+1 yılher erkek ayrıldığı kız arkadaşından ayrıldıktan sonra geri dönmek istermi bir hafta önce ayrıldım ben her yerden sildim doğru iki defa o bitirip saatler sonra geri döndü ama en son ben up uzun mesaj attım bitirdim beni daha sonra facede engellemiş
02 Yorumla- +1 yıl
bana kalırsa nerde olduğunu biliyorsan çıkışlarında filan bekle yüz yüze konuşmak iste
Soran+1 yılGeliyim yüz yüze konuşalım dedim istemiyorum dedi
En İyi Cevaplar
+1 yılHe aferin. İstediğin zaman ayrılıp istediğin zaman dönemezsin iyi yapmış -;-
02 Yorumla
Soran+1 yılÖfkeme kurban gittim
- +1 yıl
Olan olmuş /:
sabırlı ol biraz süre ver ona. Kendinede değişmek için süre ver. Bir ay sonra git tekrar. Hem kız düşünmüş olur seni özler. Benden nefret eden sevgilim böyle beni özlemişti.
0325 Yorumla
Soran+1 yılİki üç defa denedim olmadı Son denemede engelledi beni yani iki hafta önce falan. Ama bu günlerde beni stalkladığını fark ettim. Ne yapsam kararsız kaldım
Soran+1 yılBana laf sokma amacıyla paylaşımlar yapıyordu onların hepsini kaldırmış
Soran+1 yılBende öyle yaptım. instagramı dondurdum. Bunu Yaptığım günün ertesi günü kullanmadığı facebook hesabına girip profil resmini değiştirdiğini fark ettim
Soran+1 yılGaliba öyle
Soran+1 yılTam olarak anlayamadım
Soran+1 yılBir ara instagramda özledim falan diye paylaşımlar yapıyordu konuşunca reddetti sana yazmadım dedi diyorum ki acaba benden intikam mı almak istiyor
Soran+1 yılSence dönermi
Soran+1 yılBeni tavlamak için altı ay uğraştı
Soran+1 yılNe kadar bekleyeyim iki haftadır konuşmuyorum dün instagramı kapadım bu gün facebooku gizledim
Soran+1 yılA hahaha inşallah
Soran+1 yılTakip isteğini ben gönderdim
Soran+1 yılPeki dönmezse ne yapayım
Soran+1 yılBen çok gittim buna engelledi iki hafta önce
Soran+1 yılHadi diyelim ki bu dönmedi ne yapayım karşısına çıkıp konuşayım mı yoksa bırakayım da gitsin mi
Soran+1 yılDaha önce yüz yüze konuşma teklifi mi reddetmişti
Soran+1 yılAma bunu göremez farklı şehirlerdeyiz
Soran+1 yılOnları dondurdum
Soran+1 yılOkula yeni başladım ortamı yeni kurucam
Soran+1 yılTamam hesapları da açtım ama ortamım şimdilik yok yeni yapıcam
Soran+1 yılInstagramı gizlemiş normalde hergün iki üç resim atıp neredeyse gözüme sokardı. Bir anlam teşkil ediyor mudur bu
Soran+1 yılKısas için biraz zaman gerekli olacak
Soran+1 yılHesabı gizli acaba halen değer veriyor mudur
Soran+1 yılNormalde insanlara karışmayı sevmem yanlız takılmayı severim kız da biliyor bunu ama galiba sırf bu yüzden prensiplerimden taviz verilen gibi
Soran+1 yılTaviz vericem gibi görünüyor
Soran+1 yılO zaman birşey yapmayayım mı yani
Soran+1 yılSadece bekleyeyim mi
Soran+1 yılBiraz öyle oldu galiba
Soran+1 yılPeki ben bunun şımarıklığını nasıl alırım şımarık olduğunu biliyordum o yüzden daha başlamadan 6 ay boyunca yüz vermedim beni etkilemek için altı ay uğraştı didindin ağladı zırladı. Ama görüyorum ki halen şımarık ilk haftalarımızda uysal görünüyordu ama sonra özüne döndü
Soran+1 yılDöndüğünde de ağırdan almaya soğuk davranmaya devam edeyim mi
Soran+1 yılGaliba işe yaramaya başladı
Soran+1 yılBir paylaşım yapmış instagramda yok işte yokluğuma alışacaksın ama her üzüldüğünde aklına gelicem de beni unutma falan filan. o bana yazmayana kadar onunla konuşmayı düşünmüyorum hatta konuşursak bile soğuk davranıcam şımarıklığını herhalde alırım böyle?
