İlgiden sonra soğuk davranıyorlar ilgisiz oluyorlar neden böyle yapıyorlar sebebi ne kızdan dolayı mı yoksa kıza bi sebepten ötürü kızdığı için mi yoksa sıkıldıkları için mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kaç nedeni olabilir bilemeyiz, başkasıyla flörtede başlamış olabilir, taktik yapıyorda olabilir, senden soğumuşta olabilir ve sayre
Peki kıza bi konuda kızmış ta olablir mi
Eğer kızmışsa bunu anlaman zor olmasa gerek, kızdıracak bir şey yaptın mı, kıskandırdın mı mesela ya da dediklerine ters gittin mi, ya da seninle konuşurken bunu hissediyor musun kızdığınl, mesela benim kız arkadaşım her ne amaçla olursa olsun ister onu çok sevmem için bile beni kıskandırmaya çalışsa bırak kızmayı direk ayrılırım.
Buluşma konusunda müsaitsin ama buluşam demiyorsun deid
Hep o buluşalım diyorsa sen demiyorsan adam haklı, sonuçta bu işler karşılıklıdır
Evet dedi ama o gün kuzenle olucakrım diğer gün buluşacakken ablam izin vermedi neymiş eve gelciekmiş dışarı olmazmış falan diye çocukta bana erken deseydin olurdu diyor ama burada sorun ablam araya giriyor
Ve bu hafta iki defa bulusam dedim işim var dedi
Belkide kızmıştır, hep o dediği için, sen diyince de sana kızgın olduğu için işim var demiştir ama bunlar sadece olasılıklar, sonuç olarak biz durumdan tam olarak haberdar değiliz
Ama bundn sonra soğuk yapmaya başladı
Başka kız da olabilir
Düşündüm de bilmiyorum
Buluşma olayından sonra oldu
Buluşma da seni beğenmemiş olabilir, hal ve tavırlarını beğenmemiş olabilir, mesela benim ilk buluşmada dikkat ettiğim şey şudur
Acaba kız paragöz mü diye bakarım
İlk hesabın tamamını ödemem, karşıda ki elini cebine götürecek mi yoksa herşeyi benden mi beklicek dihe
İlk buluşmanız nasıl oldu oda önemli
Hayır ya müsaitsin buluşmuyorsun dedi
Bana hoşuma gittin bile dedi parasını nüye kullanuyım
Hatta öpüştük bild
İlk buluşmada öpüşmek sakıncalı, dikkat et kullanmaya çalışmasın seni, YouTubeden bak "sevgilim soğuk yapmaya başladı" diye arat ya da başka kız olduğundan şüpheliysen, "sevgilimin hayatında başka kadın mı var nasıl anlarım" diye arat be videoda denilenleri kendi sevgilinin hal ve tavırlarıyla karşılaştır
Flörtüm ilk buluşmada öpüşmedik ki zaten
Flörtünle öpüştün, iyi misin 😮
Evet ama sevgili gibiyiz de
Olduk mu bilmiyorum ama
Çok saçma bir durum
Biliyorum
Buluşma olayından somra oldu ilgisiz olması
Partnerine karşı kafanda ne tür soru işaretleri varsa bunları YouTube'ye arat ve orada denilenleri partnerinin hal ve tavırlarıyla karşılaştır, çünkü ben sevgilinin davranışlarını bilmediğim için bir şey diyemem
Bende bilmiyorum kafamda kurmak ta istemiyorum boş boş sadece ilgisiz soğuk bu
Anlıyorum, soğuk olmanın birden çok nedeni var, o yüzden yorum yapmak yanlış olur
Anlıyorum
Ya biz bir gün önce annemle tanışacağı üçinnçık muluyum sana yapıyorum sen en iyisiisn diyip durdu sabah günaydın yazdım cevap yok sadece story me like atıyor bu ne yapmak istiyor sence
bir şey diyemem, ilişki durumunuzu bilmiyorum, konuları mevzuları bilmiyorum
İşini gördüğünde genelde böyle yaparlar üzerine kalma diye
Valla herhangi bişey olmadığında da böyle
Hepimiz aynıyız bu yüzden çokta takılma, ondan ayrılsan başka herhangi bir erkekle de olsan değişen pek bişey olmayacak durumu kabullen yani
Kabullendim zaten hepsi aynı
Sanırım elde ettiğini anladığı an heves kaçıyor
Ya da başka bişey se
Erkeklerin klasik rutin eylemleri o yüzden adamlarla takil
Böyle yapınca noluyor şimdi amaç ne yani
İnan bilmiyorum jsjdjd olgunlaşmamış insan işte
Aynen skkdkd
Bağlama taktiği bu
Ever de neden yapıyorlar bunu ne anlamı oluyor şimdi
Peşinden koşman merak etmen için bir nevi şerefsizlik
Peki biz bu durumda ne yapmalıyız merak etmesi için
Yeni sevgiliysen nerdesin orada mısın gibi mesajlar atabilirsin ama bir kaç senedir böyleyse bırak yazma özlesin seni
Flörtüm ama sevgili gibiyiz
Buluşma olayından sonra ilgisiz oldu buluşmadık biri yüzümden ondan sonra oldu 1 2 haftadır böyle
Ya aynısını ben de yaşadım ilk zamanlarda kızıyordum üst üste mesaj atıyordum ama daha çok g. tü kalkıyordu sonra saldım kendi dönüyor bir kaç güne
Beğenmedi mi acaba seni
Hoşuma gittin dedi bana clubta ta aynı öptü sarıldı
Nasıl saldın ne yaptın işte
Ya buluşacaktık ablam aramıza girdi sonra değişti bana karşı buluşamadan o gün
Yazmadım aramadım ghostladım bir nevi kendi döndü
Kaç güne döndü
Ne diye yazdı
Bazen 3 gün bazen 1 hafta sürüyor napıyorsun falan yazıyor öyle ama ben de özlüyorum o ara iyi oluyor bir yandan
Ben kesik kesik istemiyorum ki eski ilgisi gelsin istiyorum
Mesela instaya güzel foto atıyorum olur mu öyle de
Bilmiyorum
Bağlama büyüsü bu ahhaha
Tek derdi merak etmeni sağlayıp senin yazmanı sağlayıp kendi kendine gtunu kaldırmak... yazmazsan da 2 3 günde bir hâlâ bıraktığı yerde misin onu merak ettiği için haber yazar 2 dk. Ararsa arar baktı ki ordasın hâlâ onu bekliyorsan tekrar piyasa gezmeye devam eder
@Kaymaklisambalimm peki ne yapabilirim
Beni merak etmesi için
Özele gel anlatayım
@Kaymaklisambalimm yazdım
@Kaymaklisambalimm bekliyorum
Çünkü dengesizlsr