Sizce boşanma sebebi nelerdir?

Eşimle 3 yıllık evliyiz küçük yaşta evlendim evlendigimizden bu yana harçlık vermez verdiği harçlık da 1 bin TL'yi geçmemiştir 2 tane çocuğumuz var 3 . Ye hamile bıraktı param olmadığı için korunamiyorum o da bı seferden bişey olmaz dedi çok kavga ettim bu konular yüzünden bir seferde 3. Ye hamile kaldım ilk çocuğum 2 ikinci çocuğum 1 yaşına girmek üzere eşim doğru düzgün çalışmayı bilmeyen bı insan ne düğünümüz yapıldı ne altınlarım takıldı üstüne üstlük umursamayan bir insan bir hata yaptıgi zaman üste çıkmak için bağıran bir insan kendimi çok yanlız ve kötü hissediyorum onun bana bu davranışlarından nefret ediyorum birde 2 çocuğa bakıp 3 . Cuye hamileyken zayıf olmamı isteyen bir insan doğru düzgün bana destek çıkmayan ev işlerine tatili ya da işsizken bile dokunmayan bir insan elime en ufak para geçse elimden almak için çabalayan 5 ayda bı banyo yapan bir insan sizce bunlar boşanmak için nedenler mi iliklerime kadar yorulduğunu hissediyorum ve 19 yaşındayım yargılamayı gençliğimin en büyük hatasi
Sizce boşanma sebebi nelerdir?