AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Verilen şey geri alınmaz. Senin bileceğin iş, ister ver, ister verme.
Ne aldıysa topla, evinin önüne götür, sonra benzin dök yak :D
Sen yaparsın inanırım😂
Ben yaparım :D
Korkutuyosun 😁
@Jöh06 sorun değil, korksunlar zaten :D
Yapıyosun bu işi 🙂
Hediyeleşmeyi reddederek çözüyorum ben bu sorunu. Yerinde olsam uzatmaz verirdim.
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara. Vermelisin
Ver boş ver ya onun hediyesine mi kaldın ona dair bir şey kalmaz hem hayatında
verme bence aldatmasa ver derdim de yaptığına rağmen yüzsüze bak ya. engelle gitsin.
Ne alaka hediye vermiş sonuçta bence telefonu ver fırlatıp en azından daha fazla masrafı olur diğerlerini de yak gözünün önünde
E yuh yani adama telefon mu aldırdın. İnsan hiçbir zaman sevdiği kıza kredi çekerek bir şey almamalı. Aksi halde ayrılık olduğunda bin pişman olunuyor.
Tenezzül etme ver gitsin herkes kalitesini konuşturur
Hediye telefon kabul edilmezmiş onu anladim 😂 hadi saat vs neysede tel kullanilan bir şey geri verince bidaha kendin için ayarlican vs zor geri istemesi ayrı saçmaymış madem kredi kartıyla almasaymis 😂😂
Sende benim kırılan duygularımı onar önce bi maldivlere yolla yeni erkek arkadaşımla anlaşalım de
Bana çok ergence geliyor bu durumlar. Sevgiliyken iyi ayrılınca acizlesiyor insanlar. Madem istedi ver. Böyle düşen birinin sende bir iğnesi bile kalmasın.
Hediyeni de al * git burdan de fırlat hediyeyi onun yüzüne, az gururlu ol seni aldatan bir insandan kalma bir hatırayı evinde mi bulunduracaksın sırf maddi bir değeri var diye?
Si ktir git burdan de* (sansürlemiş KS orayı)
ulan ne insanlar var, insan verdiği şeyi geri istermi
Elbette vermemelisin bu ne kadar düşmüşlük seviyesi alınanları geri istemek
#Hükümdar
Normal bir hediyeyse verme ama telefon kadar büyükse evet vermelisin, bu senin hakkın değil. Ben olsam içimi rahat hissetmem.
Niye bosanirken her şey yarı yarıya sevgili iken de ister gayet hakkı
Yuhh birde istemiş yuzsuz erkeğe bak direk yüzüne fırlat gitsin aptaln
Sonucda aldatma var işin içinde guru olan her insan unutmak istediği kişinin hiç bir şeyini yanında bırakmaz sen onları benzin dök yak yakarken vidyoya çek gönder neleri kaybettiğini anlasın
Ne şerefsiz biriymiş, onunla seviştiysen hediyeleri verme
Bende çoğu şeyi geri aldım ama o zamanlar ergendim. Bunu bilemedim valla ne desem
Bakıyorum da oldukça karaktersiz birine denk gelmişsin. Yerinde olsam bir gübre çuvalı bulurum ve aldıklarını onun içine koyarım. Kargoyla karşı ödemeli gönderirim.
Verme tbiki almasaydn de karaktersiz adam ya
Bana kalirsa verilen hediye asla geri alınmaz. Ama aldattıği halde bir de yüzsüzlük yapip hediyelerini geri istiyorsa ver gitsin. Öyle birinin aldığı şeylere ihtiyacin yok
bence vermen lazım. adam ayrıldığı kadının eşyasını ödemek zorunda değil
ver canım ver öyle birinin aldığı şey kullanılır mı bokunda boğulsun
Yuzsuzlukteee level atlamak bu olsa gerek
Kimi hayatiniza aldiginiza dikkat edin iste böyle boş seylerle ugrasirsiniz hediye geri mi istenir
Aynisini bende yaşadım rezil bir durum bana hepsini geri ver yediklerimizin ictiklerimizin bile parasını istedi bende hayır deyince mahkemeye vercem bile dedi yazık onun adına çok uyanmıştım boş ver takma
her seyi gonder ama bazı seyleri verme onlari kaybettim de hem sinir edersin verdigim hediyelere onem vermiyormus kaybediyormus diye dusunur hem ne kadar kotu seyler olsada ayrılmıs olsanızda gecmisiniz var izi var o izi somutlastırmak gerekir
sana verilen vs hediye edilen birşeyi niye ona veresin ki zaten sana almış bunun bir uzatması yokki verme ya
yine de vermen daha iyi olur eğer sen zor durumda kalmayacaksan onun geri istemesi de ayrı bir komik zaten
Çocukta her açıdan ezikmiş karaktersizmiş hediyeyi gönderme direk çöpe basss
Ben olsam vermezdim, şu devirde alınan şey geri verilmez 🤣
Ne kadar yüzsüz hem aldatmış hem geri istiyor ver hediyeleri gitsin
üzücü bir durum umarım sorun yaşamadan çözersiniz
Git kendine bir telefon al, sonrada onun telefonunu denize aterken video çek ona at. Yüzsüz ya
Verme copte yak ustune video at cok istiyosan copten alirsinnde
Ver ve verirkn de okkalı bişey şöyle ki içine otursun
bence vermelisin onun sana aldığı eşyalara kalmış olmamalısın
Hatırlamak istemiyorsanız eğer geri vermelisiniz. Değeri olmayan bi insanın hediyeside değersizdir
hediyeye gore degisir pahalı bir seyse isteyebilir bence
Verme sakın gebersin şerefsiz verilen hediye geri istenmez
cok gurursuzsun bence aldatan insanın aldığı seye mıhtac değilsin alıp yüzüne atman lazım tmmyüzüje atma ama vermen lazım yani istiyorsa böyle birinin esyasını napcaksın ki
Ver onun aldığı şeyden fayda gelcek olsaydı kendisinden de gelirdi
istiyorsa geri ver, bir daha da aramaya yüzü olmaz.
Ben açıkçası böyle bi insanın anısını taşıyan en ufak mikrobu evime koymam ama sen bilirsin yine de
istemesine gerek kalmadan vermeliydin bence
Ben olsam denize atarım git oradan al derim
aldatmasa vermen lazimdi aldattigi icin verme
Ben bunla nasıl sevgili oldum diye düşünürüm asıl
İlk zamanlar çok efendi ve iyi biriydi, ilişki ilerledikçe gerçek yüzünü görebildim maalesef
Ne diyim kandırmış
Ver de afkurmasın
Ben olsam istemeden geri veririm
saçmalama ya ver tabi ki onun eşyalarına mı kaldın
Yaşadıklarınwa sayacaksın tabiki vermeyeceksin
Telefonu 2ye bölüp öyle gönder bence.
gönderme sat ya da çöpe at
O kadar düşmüşse boşa uğraşma ver yoluna bak
Bence öyle bir insanın telefonunu bile kullanma eğer fatura onun üstüneyse her şeyi yapabilir hukuken
hiç de değilsin engelle gitsin
Sen parasını yolla telefonun sussun
İstiyorsa ver gitsin..