Bu yüzden de diyorum sevgiliyken maddi pahada bi hediye kabul etmem o da yüreğine oturacaksa çöp dahi almasın.. içinden kopup gelince denize atmak misali güzel hediyeleşmek.. bu hediye isteme konusu benim başıma gelmedi de kardeşimin kız arkadaşı istemişti aldığı herşeyi.. 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla şerefsizlik etmiş, ben gider hepsini çöpe atarım ama ona vermem. Bu da yaptıklarının bedeli olsun. Ama yok başına bela olacak bir pislikse hiç hayatını tehlikeye atma, bırak alsın. Hediyeyi geri istemek büyük terbiyesizlik, özellikle de suçlu konumundayken, Allah'tan layığını bulur o🤦♀️🤦♀️
00 Yorumla
Rezil herif ya hediye geri istenirmi böyle bir adamdan kurtuldufuna dua et sende zamanımı verdim işimi gücümü bıraktım senle gexirdigim zamanların günlük yömiyesini ver de 😀 hediyesini de kır parcala yüzüne at sana sıkıntı verecek bir tip sanırım şantaj felan yaparsa ver itin heeşeyini
60 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılVerme tabi nereden bulursunuz böyle tipleri yaa yüzsüze bak hele hem aldatıyor, hem de hediyeleri geri istiyor bir de telefon taksidini ödüyorum diyor.
Yazık sana..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgeri ver bence
00 Yorumla Bunlar onceden hic olmazdi verme yuzsuze sana verdi artik senin onlar. Ha kalkipta yok soyle yaparim boyle yaparim derse elinden geleni ardina koyma bidaha beni rahatsiz edersen ben seni sikayet ederim herkese rezil ederim de. Bu dilden anlar cirkef insanlar
50 YorumlaBen sevgilimin boynu ağrıyor diye gidip masaj aleti almıştım. Ondan 1 hafta sonra ayrıldık. Başka bir çocuğun ilgisine mesafe koymadığından. Mesafe koy dedim arkadaşım o ne alaka falan dedi. Bende ayrıldım. Ona rağmen istemedim verdiğim hediyeleri. İsteyenin karakterinde problem vardır.
40 YorumlaMerhaba her ne kadar hediye diye saysa da hediyelerin faturası/fişi elindeyse ve maddi değeri yüksek şeyler olsun olmasın isteyebilir. Hatta dava konusu bile edebilir. Biten bir ilişki olduğu için sosyal medya üzerinden konuştuklarına dikkat etmeni tavsiye ederim. Ekran görüntüsü alıp kanıt olarak sunabilir. Konuşma kanalı olarak görüp rahatsız etmemesi için tek çöpü bile bırakmayıp iade etmeni öneririm.
40 Yorumla
+1 yılNikahlı kocam olmadan ne bir erkeğin koynuna girerim ne pahalı hediye alırım ne de hediyesini kabul ederim. Parasal bir şey de istemem. Ne zaman nikahlı kocam olur anca o zaman hem sevişirim, seks yaparım hem maaşıyla ondan bazı maddi şeyler isterim hem de kendi paramla ona pahalı hediyeler alırım. Sevgililik denilen şey gelip geçicidir. Esas olan evliliktir nikahtır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunun sorumla alakası neydi sayın ahlak bekçisi?
- +1 yıl
Ahlak bekçiliği değil ki bu. Yaşadığınız şeyin ne olduğunu en başında siz bilmiyorsunuz. Bu sadece senin başına gelmiyor bir sürü kadının başına geliyor. Erkekler, kadınlar kendileriyle yatsınlar diye sevişmeyi kabul etsinler diye hediye alıyorlar. Kadınların da hoşuna gidiyor. Sonra ayrılırken de böyle rezillikleri çıkıyor. Adam utanmadan verdiği hediyeyi geri istiyor. Kadın da vermiyor. Ama karı koca olsalar, aktif seks hayatları olacak. Erkek kadından seks isteyebilmek için böyle oyunlar yapmayacak. Kadın kocasından her şeyi isteyebilecek çünkü kocası. Adam da bunu yadırgamayacak. Evlilik hariç bütün sevgililik ilişkilerin içinde böyle maddiyat var. Tabii ki kadın kalkıp da sen var verecek 100 dolar sonra duj demiyor alenen ama kimse de aksini ispat edemez. Erkeklerin parasal maddi şeyler almasındaki sebep zaten sevgilisiyle cinsellik yaşamaya ikna etmek. Bak sana değer veriyorum falan. Ya hevesini aldıktan sonra ya da daha iyisin bulduktan sonra gidip aldatıyor. Sonra da aldığı her şeyi geri almaya çalışıyor. İsteme yüzü oluyor. Ama evli olsalar karısını aldatsa daha adam zararlı çıkar. Çünkü mahkemede kadın donuna kadar alabilir. Erkek yarattığı her tahribatın hesabını vermek zorunda kalır. Sevgililikte böyle bir şey yok.
+1 yılAldatıp? Kesin ilişkiye girmediğin için seni bırakmıştır. Ya da bir bokluklar yemişsindir. Sana telefon alması ve bir de taksitle sevgilinin tam bir mal olduğunu gösteriyor. Kadınlara hediye almayın diye boş yere demiyoruz. Sen de yüzsüz ve paragözsün bence. Tencere kapak olmuş sizinkisi :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk olarak nasıl bir ilişkiye dahil olduğumu bilmiyorsun ne beni ne de eski sevgilimi tanıyorsun, buna raĝmen tavırların çok yargı taşıyor. İkinci olarak 'ilişkiye girmemek' aldatılma nedeni değildir. Aldatmak bir karaktersizliktir bunun sebebi, nedeni, mazereti olamaz.
- +1 yıl
Anlaşıldı tahmin ettiğim gibi. İlişkiye girmemişsin onda aldatmış. Ama üzülmene gerek yok. İlişkiye girmediysen zaten o senin sevgilin değil demektir. İlişki olmadan sevgililik mi olur a.. q bu kadar komik olmayın. Cinsellik yoksa ikinizi arkadaştan farklı yapan şey ne ki. Hiçbir şey. Sen aldatılmamışsın. Hak ettiğini yaşamışsın.
Soran+1 yılSen böyle hep kendi kendine her yerden anlamlar çıkarıp saçma yorumlar mı yaparsın?
+1 yılÖyle birinin hediyesini ben olsam tenezzül etmem. Eski sevgilinin verdiği hediyeleri istememesi gerekirdi adı üstünde hediye gönlünden kopmuş almış. Ama istiyor vermelisin
Keşke istemeden verseydin. Ben olsaydım o hediyeleri yüzüne atardım "senin bı çöpünu bile istemiyorum Çok kötüsün" derdim ona neyse olan olmuş artık ver bence...10 YorumlaKızgın bile olsan şimdiye kdr vermeliydin+ telefon almış pahalı bir şey taksit ödüyormuş başına bela olur dava açar uğraşıb durur ver gitsin aslnda anında al başına çal demeliydin gururun onun hediyesinden dha yüksek olmalydı o demeden vermeliydin neyse yinede geç deyil ne var ne yok koy kutuya çağır ver gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
Bir de yazı yazmayı öğrensen...
- +1 yıl
kendi isteğiyle vermiş dava açsada bişi kanıtlayamaz kaldı ki ülkede hırsızlar serbest senin telefon davana mı bakacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılAptal erkekleri * sevaptır. Parasal olarak * her anlamda daha zevklidir. Kendi aldığı telefonla ona yeni sevgilinle çekilmişl yarı müsteşçen resimlerini at. Yeni sevgilinle çekilmiş dekolteli resimler olsun. Kudursun it ki pahalı hediyeler alan canımsın erkeklerin burnu sürtülsün.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 koptum yaa. Yerim onun hediyesini. 👍 neden tutuyorsun ki elinde, koy bir kutuya hepsini ver bi arkadaşına götürsün versin ona. Ama arkadaşı da sağlam birisi olsun almasın içinden bir şey, buna dikkat etmelisin işte..
