• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler neden ilgi görünce kaçar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
127
Yapay Zekaya Sor

Sevgilime ilgisizken beni ilgiye boğardı ama şimdi ilgimi eksik etmem ona 5 gündür bulusmadık umurunda değil?

Erkekler neden ilgi görünce kaçar?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.

18-24 aralığındasın ben de 28 yaşındayım. Hayatım boyunca hiçbir erkeğe aman aman ilgi göstermedim. Benimle ilgilenilmesini de beklemedim. Ben lise ve üniversitede kız arkadaşlarımdan görürdüm sürekli ellerinde telefon sürekli o kişiyle mesajlaşırlar. Sabahtan akşama kadar. Her gün buluşurlar, her gün konuşurlar hem de saatlerce. Bu bana hep çok fazla gelmiştir.

Benim için bu yaşıma kadar en önemli olan şey hep kendime yetebileceğim bir hayata sahip olmaktı. Düzenli işim maaşım olsun. Ev araba alayım falan. Bunlardan dolayı da bir erkekle sevgili olmadığım gibi seks vs de yapmadım. Çünkü bunun beni kendi sosyo ekonomik koşullarımda güçsüzleştireceğini düşündüm. Yapmadım. Şu yanağından öpim akpsi ülkeyi yönetiyor ve ekonomik işsizlik sorunlarıyla boğuşuyorum. Bu kadar zaman bunları ertelediğim için ve elimde iş maaş gibi şeylerim bile olmadığı için kendimi zaman zaman üzgün, boşa çabalamış, boşa yaşamış gibi hissediyorum. Şimdi de benden hoşlanan birileri oluyor. Sosyal medyadan istek yollayan birileri oluyor. Konuşan tanışmak buluşmak isteyen birileri oluyor. Tipini beğendiklerimi seçiyorum içinden fakat bu sefer de bir erkeğin egosu altında ezilmeye niyetim olmadığı için erkeklerin isteklerine boyun eğmiyorum. Benden fotoğraf istediklerinde profilde var ya işte ne gerek var fotoğrafa diyorum. Bazen benden günaydın mesajı gibi şeyler bekleyenler oluyor yine aynı tepkiyi veriyorum. Bazen benimle olur olmaz konuşmak istiyorlar o an ortam müsait değilse ya da işime gelmiyorsa, canım istemiyorsa konuşmuyorum. Bazen görüntülü konuşmak istiyorlar yine aynısı oluyor. Buluşma olayını defalarca geri çevirdim. Çünkü cebimde içtiğim şeyin parasını ödeyecek param yok. Babamdan alırsam olur sadece. Ha, babam vermez mi verir elbet ama ben bir erkekle buluşmaya giderken babamdan para almayı doğru bulmuyorum. Yani bir erkekle haftanın 5 günü buluşmadan da, sürekli telefonla mesajlaşmadan da, cilveleşmeden oynaşmadan da insan yaşar. Şu anki moduma gelirsek ne çok düşük ne çok yüksek orta seyir gidiyorum. Hava kapalı bulutlu. Biraz sıkıyor beni. Duygusallaştırıyor. Karamsarlaştırıyor. Güneşli bir ilkbahar gününü tercih ederdim.

Özetle erkeklere fazla ilgi göstermeyin, ilgiye muhtaç bir insan da olmayın. Şimdi atanıp gitsem, ekonomik özgürlüğümü kazansam bir herifle tanışır çıkarım sevgili falan olurum. Cinsellik vs o da olur ama bu herif beni aramazsa, sormazsa ben de gider başkasıyla sevgili olurum takılırım. Döner de dikkatini çekerse kaç haftadır aramadın etmedin falan derse ayrıldık zannettim yeni ilişki yaptım ben diyebilirim. Şimdi bile tek bir erkeğe bağlanmak istemediğimden midir bilmem konuştuğum sohbet ettiğim bir sürü erkek var. Birinin mesaj atmaması beni çok etkilemiyor. Ama arada cinsellik yok. Eğer cinsellik yaşamaya başlarsam bu durum böyle devam eder mi bilmiyorum.

