Sizce evlenmek isteyen adam böyle mi davranır?

Sevgilimle uzak mesafe ilişki yaşıyoruz birbirimize yoğun hislerimiz var ve aşırı derecede arzuluyoruz ikimizde hiç evlenmedik açık seçik cinselik konuşuyoruz o 38 ben 33 yaşındayım ve daha önce kimseyle birlikte olmadım ayrıca öpüşmedim bile beni ilk sevgilim öptü fazla kariyer meraklısıydım. Sevgilim asla evlenmeden aramızda cinselik olmayacak diyor yanıma geldiğinde geceyide brlikte geçirmeyi sadece sarılıp uyumak istediğimi söyledim bi şekilde iptal etti yanına evine gitmek istedim gene sadece sarılıp uyuyalım dedim çok istekli değildi ailevi meselden dolayı ailesinin yanına gitti iptal oldu. yalnız bir odada benimle kalmak istemiyor ama hep diyor sana asla evlenmeden dokunmam sen istesen dahi olmaz diyor. Sizce beni çok fazla arzuladığı içinmi böyle kaçıuor benden🙈 cinselik konuşurken aşırı derece eşi olmamı istediğini karım olmanı istiyorum diyor bende aynı şekilde onu istiyorım kocam olsun istiyorum. Cinselikten beklentilerimi ona açık açık anlatıyorum ondan asla utanmıyorum onu seviyorım arzuluyorum. Yanımdayken bana sarılıp uzun uzun kokluyor beni ve çok güzel öpüyor o ten uyumunu hissediyorım hiç bir zaman aşkını dile getirmedi çok mu aşık bana anlayamıyorum. Bana dayanamıyor mu sizce çok mu aşık evlilik düşünen böyle mi davranır?
Sizce evlenmek isteyen adam böyle mi davranır?