Cidden yaptığı büyük saygısızlık sonuçta o kişiyle bir şeyler yaşamışsın en azından yaşanmışlıklara saygısı olmalıydı bence sen aldığın hediyeleri geri isteme o öyle bir saygısızlık yaptı diye sen de saygısızlıkla karşılık verme belki yaptığından utanır zor bir ihtimal de olsa
Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
Eskiden olsa boş ver büyüklük efendilik sende kalsın derdim ama artık büyüklüğün efendiliğin sırası yok biri sana bir şey yaptıysa sen de aynısını misli misline ona yapacaksın.
Eğer maddi değeri falan düşükse uğraşma ancak ciddi anlamda değeri olan bir şeyse al gerekirse kullanma tabii ki bozdur harca.
Bence büyüklük sende kalsın. Yaşanmışlıkların hatrına kalsın, o seni çoktan silmişse kendi atar zaten. Hem geri alıp napıcaksın ki eşyalara her baktığında aklına o gelecek. boş ver kendini yorma hiç. Sana verdiği değeri kendisi karar versin.
Ya onun aldıklarını verip kendi aldıklarını geri isteyeceksin. Ya vermeyeceğim diyeceksin diyeceğim ama galiba bu konu hakkında sana dava açabiliyordu, yani pahalı hediyeler varsa geri alabiliyor, emin değilim, sevgililikte de geçerli mi.
Bence bunu istediyse seninkileri de hazır etmiştir. Buluşma zamanı beraberinde getirmezse, eee benimkiler nerde? Diye sorarsın. Öncesinde bir şey deme.
Bunu nasıl kendilerine yediriyolar anlamıyorum 1 tek şey istemedim ben ayrılırken ve istesem haklıydımda bilmiyorum çok ucuz geliyo bu hareket ama o senden istediyse sende iste tabi ki
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eski sevgilim ayrıldıktan sonra aldığı hediyeleri geri istedi, ben de ona aldıklarımı geri istemeli miyim?