Boşanma Nedenleri?

Ben 5 yıllık evliyim ve 3 yaşında çocuğu olan bir anneyim. Eşimin öfke problemi var özellikle basit şeylere çok öfkeleniyor bana bağırmaktan sesi kısılıyor konuşma sırasında sürekli tehdit ediyor seni döverim gibi.. Bir kere tokat atmıştı bana. Onu da dayaktan saymıyor. Öfkeliyken bana, Aptalsın, Eşşeksin seninle nasıl evlendim gibi daha bir çok şey söylüyor. Her zaman kendini haklı görüyor sakinleşince özür diliyor ve beni sevdiğini söylüyor ama haklı görüyor kendini benim sebep olduğumu söylüyor her zaman. Hiç cevap vermiyorum daha da öfkelenmesin diye ve dayak yemekten korkuyorum o seviyeye gelmesin diye susuyorum. Ailem duymasın sorunlar çıkmasın diye susuyorum. Sürekli bir Fiziki şiddet görmedim diye boşanmak istemem doğru değilmiş gibi geliyor. Annemler zamanında onca şiddete rağmen boşanmadıkları için ben boşanma konusunu sessizce düşünebiliyorum. Bu tartışmaları her zaman yaşıyoruz. O kadar çaresiz ve çıkmazdayım ki danışacak kimsem yok. Çünkü derdimi gizleyecek kimse yok. Nolur bana yardım edin ne yapmalım ben?

Boşanma Nedenleri?