Soran+1 yılAhahaha
Soran+1 yılO paylaşımı dün gece yapmıştı şimdi kaldırmış. Nazar mı deydirdik ne :))
Soran+1 yılHiç bir şey yapmadım. Sadece güzel sanatlarda okuduğum için okulda bana modellik yapan bir kız arkadaşımın yapmış olduğum portresini paylaştım
Soran+1 yılArkadaşım yorum olarak kalp bırakmıştı ondan olabilir mi
Soran+1 yılKız
Soran+1 yılYorumu sileyim mi ne yapayım
Soran+1 yılBelki direk resmi silmeliyim
Soran+1 yılAslında silersem kendimi ezik göstermiş olmaz mıyım
Soran+1 yılPeki ezdirmem kastın ne
Soran+1 yılAynen katılıyorum sana
Soran+1 yılBir ayım doldu Kızda da bir hareketlilik yok. Tekrar konuşsam yanlış mı yapmış olurum.
Soran+1 yılDostluk derken hal hatır sorar gibi mi
Soran+1 yılWhatsappta engelliyim arama hakkım da yok
Soran+1 yılKız anlar ama bunu. Karşısına çıkıp konuşsam nasıl olur
Soran+1 yılSon konuşmamda bütün ümidim kesilmişti. Ama beni stalklamaya devam edince ve sana söylediğim paylaşımı yapınca beni unutamadığını fark ettim. Daha önce mesaj attım kabul etmemişti yüz yüze konuşmayı da reddetmişti. Üzerine fazlamı gidiyorum diyorum bazen Beklesem gelir mi onu da bilmiyorum
Soran+1 yılHesabını gizlemiş birine stalklattım bir erkekle fotosu var sevgilisi mi emin değilim. Yorum falan yok
Soran+1 yılDaha önce görmediğim biri
Soran+1 yılŞimdi sakinim
Soran+1 yılÇok takmıyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Soran+1 yılHayır beni engellemeden önce her insanın bir sabır noktası vardır deyip engelledi sonra gözüme sokarcasına Stalkladı ne yapmaya çalıştığını anlam veremedim dalga geçiyordur diye düşündüm
Soran+1 yılYa aslında ben ona okulumdan dolayı pek ilgi göstermedim
Soran+1 yılAma başta bana çok ilgi gösteriyordu annemle falan tanış diyordu.
