin baskısı evde kaldım düşüncesi tanımadan yapılan evlilikler
Evliliği üni gibi düşünmek lazım çok fazla abartırsan farklı hayal edersen sağursun bu kadar basit.
Boşanmaların tek nedeni evlilik aslında
Saygılar bitti insanların bir birine karşı artık
Arada bişey var. o ney bilmiyorum ama o duygu , his herneyse o bitince bitiyor bence.
Ekonomik ve en büyük sebebi ilgisiz ve sevgisizlik
sosyal medya
flortozmusun
@OlgunAkrep size ne beyefendi
beyinleri bir değil.
tek eslılık ınsana gore degıl
Kolay çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?