Arkadaşlar merhaba, daha 3 aylık evliyim. Eşimle evlenmeden önce üniversitede tanıştık uzun yıllar sevgiliydik. Uzun yıllar boyunca herhangi bir sadakatsizliğine rastlamadım çok efendi biridir. Neyse, kendisi turistik bir yerde yaşıyor. Mezun olduktan sonra bir süre atanamadı ve nişanlanmak istiyorduk, haliyle işsizdi ve nişan parasını çıkartmak için turistik bir yerde garson olarak işe başladı. O süre zarfında bana karşı hep ilgili alakalıydı işten çıkar çıkmaz arardı hatta hep nişan mevzusunu konuşurduk. Aradan 2 sene geçti şu an atandı memur kendisi. Neyse, dün sabah rehberinde yabancı bir kadının numarasını gördüm. Çok şaşırdım ve kendisine bu kim diye sordum, yaptığı açıklama şuydu; "2 yıl önce garsonluk yaptığım esnada tanıştım arkadaşım kendisi." Bende ısrar ettim işte nasıl arkadaşın nerede tanıştınız neden numarasını aldın falan filan gibisinden. Eşim de "işte müşteri olarak gelmişti birkaç gün karşılaştık sohbet muhabbet ettik. Numarayı ilk başta kim istedi hatırlamıyorum ama ben istemiş olabilirim. Birkaç gün sonra da beni kendi ülkesine davet etti, gel sana iş buluruz evin de benden dedi. Böyle olunca bende kendimi geri çektim ve ailem ve kız arkadaşım burada maalesef ben gelemem dedim, aklına bir şey getirme lütfen, hiçbir şey olmadı bu kadardı" dedi. Anlatırken gayet rahat anlattı ama benim içime sinmedi tekrar tekrar sordum doğruyu söylesin diye. Yeminler etti doğruyu söylüyorum merak etme gerçekten bir şey olmadı dedi. Sonra bende tekrar sordum, belki kızarım diye yalan söyledin ama lütfen doğruyu söyle, kıza benden bahsettin mi yoksa bahsetmedin mi dedim. Bahsettim hatta nereli olduğunu da söyledim yemin ederim dedi. Gerçekten kafaya takacak bir şey değil dedi. Ama bilemiyorum. Tamam o zamanlar evli değildik ama sevgiliydik sonuçta. Gerçekten güvenim kırıldı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime de eğer bir daha böyle bir şey görürsem benim yüzümü göremezsin dedim.
Evet gerçekten kafaya takacak bir şey değil adam zaten senden bahsetmiş ve detaylıca da anlatmış. Ayrıca ortada flört yok sevgililik yok. Bi numarayla boşanmaya kadar varmamalı bu iş. Bende işim gereği bazı insanlarla muhatap oluyorum numaralarını alıyorum numaramı veriyorum. Bununla boşanma olsaydı eşim beni elli kere boşamıştı.
036 Yorumla
Soran+1 yılTamam belki siz iş gereği numara alıyorsunuz. Öyle olsaydı bir şey demezdim bende, ama benim eşim ortada bişey yokken numarasını istemiş. Gereksiz yani. İş için olsa neyse diyecem saygı duyacam. Bence flörtleşme olmuş. Numarasını istemesi zaten flörtleşme değil mi?
Soran+1 yılZaten ilk başta benden bahsetmemiş kadının numarasını istediğinde. Sonra dedi ki baktım kadın isviçreye gel sana iş bulalım diyor o zaman bahsetmiş benden. Sonrasında da daha konuşmadık zaten aklına takılmasın dedi. Ki bilmiyorum belki de benden bahsetmedi sırf kızmayayım diye öyle dedi.
Soran+1 yılEvet zaten baya kurdum kafamda. Flört etmiş olması benim asıl sinirlerimi bozan şey.
