Erkekler neden ilgi görünce kaçarlar eleştirmek için sormuyorum sadece merak ettim alışık olmadıkları için ilgi korkutuyor mu
1 ay
Belki geri çekilince daha çok geleceğini biliyordur taktik va
öylemi diyorsunuz ama ben hemen geri çekildim hiç takmamaış yaptım ve kendisi geri döndü yuz versemmi vermesemmi diye duşunuyorum yani korkup kaçtıyısa anlıyorum ama oyun yapıyorsa...
Evet öyle diyorum bu soruyu kafaya takıp sorduğuna göre başarılı oldu onu düşünüyorsun
6 senedir onu duşunuyorum zaten jgjfhfjfjjf
ne kadar taksamda yüz vermiyorum güvenemiyorum çunku ya ego tavan yapmak için ise
Vay 6 senede anca mı flört aşamasına geçtiniz
hayır ben 6 seneden sonra belli ettim
zamanını bekledim çünkü daha öncesi belli etmekte mantık yoktu
Ondan önce hiç bakmıyormuydun göz göze gelmişsindir nasıl belli ettin ki
Genelde kadınlar sinyal gönderip adam almadığı zaman soğuyor diye biliyorum
ben yavaş yavaş adım attım
o evlenecem dediğini öğrendim yani ailecik tanışıyoruz işte bende artık adım atmam gerektiğini anladım ve tam atıcaö derken deprem oldu ve bende endişeden ona mesaş atevermişim iyimisiz endişeleniyorum falan diye işte sonrası bayramda yeşil kalp attım kutlu olsun dedim falan sonra yüz yüze geldiğimizde beni garlettiğini bi kaç kere beni izlediğini farkettim sonrasıda var ama uzun hikaya dinlemek istemezsin bence jhfjfjfkf
evt, dinlemek istemem bu kadar yeter. Bu hikayelerden çok dinledim.
hahaha
temel olarak evet sinyal gönderip adım almadığı zaman soğuruz ve benide soğuttu benim durumum daha kötü umut verip geri çekildi
yorum için teşekkürler
Senden olmayacağına karar vermişlerdir.
ama ben de geri çekilince döndü?
Yedekleme durumu sağlanmış
biraz açıklarmısın masıl yani
chatgptidan baktım bu durumda hoşlantı sevgi his hini şeyler yok sadece başkası olmazsa o
Tamam işte yedekleme durumu, eğer seçkinler yani arzulananlar olmazsa sana geri döner
anladım sağ ol
Bazı erkekler ilgi görünce kaçmıyor aslında, sadece ne yapacağını bilemeyip geri çekiliyor 🙃 Öz güveni tam değilse, geçmişte üzülmüşse ya da ciddi bir şeye dönüşmesinden korkuyorsa geri adım atabiliyor. Bir de “kaçarsam değerim artar” diye saçma taktiklere inanıp rol yapanlar var 😅 Sence seninkiler daha çok korkak tayfa mı, taktik tayfa mı?
Cevap
1Cevap
İstediğini alınca ve daha çok bağlamak için yapıyorlar. Bir dahakine önce sen davran, bırak k*pek gibi peşinden koşsunlar
tekrar döndü ama bu sefer kararlı gibi ama güvenemiyorum
Huyumuz kurusun
peki temelinde ne yatıyor neden boyle yapıyorsunuz neden aniden geri çekiliyorsunuz sebebi var mı?
İnsan ( Erkek ) ulaşamadığının delisi ulaştığının nankörüdür.
vaybee bunu kabuleden erkek varmış şaşırdım
bende hemen geri adım attım ve ilgilenmıyormuş gini yaptım ve bana yine adım atıyor
şimdi napmalıyım kalıcı olması için ona güvenemiyorum nasıl davranırsam benimle kalır
Güven yoksa hiç uğraşma kapat defteri bence
kapatamam kaç seneler aşkım
bana onceden kaçamak bakışlar atıyordu ama şu an uzun dik dik bakıyor sanki kararli gibi yuz verirsem yine karsa görmezden gelirse
sence bi daha şans vereyimmi yoksa yine ulaşılır olurmuyuz
Ulaşır modunda olursan tekrar kaybedersin dene gör
pekii hiçmi yuz vermeyim? ya biraz yol gosterirmisin ilişkim olmadı denemsizim
Hiç yüz verme engelle geç git sana yapılanı sende ona uygula
ve o bana bir daha yanaşmaz doğrumu anladım
Daha çok delirir ama pes edene kadar bekle
pes edena kadar bekle 🤔hmm peki pes ettiğnden sonra mapayım
Ondan sonra bir şey kalmıyor yani 😄
sağ ol yaa sen beni tamamen kopardun çocuktan bravo jghckfhf
bende şimdi kuçuk ni balış at diceksin diye bekliyordum eh
Olayı yeniden canlandırır yine üzülen sen olursun 👌
bi bakış* dicektim