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de yani bir insanda gurur olacak ben onun hediyesine mi kaldım deyip vermesi lazım tabii gurur varsa
- +1 yıl
@Zemherri111 aynen öyle vallahi. 👍
+1 yılBenden de istemişti, ne var ne yoksa göndermiştim.
Gönder gitsin, elinde tuttuğuna değmez.
Zaten ilişki bitmiş, gitmiş. Aldatmış bir de seni, kendin söylüyorsun. E Malından faydalanayım demek de iki yüzlülük olur.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yüzden hediye alınmaz kızlara, kolye almıştım geri verdi, niçin diyor bir de tanışma hediyesi demiştim. Bundan sonra anahtarlıktan başka bir şey almam, petito çikolata alırım 🤣 ama bu çok fena aldatmış. Ben de bir erkek ile gördüm bana kolyeyi verdi, sattım kendime bileklik aldım, bu da sana ders olsun dedim, kimseye değerinden fazla değer verme dedim. Zaten olmazdı köyde yaşıyordu. Ben şehirdeydim. Demek ki hayırlısı buymuş.
10 Yorumla
şöyle bir hediye alabilirsin son kez :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahah bunu da telefonun yanında göndersin 🤣🤣🤣
Hem gözünden, gönlünden düşmüş hem de karakter düşkünlüğü yaşayan bu insanın son çırpınışlarına acıyıp hediyelerini geri verirdim. Böyle bir insanın hediyelerinin anılarımda kalmasına gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılVer gitsin niye gereksiz atraksiyon yapıyorsun? Aldattıysa aldattı. Zaten kız tarafı olarak yeme içmelerde de para çıkmamıştır senden her türlü kardasın. Kadın olmak çok avantajlı hep.
03 Yorumla- +1 yıl
O değilde hiper enflasyon milleti ne hale getirdi.
Soran+1 yılÇoğu hesabı ortak ödedik yeri geldi bende ödedim, durumum yerinde çok şükür. Telefon meselesi de zaten telefonum vardı modelini değiştirecektim kendisi doğum günümde hediye etmişti. Olay bu.
- +1 yıl
Vay be pahalı kullanılacak hediyeymiş. Sevgililer bu tür hediye almamalı bence. Çünkü sevgililerin %85'i ayrılıyor. Telefonlar ekstra zamlandı yılbaşından sonra az zararlı çıktın ya neyse.
Bence hic kabul etmemen gerekir en basta zaten o ne kadar vermek isterse istesin sen alma sonradan boyle isteyenler olur her zaman aklinda bulunsun kulağına küpe sevgilide olsan hediye mediye kabul etme alma yani başına bela alma kafan da yorulmasın sonra yorulursun üzülürsün bi anlamı kalmaz
10 Yorumla
+1 yılTabii ki geri vermelisin. Telefon diyorsun, taksitini ödüyormuş. Gurursuz musun? Başkasının taksitini ödemeye devam ettiği telefonu kullanmayı kendine yakıştırıyor musun?