Soran+1 yılSoğuk. Eşim düzeltmeye çalışıyor ama ben soğuk davranıyorum ona karşı
Soran+1 yılİşte ama nasıl güveneceğim bilmiyorum :( güvenimi kırdı
Soran+1 yılYoksa bende güvenmek istiyorum ona
- +1 yıl
Evlilik sonsuza kadar murlu bir şekilde gitmiyor. Kavgalar oluyor kırgınlıklar küslükler oluyor. Önemli olan kriz durumunu yönetebilmek ve bu kutsal müesseseyi sürdürülebilir kılmak. Bırakıp gitmek en kolayıdır. Zoru başaramayacaksanız evlenmeyin boşuna. Kocana bir şans ver ve izle takip et ama sıkmadan belli etmeden yap bunu. Zamana bırak sadece bir hatası olursa illaki pot kırar bir yerde.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Biride yazmış ki o kadınlar birlikte olmadan kolay kolay kendi ülkesine davet etmez diye. İyice kafam allak bullak oldu. Eşim gayet samimiydi gözümün içine baka baka rahat ol öyle bir şey olmadı dedi. Çok rahattı yani. Gerçekten ülkesine davet etmesi için birlikte mi olması gerekiyor
Soran+1 yılYani kızın davet etmesi için illaki birlikte olmuş olması gerekmez değil mi? Sonuçta sadece sohbet ederken de asılmış veya davet etmiş olabilir dimi? Eşim bu konuda çok inandırıcı konuştu kendisinden gayet emindi gerçekten
- +1 yıl
Yalan söyleyen insan belli olur zaten. Konuşurken bunu illaki farkedersin. Beni de davet eden oldu. Flört falan etmedik. Eşinle uzun yıllardır tanışıyorsunuz üniversite dönemlerinden hem de. Seni aldatmış olsa bu kadar zamanda hiç mi açık vermezdi. İllaki verirdi. Ben sadece ve sadece eşine güven diyorum. Burdaki veya başka platformlardaki insanların sözüne bakma. Çoğu kişi aç kurt gibi bekliyor bir iletişim kurayım konuşayım yoldan çıkarayım diye. Bende akşam için eşine güzel bir yemek yap geldiği zaman öperek karşıla. Kendinden uzaklaştırıp başkalarının eline bırakma. Erkekler güvercin gibidir. Tutarken dikkatli olacaksın. Çok sıkarkan boğulur elini gevşetirsen uçar gider.
Soran+1 yılAnladım. Size gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Biraz da olsa rahatladım çünkü beynimin içinden bir sürü şey geçiyor. Rahatladım gerçekten sağ olun. Bir de sizi kendi ülkesine davet eden kadın da oldu mu? Yoksa sadece erkekler mi davet etti sizi? İlla cinsel birliktelik yaşanması gerekmiyor yani davet etmeleri için?
- +1 yıl
Amin senden de Allah razı olsun. Flört bile etmediğin kadınlar bile davet ettiler. Yabancıları bizim gibi görmeyin. Biz onlar kadar rahat değiliz. Aramızdaki fark bu. Sen yurt dışında yaşamış birisin yabancı ülkelerin insanlarını bizden daha iyi tanırsın. Sen kendi kafanda bir ölç tart biç bakalım :)
Soran+1 yılBen kısa süreliğine yaşadım birkaç ay sonra geri döndüm. Orada da akrabamda kaldım pek yabancılarla tanışma fırsatım olmadı. Ama çok teşekkür ediyorum size, Allah sizi eşinizle bir ömür boyu hep mutlu etsin inşallah 🤗
Soran+1 yılAy bu arada lütfen kusura bakmayın son bir şey soracağım, sizi de işte gel benim ülkemde sana iş buluruz falan diye mi davet ettiler?
- +1 yıl
Amin Amin :) İnşallah sizde ömür boyu mutlu olursunuz. Evet oranın çalışma şartları bizimkiler gibi değil malum. Davet edenler oldu benim akrabalarım da var yurt dışında. Ben ülkemden başka bir yerde çalışamam da yaşayamam da. O yüzden gitmedim. Yoksa gidecek olsam önümde engel yoktu.
Soran+1 yılAynen çalışma şartları gerçekten çok daha iyi bende dedim eşime akrabalarım yardım eder gidelim diye ama istemedi. Sizi davet eden kadınlar iş için mi davet etti? Hani benim eşime o kadın demiş ya gel sana iş buluruz evin de benden demiş. Sizi de o şekilde mi davet ettiler?
- +1 yıl
Yok bana öyle evin benden falan demediler tabiki de sen hala kafanda kurmaya devam ediyorsun yalnız burdan bunu hissediyorum :) Güvenmek istiyorsun ama hala kafanda irdeliyorsun sanki. Şimdi kafandakilerin hepsini sil eşini ara onu sevdiğini söyle adamın da iş yerinde aklı sende kalmasın. Akşama da güzel bir hazırlık yap rahatınıza bakın. Eşinde seni çok seviyor eminim.
