@jasmínly Cinsiyetçi tavır değil her şey yeri zamanında güzel gururi ve ahlaki değerler önemli ilk adımı erkeğin atmasının daha uygun olduğunu düşünüyorum
Erkekteki de gurur ahlak sonuçta ben bi sorun görmüyorum bir kadının bir erkekle tanışmak istemesinde kız çocukları hep içine kapanıyor bu algı yüzünden oysa iki tarafta adım atsa orta bulunur kızlar korkak yetiştirilince iyi olmuyor
@jasmínly Korku hayatta tutar insanı anlık gelip geçici hevesler duygular için ömürlük mutsuz olmaktansa baştan hiç bir şey yaşamadan doğru anı beklemek daha iyi emin ol :)
Her ilişkide bişey mi yaşıyorsun sen eğer bu dediğinin arkasındaysan erkeklerdede korku olsun iki tarafta bişey yaşamasın kafa yapın buysa bişey demem tercih meselesi ama tek taraflı kızları baskılayamazsın ve gelip geçici hiç bir his ömür boyu üzmez yaşayarak öğren hayatı
Ortak arkadaş vasfıyla tanıyorum. Onunda hisleri varmış ama çok utangaç olduğu için istek atmıyor bana. Bende atarsam ters tepebilir diye korkuyorum açıkcası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sen bir bayansın kendine gel ya o sana atıcak sen ona değil
Bunun bayı bayanı olmaz
@jasmínly erkeğe kur yapan dişi gördün mü hiç bu hayatın doğasında var :D
Gördüm
@jasmínly üzüldüm o zaman
Aşın şu cinsiyetçi tavırları bi kere dünyaya geliyoruz bırak isteyen istediğine kur yapsın sevsin açılsın salla 😅
@jasmínly Cinsiyetçi tavır değil her şey yeri zamanında güzel gururi ve ahlaki değerler önemli ilk adımı erkeğin atmasının daha uygun olduğunu düşünüyorum
Erkekteki de gurur ahlak sonuçta ben bi sorun görmüyorum bir kadının bir erkekle tanışmak istemesinde kız çocukları hep içine kapanıyor bu algı yüzünden oysa iki tarafta adım atsa orta bulunur kızlar korkak yetiştirilince iyi olmuyor
@jasmínly Korku hayatta tutar insanı anlık gelip geçici hevesler duygular için ömürlük mutsuz olmaktansa baştan hiç bir şey yaşamadan doğru anı beklemek daha iyi emin ol :)
Her ilişkide bişey mi yaşıyorsun sen eğer bu dediğinin arkasındaysan erkeklerdede korku olsun iki tarafta bişey yaşamasın kafa yapın buysa bişey demem tercih meselesi ama tek taraflı kızları baskılayamazsın ve gelip geçici hiç bir his ömür boyu üzmez yaşayarak öğren hayatı
@jasmínly Birşeymi yaşıyorsun derken?
Koca paragrafta takıldığın şeyden anlamalıydım zaten diyorum ki dedin ya hiç bişey yaşamadan doğru anı beklemek diye illa bişey Yaşamana gerek yok
At bi tarafın eksilmez kabul etmese nolmuş yerin dibine girecek değilsin Ya
Sonuçta mesaj atmıyorsun istek at gitsin belkide senin adım atman gerekiyodur
S.. ktir et hepsinin... Ben yaptım sen yapma
At gitsin ne kaybedersin ki
Sen niye atıyosun. Bırak o atsın.
Bak hep denk geliyoruz atsın belki çocuk fındık üstünde
Neden o atıyor? O isteği çocuğa attırmalı.
Atsın abi ölüm varken onu busu mu var?
Çocuğu tanımıyorum ve aralarında olan iletişimide bilmiyorum, o yüzden kesin yorum yapmak doğru değil aslında. Duruma uygun hareket etmeli...
Ya bu zamana kadar ettmişindir eline ne geçti vakit kaybından başka
Bu zamana kadar ne yapmışımdır?
Hiç dediklerine uyup eline sadece geçen ne oldu elde etme başarısımı yoksa vakit kaybımı
Ortak arkadaş vasfıyla tanıyorum. Onunda hisleri varmış ama çok utangaç olduğu için istek atmıyor bana. Bende atarsam ters tepebilir diye korkuyorum açıkcası
Olm siz salaksınız hisslerinizin varsa seni terslemez ilk defamı birinden hoşlanıyorsun hoşlanmak geçicidir
@Alihan57 Kendini cevap verilecek kapasitede görmek istiyorsan düzgün üslup kullan öncelikle.
Sorun yok benimle rahat konuş küfür et vs önemi yok kendini nasıl rahat hissediyorsa insan öyle davransın ben böyle rahatım
@soran o zaman başkaa...
Utangaçsa ilk tanışma için sosyal medya mantıklı olabilir evet.
Ben attim, geri takip yapti oleyy
Atma boş ver
Burda yazıcana gidip ona yazmayı dene
at gitsin ne olacak
Atmalısın
At yaaa
Onun da hoslanmasini bekle bence dkfkdkddj
At kız amaaan
Tanışıyor musunuz
Çok sayılmaz ortak arkadaşlarımız var. Ama onunda hisleri olduğunu öğrendim. Utangaç biri. Ters tepebilir diye korkuyorum
At ya nolcak