3
    6 Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

.. m.. ı.. n.. a k0yduğumun akp'sini yanağından öpim akp'si diye nasıl sandürlediniz lan? :D D :D D :D

Yorumla
    • Geldimgidicem9
      Geldimgidicem9
      +1 yıl

Sosyal medyanın hiçbir anlamı yok buluşmadigin surecr

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

@Geldimgidicem9 buluşmuyorum. Ben de biliyorum anlamının olmadığını o yüzden biri konuşmaktan vazgeçince de çok da etkilemiyor beni.

Yorumla
    • Neyebakacaktimben
      Neyebakacaktimben
      +1 yıl

Ben de seksting yapıyoruz dediklerinde onlar erkek kekozluyorlar diyordum. Kız dedikleri aha böyle işsiz vizyonsuz kezbanlarmış meğerse :D zamanını biraz daha boşa harca böyle sanala devam et ahahahaha rezil ya.

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

@Neyebakacaktimben Senin gibi cebimde param pulum yokken elin adamlarına kendimi s1ktirip de kafelerde. m parası yiyemem ben. Boş vakitmiş. Sen kendine bak bacım seni :D :D :D :D Rezil diye size derler asıl. Sonra herifler aldıkları hediyeyi isteyince adamlarla kavga ediyorsunuz :D :D :D :D

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

Yazdıklarımdan gocunma sebebini gayet iyi anlıyorum. Sen de saatlerce böyle konuşup konuşup s1k1lmiş şekilde ortada bırakılan sonra krizler geçirenlerdensin. :D :D :D :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• кая_кüяеsi
    кая_кüяеsi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.

Bi bilsem.. 😀

İlğiyide verdim mi tam vermek istiyorum ama bünyeleri kaldırmıyor. Bir ilişkide de stratejik davranışa geçmem gerekince sinir oluyorum. İstemsiz soguma geliyor. İlği manyagı biri ile olmak gerekiyor. Yoksa ilğiyi dagıtacak manyaklıklar yapılıyor. Çok saçma ama böyle..

1
    0 Yorumla
  • meduxaaaaaaa
    meduxaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Böyle insanları hiçbir zaman anlamadım. Anlayamayacağım galiba korkak insan kaçar bana göre içindeki değersizlik duygusu yüzünden kimsenin onu sevip değer veremeyeceğini düşünür aslında bu bir psikolojik sorundur bu tür insanlardan uzak durun

0
    1 Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

Bence tam olarak anlamışsın daha iyi nasıl anlaşılır ki

Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.

Kişisel ve karakteristik yapıya göre değişir bunu tek cinsiyete bağlamak doğru değil evet sevgiliniz böyle bir davranış sergilemiş ama erkekler demek bence genelleme haksızlıktır diğer zamanlarda size karşı nasıldı ve günlük yaşam meşguliyeti ne üzerine olurdu

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

95

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Seviyorsa kaçmazlar

0
    0 Yorumla
  • Baran1979
    Baran1979 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Acı ama gerçektir insanlar genellikle zorun peşinde koşmayı severler. Zoru sahiplendikleri zaman bir diğer zor arayışına girerler. Psikolojik manipülasyonlara baktığınızda bu da bir taktik türüdür. Eğer insanın tamamen sizi tanımasına izin vermezseniz, gizemli kalırsanız, onun kafasında tatlı soru işaretleri bırakırsanız o kişi sizi hayatta bırakmaz. Acı ama gerçek !!!