Soran+1 yılTamam çok çok teşekkür ediyorum, inşallah kafamdan atabilirim bunları. Sizi nasıl davet ettiler mesela kadınlar ne dedi? Lütfen çok merak ettim söyleyebilir misiniz 🙏
Soran+1 yılHmm yani kadınlar tarafından davet edildiniz değil mi?
Soran+1 yılAnladım, tabi sizinki daha farklıymış eş dost akrabadan dolayı. Bide bizzat patron davet etmiş benim eşimdeki gibi garsonken bi kız flörtleşmek amacıyla sende gel falan o tarz olmamış yani sizde. Neyse inşallah atabilirim kafamdan bu olayı. Eşime de net bir şekilde böyle durumların tekrarlanmasına boşanma olabileceğini bastıra bastıra söyledim. Sinirim geçer inşallah
Soran+1 yılAslında kendisi de ara sıra kızların ona asıldığını ama sevgilisi olduğunu ve uzak durduğunu söylediğini söylemişti. Hatta güya patronu bile helal sana bu sektörde böyle erkek az olur falan diyorlarmış falan filan anlatıyordu hep. O yüzden bukadar şaşrdm ve hayal kırıklığına uğradım
- +1 yıl
Akraba dediğim bir olaydı o bizzat konuşup davet edenler de oldu bir kaç kişi demiştim. Bence herşeyi silin kafanızdan bu size ve evliliğinize zarardan başka bir şey vermez. Dedğim gibi sadece izleyin bir süre bir yanlışı varsa zaten açık verir. Ayrıca konuşmasıda çok samimiydi dediniz. Yalan söylese sence de belli etmez miydi?
Soran+1 yılEvet belki de belli ederdi, eğer profesyonelliği yoksa bu konuda belli olurdu yani. Kendisini 6 yıldan fazladır tanıyorum 4 sene boyunca sevgiliydik hiç yanlışını falan görmedim hatta işte şey diyordu iyi ki benimlesin sen olmasan ben bu sektörde kaybolup gitmiştim. Bir defa abisinin kız arkadaşını kıskanmıştım o zamanlarda da işte; çok ayıp ettin, burada bir sürü kız var ben istesem bir şeyler yaşarım ama sana sadık kalıyorum o benim biricik aşkım diyorum senin yaptığına bak abimin kız arkadaşını kıskanıyorsun demişti. Hani ne bileyim güveniyordum ona, bana güven veriyordu. Bu olay o yüzden bu kadar çok sarstı beni. Neyse anlık olarak boşluğa düşmüş numarasını almış kızın. Yapmamalıydı ama olmuş işte, sonrasında zaten dediğine göre benden de bahsetmiş hatasını anlamış değil mi?
Soran+1 yılÇok çaresizim gerçekten bir yanım boşan diyor bir yanım da onu seviyor ve affetmek istiyor
- +1 yıl
Böyle bir olayda da boşan olmaz. Evliliğini bir hiç uğruna yıkmış olursun. Öyle kadınlar var ki kocamı ve evliliğimi elin o.. pularına yedirmem deyip gerçekten evliliğine kocasına sahip çıkanlar var. Yuvayı dişi kuş yapar demek budur. Eşine de ailene de sahip çık. Ufak bir şey de boşanayım deme sakın. Kaldıki bu olay hem evlilik öncesi olmuş hem de aralarında bir şey olmamış. Demek olsaydı herhalde boşanacam demez üstüne de birde kocanı öldürürsün. Sakin ol itidalli ol evine kocana sahip çık birlikte mutlu olun.
