Beğendiğim çocuk doğulu birisi bende trakyalıyım. Sizce bu ilişki olur mu yoksa vazgeçmeli miyim?

Ben kendim trakyalıyım ve ailemin tek kızıyım. Beğendiğim biri var fakat doğulu. Yani karakter olarak sevdiğim özellikler var çocuk ağır başlı yani olgun birisi. Fakat tanışma bakımından çok da normal bir tanışma yaşayamadık. Staja gidiyordum o zaman. İlk beni gördüğü zaman o arkadaşıma adımı falan sormuş. Sonra ben onun yanına gitmiştim çalışmaya sonra işte o benim instamı istemişti bende verememiştim. Daha sonra ortamda çok sessiz kalmıştım konuşamamıştım fazla onunla o da benle konuşmuyordu fazla hatta instamı vermeyince daha çok konuşmamaya başlamıştı. Daha sonra ben ona istek atmıştım ama isteği ne kabul etti ne sildi bekletmişti. Sabah karşılaşınca baktım hala istek duruyor sildim sinirden. Sonra zaten stajım bitmişti. Bi keresinde bi yerde karşılaştık ama selamlaşmadık. Bilmiyorum unutmuş mudur beni sonradan istek falan atar mı diye çok düşünüyorum ama bir de doğru mu yanlış mı diye düşünüyorum. Kafam çok karışık yani yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim 😕
Beğendiğim çocuk doğulu birisi bende trakyalıyım. Sizce bu ilişki olur mu yoksa vazgeçmeli miyim?