Erkekler neden ilk başta ilgili davranıp daha sonra elini ayağını çekerler? İlk zaman sıcak davranıp ilk mesajları atıp daha sonra neden umursamıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir psikologdu sanırım bu konuya değinmişti. Erkekler genelde böyle oluyor sonradan karşısındaki kadın ona ilgi vermediği için umursamıyor çünkü kadınlar tam tersi zamanla seviyor çocuksu şekilde sevmiyor olgun şekilde seviyor. Hani erkeğin kafası toz pembe çalışıyor umrunda değil anlık yaşamak istiyor ama kız onun sevgisinden emin olmak için zamana bırakıyor olgun bir ilişki istiyor. Bana göre bu durumda kadınların sevgisi ilgisi daha ciddi oluyor. Ama kimi erkekler tanıdım en ufak bir sevgi cümlesine kanmadan ilk önce zamanla tanıyıp güvenip öyle sevip de akıllı olanları var kimi kızlar var bir saatte sevgili oluyorlar. O yüzden bence bu cinsiyet değil karakter meselesi.
61 Yorumla- +1 yıl
Ama tabii her öyle davranan erkek başta seviyor sonra soğuyor şeklinde olmayabilir en başta senden bir şeyler elde etmek için sana yaklaşmış da olabilir bu belki cinselliktir veya başka bir şeydir bu olmayınca da senden uzaklaşıyordur. İlginç şekilde " ilk başta ilgi veriyorum sonra soğuk yapıyorum ki bana bağlansın " diyen insanlar tanıdım ve bunu aşık olduğu insana yapan bile var kendilerini ilişki uzmanı falan sanıyorlar 😂 kimisi şıpsevdidir her önüne gelene konabilir onları da çok takmamak lazım.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok nedeni olabilir.
Belki başlangıçta hoşlanıyordu ama sonrasında konuşmaların, sohbetin onu uzaklaştırmıştır yani soğutmuştur ve yavaşça ilgiyi kesmiştir.
Diğer neden 7/24 konuşmak istemiyordur belki, sıkılıyordur bu durumdan.
Veya belkide ne istediğini bilmeyen birisidir ve bu yüzden de bir süre sonra ilgiyi alakayı hep kesen bir yapıdadır.
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızda istediğini bulamamış olabilir. Bu Cinsellik olabilir, kızın huyunu beğenmeme olabilir, karşıdaki kişiyi yetersiz bulma olabilir. Kendine layık görmez. Kızla konuşunca hayalindeki gibi biri çıkmamış olabilir. Biraz da kızdan bir şeyler bekliyor olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun birkaç sebebi var. Birincisi cinsel bir isteği vardır ama o ışığı göremeyince kendini geri çekmiştir. İkincisi taktik uyguluyordur. Bir başka sebep de maymun iştahlıdır ve başka hedeflere yönelmiştir.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Soran+1 yılBöyle erkeklere nasıl davranmalı peki? Nasıl hakkından gelinmeli?
Cevap sahibi+1 yılHepsine yol vereceksin.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTc erkeğinin özeti napıcan. En güzeli uzak durmak
96 Yorumla- +1 yıl
Tc kızınında özeti aynı zamanda
o yüzden nediyoruz herkes hakettiğini yaşasın... - +1 yıl
TC erkeğinin özeti derken? Başka milletlerin erkekleri hakkında bilgi sahibisiniz sanırım?
- +1 yıl
@__MütefekkirSeyyah iyi ki bir laf öğrendiniz
- +1 yıl
Siz daha konuşmayı sökmeden ben şiir yazıyordum hanımefendi.
- +1 yıl
@__MütefekkirSeyyah tamam amca
- +1 yıl
Aferin kızım bir daha konuşmadan önce 10 kere düşün evladım olur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta verilen ilgiye kanmamak gerekiyor ki ben başta verilen ilgiyi samimi bulmam. Her ilişki türü Aşk, arkadaşlık, dostluk zamanla oturan olgulardır. İlgi tıpkı sevgi ve aşk gibi zamanla artmalıdır. İlgi zamanla azalıyorsa sevgi ve aşk aramayın o ilişkide.