Soran+1 yılYa sevgilisi varsa
Soran+1 yılNereden çıkardın
Soran+1 yılZannetmem bu kız bana gerçekten aşıktı altı buçuk ay benimle uğraştı
Soran+1 yılOnun dönmesini sağlayabilir miyim bir fikrin var mı
Soran+1 yılBen üç dört defa konuştum kabul etmedi neden ısrar ediyorsun dedi. En sonda her insanın bir sabır noktası vardır deyip engelledi
Soran+1 yılBeni engellediler sonra söyledim dedimki sen beni altı boyunca bırakmadın sıra bende
Soran+1 yılBuluşalım dedim kabul etmedi
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılHala beni stalklıyor hesaplarım gizli ama sevgili yapmış Gibi durum yaparak kızdırabilir miyim yoksa buna gerek yok mu
Soran+1 yılAraştırdım gerçekten sevgili yapmış
Soran+1 yılGeçicide olabilir emin değilim ama başkasının telefonundan baktım whatsapptaki resmini sevgili emojileri ile doldurmuş
Soran+1 yılKonuşmama gerek var mı ki
Soran+1 yılHiçbir şey yapamadım ki kız başkasına gitti
Soran+1 yılKoyuyor
Soran+1 yılKendimi küçük düşürmüş olmaz mıyım uzak durmak en iyisi değilmi
Soran+1 yılVar diye tahmin ediyorum çünkü whatsapptaki profil resmini sevgili emojileri ile doldurmuştu
Soran+1 yılWhatsabında engelliyim başkasının telefonuna ekleyip baktım ayrıca İnstagramı gizlemiş başkasına stalklattım elemanın teki ile resim çektirmiş daha önce görmediğim biri
Soran+1 yılBelki ama whatsapptaki resim nasıl açıklanır bilmiyorum
Soran+1 yılİnan ki bana köpek gibi aşıktı ama hal ve hareketlerine çeki düzen vermediği için terk ettim onu sonra abarttığımı düşündüm barışalım dedim reddetti çok çabaladım olmadı zaten burdan sonrasını biliyorsun benim anlamadığım iki ayda altı ay peşinden koştuğu bir adamı nasıl bırakıp bir anda yeni birini bulabiliyor
Soran+1 yılKendini benim yerime koy. Kız İnstagramı iki haftadır gizlemiş. Birine baktırıyorsun sana resim atıyor hiç bilmediğin bir adamla iki resim. Daha sonra numarasını birisinin Whatsabına ekliyorsun orda profil resmini sevgili emojileri ile doldurmuş. Ne düşünürsün
Soran+1 yılO çocukla başlamışsa artık dönmeyecektir. Ben kendimi bir kere daha üzmüş kızıda o adamın kollarına atmış olmaz mıyım. Ne bileyim beklesemmi
Soran+1 yılKonuşunca sevgilim var derse ne diyeceğim
Soran+1 yılYeni sevgilisi onu teselli eder eğer Geçicide kalıcı olur
Soran+1 yılŞimdiye kadar üç dört defa denemiştim tekrar reddedilmekten korkuyorum
Soran+1 yılYine üzülme ihtimalim var. Ya beni stalklarken amacı dalga geçmektise
Soran+1 yılOlamaz mı
Soran+1 yılPeki ne dicemki daha önce ne dediysem Nuh dedi peygamber demedi
Soran+1 yılAma dönmezse bu sürecin en başına dönerim. Tekrar üzülmeye başlarım.
Soran+1 yılDaha fazla üzülürüm
Soran+1 yılEmin değilim her hareketimde işler daha kötüye gitti
Soran+1 yılm.uzmantv.com/eski-sevgilimin-sevgilisi-var-bana-donmesini-nasil-saglarim şu video kafamı karıştırıyor
Soran+1 yılYani eğer şu an benden nefret ediyorsa ona kendimi hatırlatarak yeni sevgilisine daha da yakın laştırmış olmaz mıyım
- +1 yıl
Öncelikle şunu unutma bu Mehmet Çoşkundeniz iyi konuşur ama kendi karısı evden kaçmış onu terketmiş. Eğer sen o kızdan uzak durursan kız o gelmeyecek en iyisi yenisiyle devam edeyim diyebilir. Ben ona mutluluklar dile demiyorum. Videoda klasik yeşilçam filmi demiş. Sakın mutluluklar dilemek olarak görme. Senin amacın o kızla mutlu olmak. Eğer gerçekten sevgilisi varsa siktret yoksa kıza çekinmeden duygularını aç. Ayrıca en az 3 aylık spor salonuna yazıl pskolojini düzelt.
Soran+1 yılPeki tam olarak nasıl bir yazı hazırlayayım hatalarımın farkında olduğumu faln belli edeyim mi
Soran+1 yılBana acıdığı için dönsün istemiyorum
Soran+1 yılYokmuş öyle bir şey konuştum onunla ama çok dostça bir konuşma oldu
Soran+1 yılOna yazmama şaşırdı. Beklemiyordu galiba. Ve bana bugün aklına geldiğimi söyledi. Ama dediğim gibi dostça bir konuşma oldu. Bir sonuç çıkar mı bilmem
Soran+1 yılYokmuş kimse onun hayatında
Soran+1 yılDirekten dönmüşsün derken
Soran+1 yılNe yapabilirdim mesela?