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ediyorum. Evlilik öncesi olsa bile o zaman da sevgiliydik yani. Yoksa ben hayatında olmasam istediğini yapsın ama canımı sıkan sevgiliydik o zamanlarda. Neyse sineye çekeyim unutmaya çalışayım. Tekrar çok teşekkür ediyorum size, sizi tanımıyorum ama iyi ki varsınız
Soran+1 yılAmin inşallah, sizde çok çok mutlu olun inşallah. Sizde Allaha emanet olun sağ olun🙏🥺
En İyi Cevaplar
Bence gereksiz yerine sinirleniyorsunuz. Yorumlarinizi okudum ve lise ciftleri gibi, iki yil önce olan bir telefon nummerasi icin bosanmak cok sacma. Adam zaten sizden bahsetmis o kiza, sonradan olsa bile. Ve en güzeli size olanlari anlatmasi. Bu olay 2 yil önce, evli olmadan önce oldu ve siz simdi ona soguk davranmakla ve bosanmayi düsünmekle kendi yuvanizi bozmayin. Bence affedin ve bu olayi unutun. Ilk evlilik yilinizi güzel mutlu ve huzurlu bir sekilde birlikte yasayin, tadini cikarin! Bu arada bende evliyim ve ondan önce 10 yil birlikteydik yani sizin durumunuzda olsam afederdim ve mutlulumuza devam ederdim. (yurt disina yasiyorum o yüzden TR klaviyem yok. Insallah yazdiklarimi anlarsiniz)
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten siz olsanız affeder miydiniz? Bilemiyorum ama resmen kızla flörtleşmiş ya.
Soran+1 yılBide yani kızın telefon numarası istemek ne. Aklımdan çıkmıyor sinirim geçmiyor ya. Evet evli değildik ama sevgiliydik o zamanlarda da. Gerçekten bir yanım boşan diyor bir yanım da onu seviyor :( sizce flörtleşme var mı? Telefonunu istemesi flört göstergesi bence
- +1 yıl
Ben af ederdim! Belki kiz flörtlesmis olabilir bilmemiyorum ama bence esiniz etmedi! Bence konuyu artik kapatin okadar kinci olmayin cok sagliksiz birsey kendinizi üzüyorsunuz. Artik olayi unutup esinizi af edip ilk evlilik yilinizi mutluluklarla doldurun! Kendi hayatinizi karartmayin ve bu olayi unuttun gereksiz yerine cok fazla büyütüyorsunuz. Öne bakin, dik durun, ve artik üzülmeyin!
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim, deneyeceğim ama olay aklıma gelip duruyor :( yani neden diyorum neden numarasını aldı kızdan. Aklım almıyor. Evet numarasını almam yanlıştı haklısın özür dilerim diyor. Bilmiyorum gerçekten kafam allak bullak. Aldatma sayılır mı sizce bu?
- +1 yıl
Bence aldatma sayilmaz cünkü sadece bir nummera kayit edilmis. Bence artik unutmaya calisin ve öne bakin gercekten bukadar takilmayin olaya, kendi psikolojinizi bozmayin artik. Birlikte güzel bir yemege cikin veya kisa bir tatile, araniz düzelsin artik. Bu konuyu uzatinca kötü yerlere gelmesin, sonra mutsuzluktan kötü olursunuz.
Soran+1 yılÖyle mi diyordunuz? Siz affederdiniz yani? Tamam çok teşekkür ederim inanın bende unutmak için çabalıyorum ama kalbimin üzerinde bir yumru var gibi çok üzgünüm hiç beklemiyordum güvenim kırıldı :( ama yazdıklarınız bana çok iyi geldi çok çok teşekkür ederim gerçekten, sizi tanımıyorum ama iyi ki varsınız ❤️🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tamam eklemiş olabilir aralarında bişey yaşanmamış.. hem adam herşeyi anlatmış yalanda soyluyebilirdi kız istedi numaramı diye.. bence dürüst davranmış büyütme ve daha fazla uzatma derim hem kendini hemde eşini 2 yıl önce yaşanmış bişey hiç için uzme
03 Yorumla
Soran+1 yılAma kızla flörtleşmemiş mi sence? Yani numarasını falan istemesi flört değil de ne?
Soran+1 yılBilmiyorum kızdan numara alması çok sinirimi bozdu. Birde diyor ki 3-4 günlük saçma bir olaydı daha da kızı görmedim kafana takma gerçekten bir şey olmadı zaten kız bana gel sana iş buluruz diyince niyeti bozduğunu görünce senden bahsettim benim sevgilim var burada gelemem diye. E o zaman ne diye numarasını istedin değil mi? Kızdan numara istemişsin tabi ki asılacak. Çok sinirlerim bozuk çaresiz hissediyorum. Bir yanım boşan git diyor bir yanım onu seviyor kafam allak bullak
Bence adama güvenmelisin en ince ayrıntısına kadar anlatmş ne gerek var düzenini bozmaya
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ben ona çok güvendim. Gerçekten çok güvendim ve bu olayı duyduktan sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kızla resmen flörtleşmiş işte. Beni sevseydi yapar mıydı? Nasıl güvenicem bundan sonra ona
Soran+1 yılYok hayır aksine gözümün içine bakarak anlattı. Bilmiyorum numarasını almış olması bana flörtleşmiş gibi geldi ayak üstü. Öyle değil mi sizce de?