80 Yorumla
+1 yılYa bu banada inanılmaz saçma geliyor yeminle.
Abicim ilgini gösteriyorsan bunu sürdür ya. Kız sana tamam sana bi şans veriyorum dediğinde, hemen ilgini kesme. Valla anlamıyorum ya. Hem seviyorum diyorsun hem ilgili kesiyorsun ee yani. Saçmalıktan başka bi bok değil. İnsan sevdiğine ilgi gösterir kadın da erkek de gösterir. Bu kadar net yani.106 Yorumla
Soran+1 yılSenden hoşlanıyorum diyip daha sonra ilgisiz bırakmasıda çabası :) kaç kere yakaladım başka kızlarla mesajlarını
- +1 yıl
Demekki elinde bi kız grubu var. Herkese ilgi yapıyor. Kim onun istediği gibi çıkarsa ona gidiyor. Benim cinsim yani beyniyle düşünmez
Soran+1 yılBen bunu nasıl köpek gibi pişman ederim :)
- +1 yıl
Edemezsin. O tip erkek pişman olmaz. He ama dur şöyle olabilir. Şimdi onun amacı cinsellikse ve sende buna sıcak bakmadıysan. Sıcak baktığını belli edip peşinde koşmasını sağlayabilirsin. Pişman olmaz ama bi süre peşinde koşar.
Soran+1 yılBu dediğini denedim😂 usandı galiba başkasını buldu😂 biz hiç birlikte olmadık bu arada
- +1 yıl
O zaman boş ver. Uğraşmaya değmez
+1 yılBu ilk olarak kişiden kişiye göre değişir. Şahsen ben ilişki nasıl başladıysa öyle gitmesi hatta daha da iyi olması taraftarıyım ve öyle de olmaya çalışıyorum. Ama bazen bazı erkekler elde ettim düşüncesiyle soğuyabiliyor karşısındaki kişiden. Onun dışında başka birinide bulmuş olabiliyorlar. Ama iyimserde düşünmek gerekirse vakitte bulamayanları olabilir yani eskiye göre işi varsa artan zamanı olmayanlarda olabiliyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılSürekli başımı kaşıyacak vaktim yok diyor bana ama bi kaç kere başka kızlarla olan varsa konuşmalarına şahit oldum. Ne zaman görsem telefon elinde veya telefonla konuşuyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Soran+1 yıl*vatsap
- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse onun gibi davran sende zamanım yok de mesajlarına geç cevap ver ve aynı hissi onada yaşat baktın hala olmuyor umudu kesmelisin bence.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ama üzülerek. Hergün görüyorum
- +1 yıl
Yerinde olsam üzülmezdim. Çünkü ilerleyen zamanda hayatına girecek kişi sana daha çok vakit harcayıp seninle daha çok ilgilenebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılAvcılar, avını avlamak için tuzak kurar..
Avladıktan sonra tuzak kurmaya gerek var mı?
Akıllı olan bu tuzağa düşmez..
130 Yorumla
+1 yılBu bana çok tanıdık geldi. Eski sevgilim de aynı şekildeydi ilk başlarda çok fazla sevgi gösteriyordu daha sonra bu ilgisi sönüp düşmanıymışım gibi davranmaya başladı. Bunun sebebi aslında gerçekten sevmedikleri için böyle. Rol yapıyorlar. Seviyormuş gibi rol yapıp sonradan kendi özüne dönüyor böyleleri.
60 YorumlaLove booming sonrada gosthing… ilk başlarda amacı elde etmek sonra kızın bağlandığını fark edince gider başkasını bağlar kendine
30 YorumlaAynı ilgiyi karşıdan göremeyince soğuyabilir, hep ilgiyi karşıdan beklemeyin, süreç uzadıkça fazla naz aşık usandırır moduna giriyor.