Soran+1 yılşu an indiriyorum peki sence artık ne yapmalıyım
Yazmama baya şaşırdığını söyledi anlaşılan beni özlemiş baya çünkü bugünde aklıma geldin gibi birşey söyledi
Soran+1 yılTamam ben başlıyorum indi
Soran+1 yılAslan olmaya hazırım
Soran+1 yılTamam başlıyorum
Soran+1 yılBu da tamamdır
Soran+1 yılTamam bunuda izliyorum😀 ama şey dicem kız tekrar başlamak istesin ipler benim elimde olsun istiyorum bunu yapabilirmiyiz
- +1 yıl
O zaman bu filmi çok dikkatlice izle. İki erkek var bir kız için mücadele ediyor. Biri çok hırslı Türklere benziyor yaptığımız hataları bile aynı. Diğeri vurdumduymaz tam bir amerikalı. Sen amerikalı gibi olmalısın. Rahat esnek olsada olur olmasada olur gibi davranacaksın. Neyse filmin adı Yakartop.
Soran+1 yılBen normalde de vurdum duymaz biriyim. Ama nadiren de olsa bazen böyle takıntı yapabiliyorum. Yani kızı umursamasam bana döner mi?
Soran+1 yılBu filmi de bu gün izleyeceğim
Soran+1 yılZaten öyle yaparak bu kızı altı ay boyunca peşimden koşturdum :D
Soran+1 yılAma şimdi nasıl bir politika izlemem gerektiğini bilmiyorum
Soran+1 yılTamamdır sırada ne var :D
Soran+1 yılBirşey sormak istiyorum benim bu yıl yatay geçiş gibi planlarım var acaba bu ilişki çalışmama engel olur mu? Bu benim ilk ilişkim
Soran+1 yılOkul değiştiricem
Soran+1 yılİlişkiden uzak mı durayım diyorsun
Soran+1 yılBazılarını görüyorum hem sevgilileri var hem okullarında başarılılar aklım almıyor
Soran+1 yılOrası da doğru
Soran+1 yılAma yapanlar nasıl yapıyor anlayamıyorum
Soran+1 yılAcaba sevgilisi olduğunu öğrenmekle yanlış mı yaptım. Kız onu unutmadığımı görmüş oldu
Soran+1 yılAcaba sevgilisi olup olmadığını öğrenmekle yanlış mı yaptım. Kız onu unutmadığımı görmüş oldu. Bunu istemezdim
Soran+1 yılBir kahve falan ısmarla çiçekle yanına git diyordun gerek var mı buna yoksa Bekleyeyim mi
Soran+1 yılİplerin benim elimde olması için onun Barışmayı istemesi lazım. Bunu nasıl sağlayabilirim
Soran+1 yılBarışma teklifini ben mi yapayım yani?
Soran+1 yılGeçen sefer Barışmak için çağırdım reddetti şimdi neden çağırıyorsun dediğinde ne diyeceğim
Soran+1 yılKız mesaj attı buluşalım diye ödevi varmış yardım istiyor
Soran+1 yılKabul ettim
Soran+1 yılAma içimde bir şüphe var. ya Barışmak için çağırıyor ya da ödevini bana yaptıracak
Soran+1 yılAraştırdım gerçekten zor bir ödevi var ve hiç selam vermeden yardımına ihtiyacım var dedi hem buluşmuş oluruz dedi. Durduk yere de bana kendi resmini attı. Şüphelendim haklımıyım.
