2 ay
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Ağzına ve hayatına ettirmek istiyorsan seni küçük dusurenin kolesi olursun
Kurma. Nişanlılık bu yüzden var. Tanıyıp dönebilmek için. Boşanmak daha zor.
Demş
Bence de söğle evlenmesin senle. Eminim başkasıyla çok mutlu olur...
Ve sen bununla evleneceksin değil mi? Çok saçma ilişkiler var gerçekten.
Bu artarak devam eder muhtemelen haberin olsun çözüm bulmak lazım
Şu cümle sana duyduğu saygıya ilişkin o kada rbüyük bir gösterge ki… sakın bunları görmezden gelme, insanın kelimelerini en çok seçerek konuştuğu ihtimam gösterdiği kişi eli olmalı bence.
Allah hayırlı kapılar açsın sana da.
Merhabalar dediniz yaa insanın kelimelerini en çok seçerek konuştuğu ihtimam gösterdiği kişi eşi olmalı demişsiniz ve eğer ileride evlenirsem ki evlenebileceğimi pek sanmıyorum ama diyelimki evlendim bunları laf olsun diye söylemiyorum ama birinci önceliğim eşim olur mesela şöyle erkek tipleride vardır yaaa gel işte dışarıda takılalım ne bileyim işte iş arkadaşları vs olur ama şunu söylemek istiyorum ben orada onlarla otururken eşim acaba evde tek başına ne yapıyor bir şeye ihtiyacı var mı diye düşünmekten galiba aklımı kaçırırım ve işten eve geldiğim zaman gerçekten diğer erkekler gibi işte bana çay koy sofra kur emir verir gibi davranmam bazıları duyuyorum işte ben çalışıyorum bana koyacak mecbur hani ben olsam ararım canım bu gün içerisinde nasılsın neler yaptın yoruldunmu bak eğer yorgunsan ya da keyfin yoksa yemek yapmayabilirsin ben dışarıdan bir şeyler alırım istersen sanada alayım beraber yiyelim diye sorarım dediğim gibi bazı erkekler ben çalışıyorum ediyorum mecbur önüme yemek koyacak çay koyacak diyor e çalışacan tabiii mecbur gerçekten yani daha bazı şeyler var ama şimdi ama neyse kusura bakma biraz uzun oldu bunları okuman dileğiyle ve yanlışım varsa özür dilerim senden
Seni şimdiden küçümsüyor, evlendiğinde de ne anneliğini ne başka bir şeyini beğenmeyecektir. Sana bu hayatı zehir edercektir yavastan bitir icindekileri
Eveet her hevesli erkegin gecirdigi evrim gecirilmis. Kurmak istiyorsan oku ögren ve zekanı göster erkek zekasını gördüğü kadına cidden cekilir cidden
Daha nişanlıyken böyle davranıyorsa sonrasını düşünemiyorum bide sonra niye kadın cinayetleri çoğalıyor
Arada yaş farkı çok anlaşılan belki de görmüş geçirmiş olduğunu düşünüp sen benden gençsin cahilsin sus demek istiyordur hakaret anlamında değil
Bu adamdan uzak durmalısın; zehirli bir kişiliğe sahip ve hayatında sana hiçbir iyilik getirmeyecek.
Aşkım genel hareketleri onemli ana cahılsın dıyip susturmaya calısıyosa bıraz psıkolojık manıpule edıyo olmuş oluyor hanı zamanla artık sende psıkoljıkmen ben cıdden bılmıyorum yaa susayım dersin onunda nıyetı o devam ederse olmaz yıpranırsın
ama*
Kızlar sever öyle erkekleri, düzgün adamı reddetmissindir
hayatıma aldığım tek adamdı, konuşurken yakalandığımız için aileler tarafından zorla nişanlandırıldık
Anladım kusura bakma, önyargılı düşünmüşüm.
Ukala megaloman biri ile bir süre sonra neşeni kaybedersin baskı kuran kontrol manyağı haline dönüşürse vay haline yapıcı bilgilendirme güzeldir ama eksikliği kabaca yüze vurmak karakter ile ilgili bir sorunu gösterir... bence.
Kurma kardeşim hayatını cehenneme çevirir çocuğunuzu yetiştirme tarzından yaptığın yemeklere temizliğine her şeyine hakaret eder seni küçük görür sığıntı gibi hissedersin eminim değerini bilen nice yiğitler çıkar karşına çalışıyor musun sen
Niye kendisi Tıp - Hukuk mu okuyor neye dayanarak cahil diyor
Yok, kendisi büyük olduğu için görmüş geçirmiş. Savunması bu
Alakası yok boş yapmasın cahil olduğu burdan belli tecrübeli olmanın yaşla alakası yok
Ayrılabilirsin? Şu an bmyle davranan adam ilerde nasıl davranacak sana
Bizde de tam tersi ben nisanlima sen cahilsin diyorum. Cok zor bence iki taraf icinde
Zeki biri için çok zor bu ülkede yaşamak ya
Uuuu kafalara bak bir ömür çekilir mi be öyle birisi
Seni küçük gördüğü için cahilsin diyor bu konuyu onunla konuşmalısın evlenince daha fazlası olacak önünü kesmezsen
Denedim, ailem mecbur bıraktığı için onlardan da güç alıyor biraz sonuç hep aynı
Senin ciddiyetini görmeli
Eminim ki cahil oaln o nişanı at kurtul gitsin. Yol yakınken dön
Şimdi gider kızlarla ilişkisi olur aldatır sana da cahilsin ne anlarsın der ayakta uyutur
Ona bu konudan rahatsız olduğunu belirtmen en sağlıklısı eğer yapmaya devam ederse nişanı at geç ya bide senden büyükmüş çocuk gibi davranan adamla olmaz
Küçük görüyor direk eski sevgilimde böyleydi çok seviyorudum ama konuşmayı kestikten sonra gözlerimdeki ışıltı geldi bir kaç ay üzülürsün sonra unutursun sonrada şükredersin.
Kurma bosvwr boliyorum demesi kolay yapmasi zor seviyorsun aileler icin de sikinti senin icin de sikinti ama emin ol nisanliyken kuryulmazsan evlenince hoc kurtulamazsin
Kurma canım kurma ayrıl bak çok zorluk çekersin
Harcadığın zamana, kendine yazık etmeden yolları ayırmalısın bence. Çok bilmiş gibi davranan cahillerden birisi o çünkü. Evliliğim boyunca mutlu hissedemezsin.
Sakın sakın, bu adamla imza atma. Hayat gösteriyor işte, biraz doğru yorumlanmayi bilin...
Kafa adam ya sevdim adamı kötüleme vardır bir bildiği 😂
Tartışmadan kaçması pek sağlıklı değil gibi her ilişkinin dinamiği farklı ama daha önce gerçekten tartışmadıysanız ilişki ne kadar rayına oturmuştur siz bilirsiniz..
Bence nişanı at yol yakınken dön çünkü emin ol evlendiginiz zaman daha da kavga gürültü olur
Seni manipüle ediyor. Yarı obur gün evlendiğinde kararları kendi vericek ve seni kucumseyecek. Sinir koymali kendini korumalisin
Ne güzel baştan farketmissin. Sağdan sağdan uza. bence
Aile baskısıyla duruyorum şu anda, nasıl yapacağım?
Hayatı sen yaşayacaksın aile değil
Ohoooo daha nisanli iken boyleyseniz gecmis olsun yani.
Bosanma garantili
Selam nasılsın, sen mesaj yazdın bir süre uygulamayı açmadım o arada sen mesaj ayarı yaptığın için yazamadım, bilgin olsun diye yazdım, zaten mesaj kutusu da boştur
Belki gercekten cahilsindir. Hiç bunu düşündün mü
düşündüm
Sonuç
değilim
😀😀güzel. O zaman bir şeyleri güzelleştirmenin düzeltmenin yolunu bulabilirsin
Nişanlılıkta belli olur zaten herkes senfe iyi düşün taşın nişanlısına böyle davranan karısını napar terbiyesiz
kurulmaz, cahilsin ne yaa allah askına
tartısmalarda sende cahilsin de bak bakalım o ne hissediyor ne diyor
Şimdi yüzüğü atmazsan imkanım yok diye ilerde aldatılınca da susup yutmak zorunda kalırsın yapma kendine bunu yazık olur ilerde bi de zorla çocuk yaptırır iyice kalırsın bi başına kurtulmaya bak şimdiden
sizi aşağılayan kendini üstün gören insanla ömür geçmez bence başta saygı olmalı. değerinin farkında ol canım aza tamah etme.
Kurma. Böyle devam eder. Sen hevesini aldiktan sonra da pişman olursun. Şimdiden sana hakaret ediyirsa nişanlilik cicim aylaridir.
Baştan böyleyse yol ver evlendikten sonra her şey için geç olabilir boşanmak durumunda kalırsın nerden bilşyorsun diye sorma 🤣
Haklı olabilir belkide bunu böyle dememesi gerekiyor senden daha zeki olmayan biriyle neden nişanlandın
Söylemene rağmen devam etmesi sıkıntı ilişkini kesmelisin.
Annem 20 yıllık evli böyle bir adamla evlenmiş çok mutsuz
Esinim duygularini dusuncelerini nazik tavirlariyla oksamak varken
Tersini yapiyorsa nasil mutlu olsun :-(
Eşi cahilse napsın
Neye gore kime gore
Soru sormuşsun cevap verdim
Sen evlenebilirsin
İkide bir aşağılayıcı konuşanla ya da anlaşamadığın biriyle evlenmem büyük hata. Ayrıl
Tabi ki evlenip yuva kurulur ama burada mesele senin kendine verdiğin deger. Ben böyle bir adamla evlenirim onun söylemlerine katlanirim diyorsan olur. Ama ben daha iyisine layigim dersen olmaz.
Kurulmaz tabiiii ki ama bunu hala sorduğuna rağmen geçmiş olsun muhtemelen kuracaksın 🙃
Düşüncelerine önem vermiyor. Böyle bir adamla da ne bileyim yani
Yol yakınken dön o yoldan. Net. Küçümsüyor manipüle ediyor şimdiden. Ama aranızdaki bağı bilemem
Seni ciddiye almıyorsa sen neden onu ciddiye alıp evlenesim ki
Bunu düşündüysen bile olmayacağı açıkça belli
Sakın evlenme evlenince daha çok söylenir
Kurulmaz net. Kendine yazık etme bugün 1 diyen yarın aynı evde bin der.
Tek tavsiyem ayrıl. Şimdiden sana değer vermeyen birisi ilerde hiç vermez.
sen bile farkındasın olmiyacağının cahilim madem sg ananın yanına de
Nerden buluyorsunuz böyle tipleri anlamıyorum sırf birazcık daha yakışıklı diye mi?
Seni aşağılayan adamın yanında işin ne? Öz saygınız olsun biraz.. kaç kurtar kendini
Böyle biriyle değil evlenmek bir araya dahi gelmez çünkü ileride hayatının kabus eder
Onu s. ktir et. Böyle adamla ömür mü geçer aq
Cahil deyip isin icinden cikiyor. Kendisi cahil haberi yok. Cahil demek cok kolay.
Başlamadan bitmiş o iş yürütmeye çalışma ilerde çok pişman olursun