50 Yorumla
+1 yılErkk işte ne beklersin ki sinek gibi dir ondan ona konarlar seni seviyorum derler bir bakarsın başkasına giderler açıkçası erklelrin sevgisine. Pek inanmıyorum ben kadın sevgisini ve ilgisini belli eder fakat erkk belli etmezler
25 Yorumla
Soran+1 yılEe biz nasıl bulucaz doğru insanı? Evlenenlere neye göre evleniyor arkadaşlar 😂
- +1 yıl
O konuda tecrübeli olman laizm dogru insan kendini belli eder ben bir insanım bakışlarından konuşmasından davranışlarından nasıl biri olduğunu hemen anlayan bir resim bu konuda hiçbir zorluk çekmiyorum Allah'ıma çok şükür
- +1 yıl
Benim karşıma bir insanı koysunlar onunla 5 dakika oturuyorum onun nasıl biri olduğunu hemen anlarım
- +1 yıl
Benim karşıma gecipte kenndi cinsini savunma hayırdır diğerleri bir. Şey demezken. Sana ne. Oluyor
İstediğimiz ilgiyi hallediyor mu, verdiğim ilgiyi bana verebiliyor mu ben şahsen buna bakarım. Ama yok haketmiyor, verdiğimin karşılığını bana veremiyor uzaklaşırım. Tabi bu zaman alır ilk engelde bırakıp gitmekten bahsetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılElde ettikten sonra bi anlamı kalmıyor onlar için. İkinci üçüncü seçenekleri de oluyor genelde. Biraz çaba göster sorgula neden değiştin neden bu kadar ilgisizsin vs de uygun bir dille, çok abartmadan. Bir zaman sonra sana geri gelecek ve bizim için hiç çaba göstermedin diye seni suçlayacak buna fırsat vermemiş olursun. Sonrası zaten sana kalmış eğer soğumamış olursan devam edersin soğursan ilgilenmezsin bile.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeraberde olmadık, elde edeceği bir şey de yok. kaç kere sorguladım bir bilsen ama hep işi var çok yoğun vs yalanlarını attı bana ama başka kızlarla yazışmalarına şahit oldum. Ama en çok seni istiyorum diyip başkalarıyla konuşuyor bu bana aşırı komik geliyor 😂
- +1 yıl
Off aynı şeyleri ben de yaşadım ksodndkd yaşadıklarımı anlatmışsın resmen. Çok uğraşma bırak kendi haline verdiğin ilgiyi başkasından göremeyince döner 😄
- +1 yıl
Yani döner derken işleri azalır yoğunluğu azalır vs dkxdkx
+1 yılİlla seni İyi bir problem görmüştür hepsini görmüştür Bir de fazlanı görmüştür ondan kaçmıştır yani eğer gerçekten ilgi gösterip de sonradan kaçıyorsa bunu göstergesidir bana göre
10 Yorumla
+1 yılBen karaktere bakıyorum çok güzel bile olsa karskterini davranışlarını sevmediğim için soguyorum
00 Yorumlaİşe yaramaz erkeklerin yaptığı bir şey aklınca kadın bana bağlandı benden vaz geçemez saçma düşünce var
26 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl köpek gibi pişman ederim ben bu adamı?
- +1 yıl
Aradığı zaman geç açacaksın ya da ilk bir kaç aramada açmicaksın
- +1 yıl
@Mikayuiciro erkeğin yaptığı hatadan ne fark kalacak o zaman 🤔
En güzeli ayrılmak aynı şeyi bir daha tekrarlamamak için - +1 yıl
Bak o erkek şöyle düşünmüş olabilir "o zaten beni seviyor ona sahibim" . Hemen ayrılırsa pişmanlık duyar. Eğer dediğimi yapar ise erkek peşine düşer bu işin ve ona tamamen sahip olmadığını farkeder ve ilgi göstermeye başlar. Bu erkeklerin genelinde olan bir şey hepsi demiyorum bak genel olarak erkekler ben artık ona sahibim duygusuna kapılıp rahat takılabiliyorlar.