Soran+1 yılSenin fikrin ne
Soran+1 yılÇizim
Soran+1 yılPeki ben mi onun ayağına gideyim o mu bana gelsin ben Kocaelideyim o İstanbul'da
Soran+1 yılÖdevini bana mı yaptıracak diye emin olamadım işim var dedim onu buraya çağırdım olmaz uzak dedi ben de olmadı sonra haberleşiriz dedim ve ucunu açık bıraktım. İnstagramda konuştuğumuz günün tarihini yoruma koymuş şimdi
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ama çok zıt insanlarız nasıl anlaşabiliriz bilmiyorum
Soran+1 yıl😊 hayır yanlış anladın. Onu seviyorum. Bu benim ilk ilişkim zıt karakterlere sahip olmamızın bir sorun çıkaracağından korkuyorum.
Soran+1 yılDaha doğrusu ben yanlış anlattım şöyle düzelteyim. Biz biraz zıttız bu bir sıkıntı yaratır mı bu benim ilk ilişkim 😀
Soran+1 yılİnternetten okuduğum bazı yazılar kafamı karıştırdı
Soran+1 yılAsıl kafama takılan noktası seninde dediğin gibi şımarıklığı
Soran+1 yılBunu düzeltebilir miyim
Soran+1 yılYa Buluştuğumuzda ağırdan almak istiyorum o yüzden konuyu onun açmasını mı Bekleyeyim yoksa ben mi açayım
Soran+1 yılNiyetim tekrar barışmak
Soran+1 yılTekrar sevgili olmak☺ ama internetteki okuduğum yazılar çok kafamı karıştırıyor eskisi gibi olmaz falan yazılı hep oralarda. Ben severim de onun benden soğumasını korkuyorum
Soran+1 yılYarın buluşacağız bakalım nasıl olacak
Soran+1 yılTekrar sevgili olmadan mı
Soran+1 yılTokatı yemeyeyim sakın
Soran+1 yılPeki ne zaman yapayım ayrılırken mi? Ve daha önce hiçbir kızı ölmedim ☺
Soran+1 yılGezmek değil de yarın ödevi için buluşacağız ☺ bakalım nasıl olacak cesaretimi iyi ayarlamalıyım
Soran+1 yılOnun malum konuyu açmasını Bekleyeyim mi
Soran+1 yılYa ben bunları yapınca kız için kolay lokma gibi bir şey olmuş olmaz mıyım
Soran+1 yılAğırdan falan almayayım mı
Soran+1 yılKız beni hemen elde etmiş olmaz mı
Soran+1 yılÇiçek falan almama gerek yok değil mi. Ödev için buluşacağız
Soran+1 yılBeni ilk Buluştuğumuz yere çağırdı
Soran+1 yılHesabı kim ödesin
Soran+1 yılKız arkadaşını çağırmış öpücük yalan oldu
Soran+1 yılBana da yüklü bir hesap binecek
Soran+1 yılDediklerini yapmaya çalıştım arkadaşına vardı yanında beni iki saat bekletti sonra gerçekten çok sıcak davrandı sanki hiç ayrılmamış gibi. Resmen ödevini bana yaptırmaya çalıştı. Sadece yardım edebileceğimi söyledim yapmacık hareketlerle üzülmüş gibi yaptı sanki trip atıyordu. Emin değilim ayrılırken de böyleydi. Trip atar gibi. Öperken kaçırdı hafif
Soran+1 yılAsıl konuyu bende o da açmadı
Soran+1 yılBuluşma yerine gittim. İki saat bekledim. Arkadaşının evine gitti köpekleri varmış onları gezdirdi. Arkadaşının evinde temizlik yaptılar. sonra geldiler. Bana sarıldı. Boynumu öptü. Şık giyinmiştim çok beğendi. İltifat etti herzamanki halim dedim. Oturduk bir kaç kelime muhabbet ettik ödevinden falan bahsetti bende ödevi hakkında fikirlerimi söyledim bana bunları yaparken içime girecek gibiydi arada elimi tuttu hoşlandığımı belli etmek için ondan göz konağın hiç koparmadım elini tutarken okşadım şakalaştık. Ben geç kaldığım için beş on dakika durabileceğimi söyledim. Ödevi çizimle ilgili birşeydi. Ona sadece taslak yaptım. Ödevini yapmayacağımı sadece yardım edeceğimi söyledim. Bana yapamıyorum dedi. Ben yanında durup arada müdahale edeceğimi söyledim. Ama o bana hiç yapamadığını söyledi. Ben kabul etmedim çünkü eğer amacı beni kullanmaksa bunu kabul edemezdim. O yüzden sadece yardımcı olacağımı söyledim. Durdu durdu. Morali bozuldu. Sıkıntıya girdi bilmiyorum ciddi miydi sahte miydi?