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz. Off aklım çok karışık gerçekten. Numarasını istemesi flört değil mi
Soran+1 yılAma bir insan neden istesin ki numarasını. Anlam veremiyorum iki gündür başım ağrıyor
Soran+1 yılBilmiyorum aslında yurt dışına iş için gitmeyi düşünmüyor kendisi. Yoksa bende yurt dışında yaşadım bir müddet, gelmek istemedi türkiyede kalmak istedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylüyor olabilir sonuçta o kızdan sonrada işi yoktu ta aradan zaman geçmiş
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Doğru söylüyor olsa bile kızla numaralaşmış yani. Tamam sonra belki pişman olup geri çekildi ama bir flörtleşme var değil mi?
- +1 yıl
Olsa işsiz olduğu zamanlarda onun yanında giderdi ama böyle bir şey yok
Soran+1 yılTamam ama numarasını almış, bu flört etme değil mi zaten?
Soran+1 yılTamam evli değildik o zamanlar ama 6 yıllık sevgilimdi kendisi
- +1 yıl
Arkadaşça almış olabilir veya yardım eder
Soran+1 yılArkadaşça mı? Sevgilisi varken mi? Bana yanlış geliyor.
- +1 yıl
boş ver varsa bir şey çıkar
Soran+1 yılYa zaten olay 2 sene önceye ait numarayı silmeyi unutmuş. Ben fark ettim. Ama çok saçma yani yediremiyorum kendime. Nasıl güveneyim ona bundan sonra bilmiyorum. Resmen flörtleşmiş
- +1 yıl
Sinirlisin ondan
Soran+1 yılPeki sizce boşanma sebebi mi? Gerçekten aklımdan geçiyor ama sağlıklı düşünüyor muyum bilmiyorum. Flörtleşme affedilir mi? Bilemiyorum
- +1 yıl
Böyle bir şey yok diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece bumu numarasını gördün diyemi bu duruma geldibiz mesajlaşma varmıydı?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece bu. Mevzu kızla numaralaşması. Tamam sonradan pişman olup geri çekilmiş ama ilk bi kızla flört etmiş yani
Cevap sahibi+1 yılFlört ettiğine dair kanıtın var mı?
Soran+1 yılİşte numarasını almış ya kızın
kıskanırsın diye belki müşteridir bunca yıl aldatmayan evli olunca yuvayı yıkmak istemez deli olması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılMüşterinin numarasını alması ne alaka? Flörtleşme değil de ne bu? Anlam veremiyorum
Soran+1 yılYok yazışma görmedim ama kadından numara istemesi flörtleşme değil mi sonuçta?
+1 yılNeyin kafası senin ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Eşim biz daha sevgiliyken başkası ile resmen flört etmiş işte. Bu normal bişey mi?
- +1 yıl
Bak öyle mekanlarda çalışan bir erkeğe göre senin ki melek. Başkası olsa neler yapardı neler. Belli ki seni seviyor. Keşke oda olmasaydı ama bunu boşanma sebebi sayarsan işin zor.
Soran+1 yılHaklısınız ama ben ona çok güvendim. Gerçekten çok güvendim ve bu olayı duyduktan sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kızla resmen flörtleşmiş işte. Beni sevseydi yapar mıydı?
- +1 yıl
Bak burada yazamayacağım çok şey var. Eklersen anlatayım. Olayı net resmedeyim sana erkek gözüyle. Kafanda da soru işareti kalmasın. Seni çok iyi anlıyorum ama.
Soran+1 yılTamamdır. Gerçekten sadece bunu açıklayacaksanız size yazayım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın şüphe tek gerçektir
00 Yorumla
+1 yılBosa gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımdan geçiyor ona da söyledim
- +1 yıl
Aynen olması gereken bu zaten
+1 yılNe zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?