10 YorumlaSaka gibisiniz gercekten. Bu karakterde bi erkegi bulmak cok zordur. Nasil bu kadar kisinin icinden bu kadar kotusunu seçebiliyirsunuz anlam veremiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Tahtası eksik bu kızların bi hediyeye aldaniyorlar
- +1 yıl
@YunusEmreSakaryalı sus yar**m
Ne kadar pinti ne kadar haset ne kadar gurursuzmuş ya kesinlikle geri vermelisin hatta evini biliyorsan kapısının önüne bırak git yüzünü bile görme gerçekten
19 Yorumla- +1 yıl
Kapısının önüne gidip nasıl yüzünü görmeyecek 😂😂😂😂😇
- +1 yıl
@scorpiongirl429 evin içerisinde ise kapıya bırakırsa görmez mi kapı deliğine bakmaz inşallah mxmdmdmdmsms
- +1 yıl
Ahahhahahaa bence onu son kez görmek isteyen birinin yapacağı bir şey bu ve çok belli oluyor 🤣🤣🤣 bana kalırsa PTT kargoya versin. 1 ay içinde teslim alır 😂😂😂
- +1 yıl
@scorpiongirl429 bu daha da mantıklı bence de o yolla vermeli :d
- +1 yıl
Aras kargo da olabilir, kargocu dovebilir onu 😅😅🧐
- +1 yıl
@scorpiongirl429 eğer ikna ederse neden olmasın :D
- +1 yıl
Bana denk geldi ters ters davranan Aras Kargo kuryesi. Erkek olsam kavga çıkardı 😅
- +1 yıl
@scorpiongirl429 biz burada bir güzel hayal kurdukta kız ne düşünrcek bakalım mxmdmdmdms
- +1 yıl
Ahahahhaha 😅😅😅
Hiç bı şey verme lavuga lavuk seni kullanmış sonrada paçavra gibi atmış şimdi hediyeleri istiyor erkek ya adam ya böyle şerefsizleri nereden buluyon yav cingenemidir nedir ya gelirse yüzüne tükürür olayı polise intikal etirirsin picten kurtulursun böyle güzel kardeşim penisini kesecen ibreti alem için
11 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılSana Verdiği hediyeleri ona geri ver ama önce o hediyeleri biraz zarar ver yani biraz yırt, kes, yak kullanılmaz hale gelsin nerdeyse öyle ver ona.
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin ama buradaki asıl soru seni aldatan birini hatırlatacak bir şeyi niye istiyorsun da olmalı. Yani bakıp bakıp ne demeye onu hatırlıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılHem aldatıyor hem hediyeleri istiyor ayy ne seviyesiz bir adam iyi ki ayrilmissin ve ayrica hukuken bir şey yapamaz ama ver gitsin hediyelerini hayir gelmez onun hediyeleri sana
00 YorumlaHukuk mukuk hikaye... Ayrıldığın birine ait maddi değeri yüksek şey kullanman hata... Madem ayrıldın vereceksin. Vermeyecek kadar düşkün gibi mi algılanmak istersin?
00 YorumlaGeri verme götür kafasına at hem aldatmış hem de geri mi istiyo yüzsüz herif götürsün seni aldattığı kıza versin hatta verirken de de ki götür ona ver sever o benim eskilerimi de
00 Yorumla
+1 yılAldatmış ve sen onun hediyelerini geri vermemek için yol mu arıyorsun?
Bu kadar gurursuz olmayın lütfen. Geri istemese bile başka birine ver, hiç kimse almasa bile çöpe at.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılTelefon aldıysa ver o zaman.. pahalı hediye kabul etmemek lazım. Sana sahip olduğunu sanmış aldatmış..
10 Yorumla
+1 yılSorgusuz sualsiz vermelisin istemeseydi vermen gerekmezdi ama yüzsüz gibi istiyorsa sende gururlu olup hepsini yüzüne carpmalısın derim :)
10 Yorumla
+1 yılAyrıldığım birinin hediyesini bekletmek kendime saygısızlık olur ya o kadar gurursuz olmayın neyi varsa ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılElbette geri vermelisin o gurursuz onun seviyesine düşme al bunları bir daha karşıma çıkma de.
20 YorumlaHem suçlu hem de geri istiyor.. Böyle birinin eşyalarını hemen geri vermelisin
20 Yorumla
+1 yılVermemeyi düşünmek bile gurursuzluk ya. Sebep ne olursa olsun verilmeli o istemeden. Kusura bakma da yani hakikaten gurursuzluk
00 YorumlaBence yollama bunu yapan adam hal eder. Telefonu yolla. Gerisini yollama. Faturası ile falan çalındı vs der. Böyle adamlar her şeyi hak ediyor.