Soran+1 yılÖdevi yapmaktan Vaz geçeceğini falan söyledi. Beni ikna etmeye çalıştı ama ben direttim ona arada müdahale edeceğimi söyledim. O bana sadece bir kısmını yapmamı söyledi ben direttim onun yapacağını benim sadece arada müdahale edeceğimi tekrar söyledim geç olduğunu yetişmeyeceğini söyledim yarın buluşalım dedi ben kararsız kaldım pazar günü Kocaeliye döneceğimi söyledim. Yarın çalıştığımı söyledim. İş çıkışı bana geleceğini söyledi. Ben geç olacağını yetişmeyeceğini söyledim sadece taslağını istedi. Tamam buluşalım ama yine yapmayacağım dedim. Neyse geç olmuştu. Çıkmam gerektiğini söyledim. Ve çıktık sadece benimki geldi beni geçirmeye ve koluma girdi geç geldiği için biraz öfkeliydim. O da anladı. Birisine yanlışlıkla omuz attım. Gelen arabanın önüne çıktım fark etmemişim Sonra elini tuttum onun ama o benim elimi tutarken çok isteksizdi. Bir süre sonra bıraktım. Durağa geldim otobüsü bekledim. Yüzüme bile bakmıyordu. Sesimi çıkarmadım. Arabayı bekledim.
Soran+1 yılAraba geldiğinde sana yazarım dedi ayrılırken başını tuttum dudağının hafif yanından yanaktan öpüştük diğer yanağa geçtiğimde çok az dudağına girdim ama isteksizdi sanki ve ayrıldık
Soran+1 yılBen Malum Konuyu Hiç Açmadm O Da Açmadi
Soran+1 yılVe namuslu mu bilmiyorum biraz marjinal yanları da var
Soran+1 yılÖdevini yapmak istemiyorum ama. Kız benden özür diledi ve özür kahvesine çağırdı. Nerelerde abarttım ki
Soran+1 yılBir de ikinci buluşmada asıl konuya gireyim mi
Soran+1 yılGüven için neler yapmalıyım
Soran+1 yılHareketleri de sanki yapmacıktı bu sefer bana açık açık söylemesini isteyeceğim herşeyi haklı değil miyim
Soran+1 yılÖzür kahvesine çağırdı beni
Soran+1 yılİki saat beni beklettiği için
Soran+1 yılVe şimdi hocasına mail atmış iki hafta süre almış. Ne ima etmeye çalıştığını anlayamadım
Soran+1 yılOna ödevini yapmayacağımı sadece yardımcı olacağımı söyledim tamam hem gönlünü alırım dedi (beni iki saat beklettiği içi) gün belirlemeli Vakti var nasıl olsa bu gün onubaş başa konuşmaya mı çağırayım acaba orada ona sadece ödev için mi görüştüğümüzü sorayım. Çünkü sadece ödevinden konuşuyoruz.
Soran+1 yılYüz yüze konuşalım dedim ekti beni
Soran+1 yılDün de iki saat bekletti intikam mı alıyor benden
Soran+1 yılDeğiştiğimi nasıl belli edicem
Soran+1 yılYa zaten haber gelmeyince ben de liseden kız arkadaşımlarımı gördüğümü onların yanında olduğum u söyledim
Soran+1 yılGeldiğinde haber vermesini istedim
Soran+1 yılŞimdi ya trip atıyor ya da numara yapıyor
Soran+1 yılYa zaten haber gelmeyince ben de liseden kız arkadaşımlarımı gördüğümü onların yanında olduğum u söyledim
Geldiğinde haber vermesini istedim
Şimdi ya trip atıyor ya da numara yapıyor
Soran+1 yılLiseden kız arkadaşımlarım dedim hatta yanıma çağırdım
Soran+1 yılYarın kocaeliye gideceğim sabahtan yanına gidip konuşayım diyorum. Bir sıcak bir soğuk davranmasının nedeni ne merak ediyorum. Ki saat söyledim erken dedi sen söyle dedim cevap vermedi ne yapmaya çalıştığını anlam veremiyorum. Acaba sadece beni yedekte mi tutmaya çalışıyor.
