Uzun bir ilişkiden olumsuzluklardan sonra yeni başlangıç adımı atmakta kararsız hissediyorum, ne yapmalıyım?
1 ay
Uzun bir ilişkiden olumsuzluklardan sonra yeni başlangıç adımı atmakta kararsız hissediyorum, ne yapmalıyım?
İlişkinin yeni bittiyse bekle biraz iyice gönlünü dinlendir. Eksiye dönmek genelde olumsuz sonuçlanır tabi ayrılık sebebi, heyecan kalmaması hepsi etken
Çok kararsızım haklı olduğu noktalar var yaptığı olumsuzluğu da kabul ediyor biraz sürece yaydım ama ılımlı biri bilmiyorum bazen insan hatalarının farkına varıp değişebilir diyorum bir yanımda bu yol evliliğe gidecek ya korktuğum şeyleri yaşar mıyım diye düşünüyorum öfke sorunu vardı 🤦♀️
İnsan doğası, bu süreçler, evlilikler çok karmaşık olsada aslında insanlar çok basittir. Sadece biz büyütürüz onları ve olayları gözümüzde. Kendimizi aslınsa o öyle biri değil, aslınsa öyle yapmak istemedi diye hep kandırırz. Lakin tam olarakta öylelerdir. İnsalar değişir mi evet değişir. Bir insan değişmek istiyorsan gerçekten ya çok farkındalığa sahip olacak ya da çok sevecek
Bir döngü olur ya genelde eskilerde olurdu adam biraz hayırsız olur sonra pişman olur onu gibi onarmaya çabalıyor bunu görüyorum ama yinede bir korkum var istemsiz böyle tek tek ifade edeceğim biri olsa fikir verip yönlendirse diyorum çünkü kararsız kalıyorum istemsiz bir yer edinmişliği var ne olursa olsun atamıyorum adamı
Sendeki alışkanlık değil sanırım. Çünkü alışalnlkk haline gelseydi ilişkiniz bu kadar farkındalığın olmazdı. Onarmaya çabalaması iyi bir şey kesinlikle. Lakin neden bu kadar sinirli neden bu kadar öfke patlamaları var. Temele inmen lazım. Bir kusur bir hastalık varsa önce teşhis etmen lazımki tedaviye başlasın, tedaviden kastım normalleşmeye. Hayata mı öfkeli sana mı işine mi, yoksa karakteri mi bu
Çok güzel ifade ediyorsunuz
Uzun ilişki sonrası o kararsızlık hissi çok normal, kalbinle aklın resmen kavga ediyor şu an 💔🧠✨ Eski sevgiliyle barışma kısmında kendine önce şunu sorman lazım: Sizi ayıran şey gerçekten değişti mi, yoksa sadece özlem mi var?
Yeni başlangıç için önce biraz yalnız kalıp ne istediğini netleştirmen çok iyi gelir, kendine zaman tanı. Peki, şu an içinden geçen hangisine daha yakın: Tekrar denemek mi, yoksa sıfırdan, tertemiz bir sayfa mı? 💭💕
Cevap
0Cevap
Sadece şunu diyeceğim adım atarsan barışalım mı yok şöyle böyle deme öylesine sohbet başlat o yokken kendini ne kadar geliştirdiğini anlat
Biz geçmişimiz baya var bunlar boş gelir tebrik ederiz geçeriz bu elden gidiyor düşüncesi olmaz şu saatten sonra
*Bizim
O zaman başarılar
Barışma denenmişi denememek lazım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?