5
    2 Yorumla
    • 06Madam
      06Madam
      +1 yıl

Çok doğru

Yorumla
    • Baran1979
      Baran1979
      +1 yıl

Maalesef 🤗

Yorumla
  • gecemavisiii_5
    gecemavisiii_5 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Örnek olarak kendimi anlatmak istiyorum şu anda 🤭1 buçuk ay önce iş yerinden biriyle tanıştım tanıyordum aslın da ama ona o gözle hiç bakmadım sonradan nasıl olduysa bir anda gecenin geç vakitlerinde kendimi onunla konuşurken buldum bundan önce o kadar ilgiliydi ki bana karşı her sabah günaydın iyi geceler vs sonradan Bende kendimi kaptırdım bir anda noldu seviyorum dan istemiyoruma dönüştü😏 bir anda bitirdi o beni istemiyor ama ben onu deli gibi istiyorum seviyorum yarı yolda kaldım🥴 fazla değer adamı böyle nankör yapar. Şimdi nasıl kurtulacağım bilmiyorum beni istemeyen bir adama hala değer veriyorum arıyorum falan. 🥲

2
    0 Yorumla
  • Neray3434
    Neray3434 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkekler doğası gereği avcıdır. Anne şefkati ile yaklaşırsan her zaman o zaten gitmez dursun kıyıda köşede off pof moduna geçiyorlar. Erkekleri cezbeden kaostur. Şimdi erkekler ooo moo diyecekler ama hayır kesinlikle bu işler öyle yürüyor. Zor, entrikalı, gizemli, kaçan, duygusunu az belli eden kişiye bir dönüş yap etkiyi gör.

7
    48 Yorumla
    • Tam4gunolmusdunn
      Tam4gunolmusdunn
      +1 yıl

Oooo moooo diyerek başlayayım bence belli yaşa kadar dediğinde haklısın. 30 undan sonra hayatımızda netlik şehfaflık olsun istiyoruz. Kaostan beslenmeyi geç kaos gördüğüm yerden koşarak uzaklaşmak istiyorum.

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@Tam4gunolmusdunn siz 20 li yaslarinizda gencecik daha aşkla yeni tanışan kızları uzun, kosturun türlü taktikler uygulayın hayatınızı yaşayın. 30 dan sonra her şeye soyun, her haltı yiyin şimdi de kizlar hassas olsun. Oooooldu şekerim. 30 unuza kadar uzdugunuz kizlar kıyıda köşede güncellenip geliyor haberiniz olsun

Yorumla
    • Tam4gunolmusdunn
      Tam4gunolmusdunn
      +1 yıl

Çok ön yargılısın. Allah’ıma şükür bu yaşıma kadar kimsenin ne ahını aldım ne günahına girdim. Kim neyi nasıl yaşamak istiyorsa akışına bıraktım. Ne uykularımı kaçıran bir geçmişim nede acılar çektiren ahlar aldım. Birilerini üzdüğüm doğrudur ama İnan arkadaşım bunlar elimde değildi. Hayatımdaki yanımdaki insanlardan son saniyeye kadar vazgeçmedim. Ve tanımadan etmeden lütfen böyle ön yargılı olma, bu kötü bir şey.

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@Tam4gunolmusdunn yorumum genelleme erkek doğası üzerine ki az önce sizde 30 dan önce diye kabul ettiniz. Ikimizde genelleme bir konu üzerinde konuşuyoruz. Umarım yasattiginizi yaşarsınız. Iyiysenjz iyi, kotuyseniz kotu

Yorumla
    • Tam4gunolmusdunn
      Tam4gunolmusdunn
      +1 yıl

Umarım sende yaşattığını yaşarsın bunu kin nefret için demiyorum belli ki seni biraz üzmüşler dilerim bundan sonra mutlu edenler denk gelir.

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@Tam4gunolmusdunn bende kin dolu yazmadım. Hak etmeyen kimse mutlu olmasın istiyorum bu hayatta sadece çünkü herkese adil davranmıyor

Yorumla
    • Tam4gunolmusdunn
      Tam4gunolmusdunn
      +1 yıl

Ne yazıkki. Bazen korkuyorum biliyormusun? Saçma gelecek ama canımızı yakan, gecelerimizi zehir eden nefes almamızı zorlaştıran insanların mutlu olmasından korkuyorum.

