Çok yakın iki erkek arkadaşımla Tayland tatili planlıyoruz. Birine karşı aslında çok farklı duygular besliyorum?

2'siyle de spordan arkadaşız. Sorun şu ki iki arkadaşım da oldukça geleneksel ve muhafazakâr bir bakış açısına sahipler. Beni de kendileri gibi sanıyorlar. Bugüne kadar hayatımda kadınlar oldu, normal bir hayatım var ama iç dünyamda onlarla aynı görüşte değilim. Bunu bilmiyorlar.
Güncellemeler
2 ay
gayim erkek arkadasimdan hoslaniyorum ama o hetero ve homofobik (bilmiyor benim gay oldugumu) Tayland gezisi planlıyoruz ben o ve evli bir erkek arkasimiz var o 3ümüz gidecegiz onu etkileyebilirmiyim İkiside homofobik beni homofobik sanıyorlar suana kadar 4 sevgilim oldu 4ü de kadındı ama eski sevgililerimle hic ileriye gitmek istemedim erkeklerden hoslaniyorum. Hetero iliski yasadim ama gay oldugumun farkindayim Hormonlarim normal testosteron seviyem 800 Kadin gibi hissetmiyorum sadece gayim
Çok yakın iki erkek arkadaşımla Tayland tatili planlıyoruz. Birine karşı aslında çok farklı duygular besliyorum?