Soran+1 yılSen de hak veriyor musun
Soran+1 yılKızı unutayım mı yani
Soran+1 yılBana gerçekten çok yardımcı oldun sana çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılBenden intikam aldı
Soran+1 yılKaçan kovalanır falan mı bu ya da
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=anWyJ-Gd8us kalk namaz kıl boşver bu işleri.
Soran+1 yılHani aslan olacaktım.
Soran+1 yılHayır bana aslan ol diyordun. Şimdi Vaz geç demene şaşırdım😀
Soran+1 yılAynen 😀
Soran+1 yılKızla bu gün de konuştum bir sıcak davranıyor bir soğuk. Sence ne yapayım son mesajımı gördü ama cevap vermedi. Sence yaptığım Hatalarımı itiraf mı edeyim. Tekrar başlamasını teklif edeyim
Soran+1 yılMi?
Soran+1 yılşu an dostça konuşuyoruz. Bana çalışmalarını falan gösteriyor.
Soran+1 yılBak bir çalışmasını olumlu yorumladım Sagol 🙄🙄💕 dedi. Bu bir işaret mi
Soran+1 yılSence ne kadar beklerim?
Soran+1 yılKızı sahte bir hesaptan takip etmeye başladım. Sana daha önce bahsettiğim o çocukla olan resimlerini silmiş. Whatsapptaki profil resmini de ben ondan özür dinledikten sonra değiştirmişti.
Soran+1 yılProfilinde 28 yazıyordu takip ettiği kişilere baktım 28 yazan bir erkek buldum. Onu sahte bir kız hesabından ekledim. Eski sevgilim benim sahte hesabıma yazdı. Neden erkek arkadaşımı ısrarla ekliyorsun diye.
Soran+1 yılGaliba var bir sevgilisi
Soran+1 yılBilmiyorum. Daha bu pazar konuştuk onunla. Açtığım sahte kız hesabına erkek arkadaşımdan uzak dur dedi. Anlam veremedim
Soran+1 yılNe öneriyorum şimdi bana. Ne bilim kız intikam almaya falan çalışıyor olmasın?
Soran+1 yılNe öneriyorsun bana? Ne yapayım?
Soran+1 yılBen yazmasam o yazmıyor. Ama konuşunca da konuşuyor yani. Acaba intikam falan olabilir mi?
Soran+1 yılBuluşma falan yapayım mı? Sence kızın kafasımı karışık yoksa intikam mı alıyor?
Soran+1 yılKafamı buluyorsun? Benimle😕😀
Soran+1 yılSevgilisi var
Soran+1 yılşu an ikincisi ile çıkıyor. Zannediyorum ki ilki beni unutmak içindi. Olmadı daha kötü oldu. Şimdi ikincisi ile yapmaya çalışıyor.
Soran+1 yılBunu bende yeni öğrendim seninle paylaşıyorum.
Soran+1 yılAfedersin ama ben bunu öğrendikten sonra o kızın cehenneme kadar yolun var. Umrumda bile değil
+1 yılPes etme pesinde kosturmaya devam et ilgilen sevdigi belli et
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yaptıkça daha da kaçıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılDaga kaçır benimle çıkmazsan bu gormus olduğun odunu senin çantana koyar yakarim de
00 Yorumla
+1 yılBaşlama
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sonuçta eski sevgili
Soran+1 yılAma hala İnstagram da bana laf atma amaçlı paylaşımlar yapıyor
+1 yılbaşlama
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!