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

neray3434 ağzına sağlık çok doğru söyledin bu erkekler 30 kadar kizlarla her alti yiiyor sonra düzgün el degmmeis kiz ariyorlar kendisi gibi kizlarida obje görüyorlar biktik sizden

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@gizemnnn sen hiç merak etme ben yaş grubumda arkadaş çevremde ki erkeklere gereken mesajları iletiyorum yeri geliyor kendinden genç kız arkadaşları oldukları zaman kafalarına vurup bı olanı biteni hatırlatıyorum. Bizi yenemezler

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

@gizemnnn sen ne kadar çok nefret ediyorsun böyle erkeklerden baban evde nasıl davranıyordu çok merak ettim doğrusu

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@Cielos benim postum ise istediğimi yaparım bu bir. İkinci olarak doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis aynen 3. Sen çok olgunsan yaşının kalıbı ol bir kadını fikrinden ötürü belki travmatize aile hayatından orneklendirme yapıp vurmaya çalışma. Gelip bana show yapma burada

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

@Neray3434 ben kimseyi hiç bir yerden vurmaya çalışmadım ama söylemleriniz aşırı nefret sözcükleri içeriyor rahatsız edici her erkek size göre aynıysa babanızda bizim gibi o zaman konuyu kapatıyorum bu da son yorumum

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@Cielos evet babamda sizin gibi. Tekrar ediyorum bütün erkekler ayni

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

Ya bi işine bak lütfen kapat konuyu

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

erkekler kudurmuş gene ama dediklerin doğru

Yorumla
    • Torquay
      Torquay
      +1 yıl

Off ortama bak kaoss 😂😂
      Şahsen kaos seviyorum kavga gürültü değil ama hep telaş hep bir koşturmaca ilişki içinde öyle.
      30 a kadar her haltı da yiyorum ciddi ilişki bulunca da adam olup piyasadan çekiliyorum genel olarak böyleyiz.
      Kızlar da aynı pek masumlarmış gibi algı oluşmuş yanlış erkekler neyse kızlar da öyle.
      Belki burada ki yorumlarda ki erkekler değildir belki sizlerde değilsinizdir ama insanların hepsi aynı. :)

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

erkek kadın sayısı eşit zaten uydurma her kız şikayet ediyorsa var bi sebebi

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@AléjateDeMí her kadın değil ama çoğu ediyor çünkü millet olrk biraz maliz ve pek çok kadının ciddi elle tutulur bir sebebi olduğunda göstermiyor çoğunluğunun şikayet etmesi çoğunluğa göre iş yapilmaz bizim eski sınıfta işini çokta iyi yapan bir başkan vardı hani daha ne yapmalarını bekliyorlardı ama bütün sınıf birden kızın hiçbir şey yapmadığını vs söyleyip iftirayla yeni bı secim yaptirmislardi hocaya yani demem oki çoğunluğun yaptığı doğru oalcak diye bir şey yok

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

bunla bunun alakası ne ya aynı şey bile değil

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

@Neray3434 Yaptıkların yaşına uymuyor gerçekten komik görünüyorsun

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@AléjateDeMí aynı şey olmadığının farkındayım ya boş ver sadece küçük bi örnek vermek istemiştim çoğunluk hakkinda

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

ama burada yaşanan ve biten bi ilişki söz konusu kimse pisi pisine ilişkisinden vazgeçmez

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@AléjateDeMí vazgeçedebilir 😉

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@Cielos hadi ordan git diyorum gitmiyorsun dmeek ki hoşuna gidiyor

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@AléjateDeMí kimin adı yanlış

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

öteki

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

Ben mi?

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

he sen

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

babami karistirma tandim gördüm butun erkek ayni dekolte kiz görseler hemen yatmak istiyorlar verene hayr diyen yok cpgu erkek ayni bos yapma paaran bulan erkek hemen aldatioyr

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

@gizemnnn Herkes aynı mı sana göre

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

herkesin aynı olduğunu bilmek için yorumlara bakman yeterli

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

@gizemnnn Ve sen kendin dedin herkes aynı diye senin baban erkek değil mi 🤷‍♂️

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

bu ne çocukça bi tartışma ya laflara bak

Yorumla
    • gizemnnn
      gizemnnn
      +1 yıl

herkes ayni degilse neden zengin olsn her erkek ayni halti iyiyor ona cvp ver bakalim paarayi bulan eskorta gidior genc kadin aliyor hadi cvp ver ozmn paarayi bulan karisini aldatiyor

Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

Git bunu babana sor biz nerden bilelim

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@gizemnnn tamam sen her erkek dedin arkasında dur ve üşenmeden buraya dünya üzerindeki parayı bulup karısını aldatıp escorta giren bütün erkeklerin ismini ve aldattıkları kişiyi ve karılarının isimlerini nasıl aldattıklarını yaz madem iddia attın ortaya biliyor olman lazım bu zor bir şey olmasa gerek senin için en azından bir elli tanesini yaz

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

ne dediği umrumda değil haklı olan o

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

20 yıllık karısının evine 4 yıllık sevgilisini getiren kim o zaman lan, evlendiği günden beri aldatan kim, üstüne kuma alan kim

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

haklı falan değil

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@johnnyepp başkalarının acilarından vurmaya çalışmak acizliktir haklılık değil. Karıştırma. Görüşe yorum yapabilirsin dibine kadar savunabilirsin ama sen kimsenin ailesinden kimseyi vuramazsin

Yorumla
    • AléjateDeMí
      AléjateDeMí
      +1 yıl

habere bak yarısı erkek terörü zaten

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

@AléjateDeMí kim?

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@johnnyepp ben öyle bir insana haklı demem daha farklı fantezili söylemlerim var bununla ilgili

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

senin deyip dememen önemlimi? ben diyorum haklı

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

what dedin gülüm? hem adam orada kötü bir laf etmemilş hepsini okudum ben kendi kendinize gelin güvey olmayın

Yorumla
    • Neray3434
      Neray3434
      +1 yıl

@johnnyepp emin misin iyi okuduğuna?

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

eminim

Yorumla
    • johnnyepp
      johnnyepp
      +1 yıl

sağol kardeşim

Yorumla
  • pltnm
    pltnm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

genelleme yapmamayı öğrenmek lazım. dünyanın yaklaşık olarak yarısı fizyolojik olarak erkek, 4 milyara yakın insan. sence hepsinin aynı davranma ihtimali var mı? "kadınlar şöyle yapar, erkekler de böyle yapar" diye bir durum olsa koca koca davranış bilimi, psikoloji, psikanaliz... vb. uzmanlık alanları olur mu?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

annelerınden goremedıklerı ılgıyı eşlerındeb gorunce kendılerını padışahın oğlu sanmaya başlıyolar. ama kendını degersızlık duygusuna alıstırmıslar tıplerde olur bu. Sevgıyle buyuyun çocuga kopek gıbı davransanda o yinede asaletınden odun. vermez

0
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

İlgi gormesi gereken insanlar erkekler degil kadinlar. Doganin kanunu bu. Erkek ilgi gosterir kadin baglanir. Kadin biraz umursamaz olur cok ustune dusmez erkek baglanir. Erkek biraz kovalamayi sever. Kadin ise ilgilenilmeyi.

0
    0 Yorumla
  • haticee_arii
    haticee_arii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben bu durumu biraz yaratılışla alakalı buluyorum yani kadın ve erkeğin fıtratı aynı yaratılmamış, dolayısıyla hayattan ve ilişkiden bekledikleri de aynı değil bir kadın ilgi alaka durumlarını çok önemserken, bir erkek için bunlar değil o daha çok anlayış ve uyuma odaklı yani yapısı böyle..

1
    1 Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

Bunu böyle genellemek yanlış, emin ol gerçekten seven ve kendinden öte değer veren bi erkek ne şartta ya da ne kadar zaman geçerse geçsin ilgisi azalmaz, hatta aksine artar bile

Yorumla
  • Sessizlik_1990
    Sessizlik_1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.

Bende tam tersi, ilgi görmezsem kaçarım, kaçtım da 😊 " ilk defa bir erkeğin ilgi istediğini sende gördüm " dedikten sonra beni sevmediğini hissettim ve ayrıldım

1
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Bir süre sonra monoton olduğunu anlayınca artık ilgi görmek istemeyiz ztn şey gibi bu araba alırsın yeni 1 hafta heyecanla kullanırsın 2. haftada hiçbir şey olmqmış gibi yoluna devam edersin

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Seven erkek ilgi görünce kaçmaz
    ama yinede her şeyin bir dozu var
    abartmamak lazım
    bir zamandan sonra bunaltır ve kaçırır
    bu durum erkek & kadın Her ikisi için geçerli

0
    0 Yorumla
  • Neyebakacaktimben
    Neyebakacaktimben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Ya cinsiyetle alakası yok insanoğlu sıkılıyor. İlgisini çeken başka şeyler kadar ilgisini çekmiyosun demek ki. Salla gitsin.

0
    1 Yorumla
    • Neyebakacaktimben
      Neyebakacaktimben
      +1 yıl

@NickSevmeyenlerden korkup niye engelledin beni? Senin aklın beni tahmin etmeye yetmez olmayan beynini bana ve sa*pık fantezilere harcayacağına git ders çalış ders boşbeleş nene :D

Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

İlgi görünce kaçmıyoruz biz.. bazı durumlarda boğulacak duruma geldiğimiz zaman “yeter artık “ dememiz mi gerekiyor?

0
    0 Yorumla
  • sudesiyahseven
    sudesiyahseven Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm iliskilerimin bitme nedeni bu. Kendimi tutabildiğim zaman tapıyorlar, tutamadığımda zamanla tepiyorlar 😅

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Soru yanlış erkek ilgi görünce değil hevesi gidince gider.. :D yenilik ver aplaa yenilikk farklı olduğunu göster..

0
    3 Yorumla
    • minsori
      minsori
      +1 yıl

Niye? Padişah mısın sen de hevesin kaçmasın diye yeni şeyler bulalım? hadi ordan olabilirsin kardeşim, ego kasmaya lüzum yok.

Yorumla
    • berkatak
      berkatak
      +1 yıl

@minsori ahahaha bakış açını ziksinler pardon sevsinler yani padişah olsam onu yapacaksın.. :D

Yorumla
    • minsori
      minsori
      +1 yıl

Evet, olamayacağına göre sorun yok :)

Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ben severim ilgi göstermeyi de görmeyi de kaçmak neden olsun ki anlam veremiyorum ben
    Bunu kızlar da yapıyor bazen

0
    0 Yorumla
  • Bitirim10
    Bitirim10 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Niye buna ihtiyaç duyulur.. sevgili iken herkes birbirine ilgi gostersin yok kacan kovalanır ne gerek var bunlara. Standart dan ters hareket olunca tepki de ters oluyor otomatik

0
    0 Yorumla
  • cowboy3706
    cowboy3706 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.

Sadece erkek değil, diyelim bir telefon aldım max 1 hafta sonra önceki telefonundan hiçbir farkı kalmayacak

0
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Sadece erkekler değil kadınlar da, insan doğasında var!

1
    0 Yorumla
  • Godlike_Ruler_
    Godlike_Ruler_ Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 96%
    +1 yıl

Sevgilin regl döneminde olabilir mi? Doğan görünümlü Şahin belki?

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Bence başka sorunları var ya. Eskisi gibi de olmaz tabi bir çok şey.

0
    0 Yorumla
  • AnimeciYazar
    AnimeciYazar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Kadınlar erkeğin parası bitince kaçtığı sebepten dolayı.

0
    0 Yorumla
  • Miraiklein
    Miraiklein Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 94%
    +1 yıl

Sevgiline ilk başta ilgisiz olduğun için kendince intikam almaya çalışıyor olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Onurrr007
    Onurrr007 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Fazla üstüne gidip boğduğun için olabilir mi?🙈

0
    0 Yorumla
  • pentagram17
    pentagram17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Ah ah o ilgiyi bir görsem varya ne kaçması sahada çok bağlanırım ama yokki kimse 😂

0
    0 Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın milletinin bir yerini kaldırmaya gelmez. Farkina varmış.

0
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Yaşı uygun değildir, tipin beğenmemiştir vs. Bir sürü etken var

0
    0 Yorumla
  • theemavi
    theemavi Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ya bence çok değişik şeyler yaa sen biraz ilgini azalt bakalım ne olcak

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin çoğunluğu böyle hem ilgi beklerler ilgi gösterince hemen uzaklaşıp soğurlar

0
    7 Yorumla
    • Krkmz555
      Krkmz555
      +1 yıl

Hep genelleme hep genelleme

Yorumla
    • zalimsinhayat91
      zalimsinhayat91
      +1 yıl

Olanı söyledim

Yorumla
    • Krkmz555
      Krkmz555
      +1 yıl

Çoğunluğu demişsiniz erkeklerin çoğunu tanımak lazım sizi. Bu tezin çalışması için?

Yorumla
    • zalimsinhayat91
      zalimsinhayat91
      +1 yıl

Benim gibi bu konuda şikâyet edenleri de gördüğüm için

Yorumla
    • Krkmz555
      Krkmz555
      +1 yıl

Her kadının doğru söyler ama erkek öyle değil ☺️mi?

Yorumla
    • zalimsinhayat91
      zalimsinhayat91
      +1 yıl

Doğru söyleyenler kadın erkek fark etmez

Yorumla
    • Krkmz555
      Krkmz555
      +1 yıl

Beni takip eder misin?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Insanoglu nankor oluyor. Bir de bazen kizlar da surekli gorusmek isteyip bunaltabiliyor. Kendi hobilerin ve sosyal hayatin olsun ustune cok dusme. Muhtemelen bu sefer o senin ustune dusmeye baslayacak. Biz kadinlar iliskide guven istiyoruz ama erkekler heyecan istiyor.

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Hemen kes ilgini.. Bazı insan böyle oluyor nedense...

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Erkekler ilgiden kaçmaz çok fazla ilgiden kaçar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kişinin karakteri ile ilgilidir. Mesela ben ilgi görmeyince ilgi göstermeyi bırakırım. Ama ondan az da olsa ilgi görsem kendisini ilgi manyağı yaparım.

0
    0 Yorumla
  • Yaban00
    Yaban00 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Duyguları yoğunlaşır, başıma kalır diye düşünüp korkuyorlardir

0
    0 Yorumla
  • tatlişşey
    tatlişşey Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hep böyle oluyor hiç şaşmaz ama aşırı saçma ya gerçekten

0
    1 Yorumla
    • tatlişşey
      tatlişşey
      +1 yıl

Kim olumsuz işareti attı lan yalan mı ejdf

Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kıymetlisi havalanır bende de vardı bir tane böyle ipini bıraktım sonunda.

0
    1 Yorumla
    • MysteryMan23
      MysteryMan23
      +1 yıl

ya biz çok utanıyoruz böyle ilgi görünce :D

Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

genelde kadınlar kaçıyor bizzat şahit oldum kendisi diyor kaçarım uzak dururum diye

0
    0 Yorumla
  • Apple-Crow
    Apple-Crow Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bende merak ediyorum bu durumu , erkekleri ben hala tam olarak çözebilmiş değilim

0
    0 Yorumla
  • ofsıkıldımyine
    ofsıkıldımyine Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ayyy evet böyle mallar var ben de nefret ediyorum. Sadece kovalamayı biliyor ilişki yaşamayı değil.

0
    0 Yorumla
  • Fevzi34
    Fevzi34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bence alakası yok. Ben ilgi görmeyi seviyorum. Duygularımı daha da kuvvetlendiriyor.