Öyle kodlanmışlar adamlar çözebilene aşkolsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soğuk sıcak yapar kadın ona çekilsin diye. Çok şimarmasin hatun diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çünkü seçenek çok fazla, boşta kalmamamız gerekir hiç bir zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlgi gösterirsin kadın şımarır bu durumdan da erkek rahatsız olup ilgiyi keser
00 Yorumla
+1 yılÇünkü başta elde etmek için ilgi gösterirler. Elde edince ilgileri azalır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle oluyor sinir olirim bu duruma ki ben zaten zor güvenirim
00 Yorumla
+1 yılElde edene kadar elde edince hevesi kaçıyor bazı insanların
19 Yorumla- +1 yıl
hee size para yiyiciler lâyık ne demişler fazla değer soytarıyı kral eder
- +1 yıl
onu seçecek karakterdeysen hak etmişindir
- +1 yıl
gözlem
- +1 yıl
senin gibi jig0l0 daha iyi bilir
Kadını elde edene kadar gördüğü tüm olumsuz şeyleri bana bi evet desin tamam desin hallolur düşünüyor. sonra ilişki başlayınca bakıyor ki öyle olmuyor ve kıza boyundan büyük laflar kurmuş. çıkış noktası olarak kaçmayı görüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah’ın cezası!!!😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu erkekler doğduğunda kulağına fısıldanıyor mecbur yapıyoruz
00 Yorumla Bunu her erkek yapmaz bazıları strateji taktik için yapar bazıları da cinsellik için
02 Yorumla
Soran+1 yılİki türlüde vakit kaybı değil mi? İkiside olunca ne sanıyorlar kendilerini acaba? Ne gerek var stratejiye anlamıyorum
+1 yıloda bişey mi sürekli beğenip hiç ilk mesajı atmayanda var
11 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi ne
+1 yılDönek oldukları için aska güvenmem
20 Yorumla
+1 yılİstediklerini alana kadar erkekler çok tehlikelidir.
00 YorumlaDünya sizin etrafınızda dönmüyor her şey sizin için yaratılmış kafasından bir çıkın artık mk
00 Yorumla
+1 yılBende böyle bi durum yok çünkü bunlarla işim olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarda neden uzun süre vaat ve umut verip yarı yolda bırakır?
Bu konu cinsiyetle alakalı değil bulduğumuz kişilerin karakteri ile alakalı10 Yorumla
+1 yılHevesini alana kadar her şey
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen de onu umursama
10 Yorumla Karaktersizler yapıyor onu genelde.
20 Yorumla
+1 yılBasit ve tek taraflı kalmamak için
00 Yorumla
+1 yılistediklerini alana kadar hepsi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ne mal olduğunuzu anlayınca aynen topuk..
00 Yorumla
+1 yılBalık burcudur
10 YorumlaSohbetin onu soğutmuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılkızlar bağlansın diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Sonradan begenmemistir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okudum. Cevap yazmam gerek kalmadı. 🤕🤐
00 Yorumla O kızın aslında uygun olmadığı düşünüldüğü için
00 Yorumla
+1 yılOnu söyleyemiyoruz maalesef
00 Yorumla
+1 yılHepsi yalan heves uğuruna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek bu çokta şey yapmamak lazım djdndj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAvuclarinin içlerine alabilmek için tabiki başka neyden olacak!!
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erko yani. Hepsi pvznk
40 YorumlaAllah onları kahretsn
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızda çekicilik yoksa
00 Yorumlasanal mı reel mi
04 Yorumla
Soran+1 yılReel
Soran+1 yılElde ettim kafasına girince noluyor? Yeni av peşinemi koşuyorlar? O zaman neden vakit kaybediyorsunuz bir insan için?
+1 yılSürekli umursarsak başımıza çıkıyorsunuz
11 Yorumla
+1 yılİş bitmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Hevesi geçmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerene kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar vermedim 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılMallık göstergesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek diye böyle bir hakları yooook😂
Cevap sahibi+1 yılYok da yapiyorlar iste
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmak için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılköprüyü geçene kadar
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası