Sevgilim sürekli evlilik konusu açıyor?

Sevgilimle aramızda biraz yaş farkı var 19 yaşındayım o ise 28 yaşında. 2 yıldır çıkıyoruz çevrem, arkadaşlarım beni hep uyarmıştı yaş farkınız fazla bu sana ilerde sorun çıkaracak diye ama o kadar seviyorum ki hiç dinlememiştim. O benim şu an yapmak istediğim şeyleri yıllar öncesinde yaptığı için bana göre çok hevessiz kalıyor bazı şeylerde ama yine de iyi anlaşıyoruz ve sevgisinden şüphe duymuyorum bu yüzden sineye çekebiliyorum. Ama son zamanlarda sürekli evlilik konusu açmaya başladı ilk açtığında tepki göstermedim öylesine söylüyor işte diye ama git gide fazlalaştı ve bir iki yıla evlenmek istediğini fazla uzatmak istemediğini söyleyip duruyor. Ben okuyorum daha ikinci sınıfım yani bunun okulu tamamlaması var gelecek planlaması var kendimi dinlendirmem sonra evlenmem falan var da var... Sevgilim bunu anlamıyor ve şimdi nasılsa evlenince de öyle olacak yine okursun istediğini yaparsın sen benimle hayatını birleştirmek istemiyor musun diyor beni çok sıkıyor. Bir süre unutturuyorum vazgeçer diyorum ama sürekli evlilik istediğini dile getiriyor zaten birkaç ay önce de tektaşı taktı parmağıma aslında o an anlamalıymışım eften püften bir durum olmadığını. Ne yapmalıyım?
Sevgilim sürekli evlilik konusu açıyor?