0
    0 Yorumla
  • HikmetÖzben
    HikmetÖzben Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ben ilgi gördüğümde neden daha fazlasini vermek istiyorum. d

0
    0 Yorumla
  • Wobery
    Wobery Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Karakteri zayıfmış, kimisi ilgi görünce kaçıyor kendisinin köpek gibi hissettirene koşuyor.

0
    0 Yorumla
  • mert1512
    mert1512 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Genelde beğenmediği kadınlardan ilgi gördüklerinden dolayı oluyor

0
    2 Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      +1 yıl

Beğenmediği kadınla neden çıkıyor?

Yorumla
    • mert1512
      mert1512
      +1 yıl

Onu da ona sormak gerek

Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Artık elinde olduğunu biliyor. İlk baştaki kadar ile ilgilenmemesi normal.

0
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

fazla ilgi sıkıyor çünkü bizi. sevmiyoruz öyle mıç mıç

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

Ben hiç ilgi görmedim ilgi görmek beni mutlu ederdi herhalde neden kaçıyım

0
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

İlgi görünce kaçacağımızı düşündüğünüz içindir belki de...

0
    0 Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Yaa şu ilgiyi bir de bana göstersinler de bakalım kaçıyor muyum. 1 kişi yapıyır diye herkesin yaptığını düşünmekten vazgeçin lütfen.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Ego yapıyorlar korkuyorlar

1
    1 Yorumla
    • damlaedaa
      damlaedaa
      +1 yıl

Neuden korkuyorlar

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Yüreği güçlü erkek kaçmaz

1
    1 Yorumla
    • dododoki
      dododoki
      +1 yıl

Erkek de yapar bunu kadın da bu bana da çok saçma geliyor aksine ilişki kolaylaştıkça birbirimizi daha iyi tanıdıkça güzelleşir ama çoğu kişi de öyle değil seni elde edince artık sıkılıyorlar yani ilişkiyi zorlaştırıcaksın mesela konuşmak istiyor geç cevap ver falan gibi duymuşsundur illaki böyle konuları onları uygula bana da saçma geliyor ama işe yarıyor

Yorumla
  • Ebruu675
    Ebruu675 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bitek erkekler degıl ılgıyi kıme cok verirsen bunalır boku cıkar

1
    0 Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.

Her şeyin fazlası sıkar. Sana da cok ilgi gosterse sıkılırsın. Her sey denge.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkegi kizi yok bunun ilgi cok verilince kaciliyor insan dogasi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tıpkı yaşadığım şey, benim de ilişkim de partnerim beni çok boğuyor ve uzak durmaya çalışıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Erkekler degil allahin kezbani sectigim erkek diyeceksin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben kaçmam açıkçası. Hiç ilgi görmedim bile aksine istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Kaçmaz, bumerang gibi daha etkili bir şekilde geri döner...

0
    0 Yorumla
  • Yarenn1233
    Yarenn1233 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Üstüne gidince kaçarlar ve büyük ihtimalle kaybeden sen olursun umursamıyormuş gibi dur. Yaşadım biliyorum

1
    0 Yorumla
  • 44asi44
    44asi44 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Fazla değer vermemek lazım gerektiği kadar kafi her iki cins içinde geçerli

0
    0 Yorumla
  • seksicocuq1
    seksicocuq1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Az igli göstermelisin bence. Benden hoşanan bir kız vardı ben abza görünmemek için yazmıyordum o da yazmadı başlamadan bitti.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden ilgi görünce kaçar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden ilgi görünce uzaklaşır? 25 cevap verildi
Erkekler ilgi gösterince neden uzaklaşır? 27 cevap verildi
Erkeklere ilgi gösterince neden uzaklaşıyorlar? 14 cevap verildi
Erkekler neden ilk başta ilgi gösterip sonra uzaklaşırlar? 63 cevap verildi
Erkeklere ilgi gösterince niye uzaklaşıyorlar? 5 cevap verildi
Erkekler neden çok ilgi görünce kaçmaya başlar? Cevaplasın erkekler hadi bakalım? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