00 Yorumla
+1 yılHediyeleri geri ver. Ama işine yaramayacak şekle sokup öyle ver. Kalbimi nasıl kırdıysan bunlarda öyle kırıldı dersin.
00 YorumlaAyrılık nedeni sadakatsizlik olduğu bir ilişkiden sonra, onun bir çöpünü dahi görmek istemem.
00 Yorumla
+1 yılGüncellemene göre vermesen de olur hatta tazminat bile hak ediyorsun ama sen bilirsin. Ben olsam vermezdim.
00 YorumlaÇok saçma ya birinin ayrıldıktan sonra önemi olmayan maddi şeylerini tekrar istemesi aslında kendisini komik duruma düşürüyor
00 Yorumla
+1 yılAldattıysa verme. Yarın öbür gün mahkemeyle bile alacak olsa telefonu tuvalete at ondan sonra ver. Hem aldatıp hem paranı mi istiyor :)))
00 YorumlaAbi ne alaka aldattı diye vermek istememek ver gitsin adam vermeyeceksen parasını yolla demiş 1 dakka tutmam veririm hemen
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVerilen hediye geri alınmaz, hoş olmaz ayrıca istemek. Dile getirmesi etik değil ve kaba bir davranış yani.
00 Yorumla Oha şeroya bak helee ver ya da git at yüzüne firlat onun hediyelerine mi kaldin
10 Yorumla
+1 yılVer tabiki soksun gtüne ver... Ben yakmıştım vermedim😂😂
10 YorumlaNe kadar yüzsüz bir sevgilin varmış ver gitsin onun yüzsüzlüğü ona kalsın
10 Yorumlaverme artık onlar senin gonul rahatligiyla kullan yeni sevgilinle beraber, hukuki bi durum da yok burada. bu isler boyledir kardesim ya aldatmayacaksin ya yakalanmayacaksin, adamin popondan donunu alirlar
20 Yorumla
+1 yılNe kadar aptalca bir şey geri istemesi. Bence git belediyeye bağış yap atma bence. Bir şeye yarasın.
00 Yorumlaİstiyorsa ver tabi, hatta yüzüne fırlat. Geri istemek ne kadar karaktersizce bir davranış.
00 Yorumlaay kız ver gitsin ya ne yapıcaksın onları gerek yok yani
00 Yorumla
+1 yılUlan ne vizyonsuz heriflerle beraber oluyorsunuz ya
00 YorumlaBoşversene ya zaten karakter sahibi olsa bunu söylemez ve yapmazdı..
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük, ver gitsin. Bir daha böyle tiplerden hediye kabul etme.
00 Yorumla
+1 yılBenim verdiklerimi de keşke geri verse şimdi o paraya İstanbul'da 1+1 rezidans aldırdım.
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle olduğuna daha da pişman olmuş olmalısın. Hediyeleri istemek ne demek ya?
00 Yorumla
+1 yılGeri vermesen bile cöpe at onu andiran hic birsey olmasin hayatinda!
00 YorumlaKaraktersize bak ya verilen hediye ne olursa olsun geri alınmaz madem istiyor ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam vermem tepe tepe kullanırım daha ne kadar maddi/manevi sömürebilirim diye plan yaparım mahkemeye gitse bile (sanmıyorum) uğraşsın dert olsun ite
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin senin için de daha iyi ona dair bir eşya bulunmaz
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama KS kullanan bir kıza hediye alınmaz aldıysa da o onun enayiligi
00 Yorumla
+1 yılİstenmez geri hediye falan ama ver gitsin geri;değmez böyle karaktersizin hediyesine
00 Yorumla
+1 yılHediyeleri çekiçle ez.
Bi zarfa koy ve karşı ödemeli kargo yap
😊00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Hediye istenir mi ya üstelik birde aldatmış verme kız git sat parasını ye.
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne