Merhaba arkadaşlar,
1 yıllık ilişkimiz vardı ve kız arkadaşım ilişkiyi bitirme kararı aldı yaklaşık 4 aydır soğuk davranıyordu zaten aynı evde yabancı gibi davranıyordu ne yüzüme bakıyordu ne de benimle zaman geçiriyordu.
İlişkimiz geçen sene martta başladı ben İzmir'de kalıyordum o Eskişehir'de okuyordu sosyal medyadan tanışmıştık, ekimde Eskişehir'e taşındım ev tuttum dayadık döşedik, o zamanlar çalışmıyordum ve birikimim vardı beraber 6 ay içinde bütün birikimim bitti yaklaşık 1 milyon TL'den bahsediyorum.
Ne olduysa o zaman oldu, param bittiği için tekrar çalışmaya başladım ve işe başladıktan sonra ve hazır para bittikten sonra ilişkimiz gerilemeye başladı bana gittikçe soğuk davranmaya başladı ve mutlu edemiyordum artık aynı evde 2 yabancı gibi olduk en son 3/4 hafta önce karşıma aldım konuşmak istedim çünkü ağır gelmeye başlamıştı tavırları.
Bir şey mi var ne oldu diye sordum ve biraz üsteledim ve sonunda açıldı ve bana tam olarak şöyle dedi.
Ben sana karşı aşk hissetmiyorum artık seni arkadaş olarak görüyorum ve seviyorum dedi.
Peki ne zamandır diye sorduğumda 3/4 aydır dedi
Bu da tam paramın bitmesine ve çalışmaya başladığım zamana denk geliyordu :)
Bugün tekrar konuştum bir değişiklik var mı diye sordum çünkü ben de umutlanmak istemiyordum artık, taş olsa çatlar.
Aldığım cevap ise şöyleydi, 4 hafta önce konuşmuştuk hala aynı ve değişmeyecek, bitti yani anla dedi.
Bunun üzerine ben de peki neden hala burada benimle kalıyorsun o zaman dedim? Bu arada her şeyi ben karşılıyorum onun geliri de yok ondan sadece sevgi istemiştim ama bunu bana sadece 5/6 ay verebildi :)
Bunun üzerine tamam haftaya ev tutarım ve giderim dedi. Ben yine kıyamadım ve acele etmemesini söyledim ne kadar acı verse de bana böyle davranması ben hala deli gibi seviyorum maalesef
Şimdilik şöyle bir ikilemdeyim, kıza 1 yıl boyunca her şey aldım makyaj, çantalar, ayakkabılar ve elbiseleri saymıyorum bunları geri de istemem ama bunun dışında iPhone 17, Apple iPad, Apple Watch, oyun bilgisayarı, 100k değerinde takı da aldım.
Şimdilik kendimi kullanılmış hissediyorum ve o başka eve gidip rahat rahat hayatına devam edecek ve ben hayatıma sıfırdan başlayacağım bütün birikimim heba oldu ve evleneceğimi düşündüğüm kadın beni bu şekilde terk ediyor.
Kendime yediremiyorum bir yandan bir yandan da al git her şeyi demek istiyorum
Siz olsaydınız ne yapardınız? Bu durumda en azından maddi değeri olan eşyaları götürmesine izin verir miydiniz yoksa geri alır mıydınız, bir yandan cidden seviyorum ve helali hoş olsun diyorum içimden bir yandan da hayatımı düzenimi 6 ay içinde mahvetti be kendimi kullanılmış hissediyorum, en azından bunları geri alıp ikinci elden satayım kendim de biraz nefes alayım diye düşünüyorum sonuçta maddi manevi çok yıprattı beni
Okuduğunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer