8 yıllık ilişkim bitti. Evlenme teklifi almıştım ve aileler tanışmıştı ama ayrıldık alacak verecek kalmasın göndereceğini gönder demişti bana. Bende geven hafta gönderdim. Pırlanta yüzüğü altın bilekligini tişörtleri sweatleri ayiciklari falan vardı. Bugün sordum kargo geldi mi diye geldi eksikler var ama sorun değil dedi. Bu çok ayıp bişey değil mi. Birlikteyken alınan verilen şeylerin geri istenmesi bence hiç hoş değil. Aldığı yüzük 40 bin TL bilekliği de 3-4 bin vardır. Ben zaten bunların üzerine konacak bir insan değilim o demese bile zaten geri verirdim ama defalarca ver ver ver denmesi hoş mu. Eksik dediği şey de ben öğrenciyim bazı eşyaları yurtta duruyor evdekileri gonderdigimi zaten söylemiştim yurda gidince onları da veririm demiştim. Ama bugün böyle diyor. Hala eşyaların üzerinde duruyorsun dedim diye kalanları da ceyizine sakla bana yazma dedi. Bu yuzsuzluk değil mi. Benim de ona hediyelerim oldu öğrenciyim diye pahalı şeyler almadım ama sonuçta birsürü hediye aldım bende canım gibi onları mi istiyim. Kendisi de göndereyim edeyim demedi. Ben mi yanlış düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzümün astarı soyuldu nereye gidiyor bu gençlik anlamadım. Bende gencim hiç böyle değilim ortada birde 8 yıl var insan nasıl bu kadar hayatını geçirdiği birinden verdiklerini ister ki? Yeni olsa bile istenmez. Birde eksikler var ama olsun diyor. Seni Allah kurtarmış benim midem bulandı bu işten cidden. Nasıl 8 yılını buna harcadın yazıklar olsun. Birde şöyle bir şey var. Demek 8 yılını senle öylesine geçirmiş seni gerçekten sevip sana aşık olmamış yoksa senden bir şeyleri alma peşine düşmezdi insan ancak asla sevmediği birinin peşinden alacak verecek davasına düşer. Çok alçaltıcı mide bulandırıcı bir davranış. Acayip yüzsüzlük ben burada sinirlendim midem bulandı. Allah’a yat kalk dua et ! Şükür namazı kıl ciddiyim. Son olarak şunuda diyeyim 40 binlik yüzüğü istemesi yanlış değil diyenler olmuş sen onlara bakma öyle büyük yanlış ki ! Sonuçta onu sana aldı bir kere isterse 200binlik olsun ve evlenmek niyetiyle aldı. Senden geri isteyebildiğine göre o yüzük hiç senin olmamış ki. Olsa isteyemezdi hala kendi malı görmüş ki isteyebilmiş. Sana verilen o saatten sonra senindir asla istenmez. Fiyatı çoksa o zaman daha uygun bir şey alacaktı demek maddiyatı kötü değil ki 40binlik alabilmiş. Böylelerinin takıldığı sıradan kız arkadaşı bile olmamalı asla.
63 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten tek kurusun üstüne konacak kişilikte birisi asla değilim saygı çerçevesinde bitirip esylarini zaten verirdim ben kalmasinin anlamı olmadığı için. Bana yaptığı her harcamayı gözüme soktu ve asla maddi bişey isteyen ve bekleyen bir insam değildim. Borclarimin yüzde sekseni sen yüzünden demisti bana. Içinden gelmiş yapmışsındir lafı yapılmaz ki hadi ben istedim desem lafını etsin ama kesinlikle beklentim yoktu. Marinada evlenme teklifi aldım onu da burnumdan getirdi keşke etmeseydim pişmanım vs vs bir dünya laf işittim ve şu an da tehdit ediyor ölene kadar peşindeyim hayatı zindan eficem diye. Allah'ım korudu gercekten
Cevap sahibi+1 yılKonmakla alakası yok sana verilen o saniyeden sonra senindir. Senin malın o başkasından çalmadın çırpmadın. İsteğiyle kendi verdi olay bitti. Hata sende yorumları okudum resmen pisliğin tekiymiş sen böyle insanla nasıl evlenecektin acaba? Siz bazı kızlar kendinizi hiç mi sevip değer vermiyorsunuz? Kendinizden çok birini sevmek aptallıktır. Her zaman en çok seven kaybeder. Alınan şeyin büyükten küçüğe kadar lafı yapılmaz. Borçlanmasaydı o zaman yalandan yere. Öyle iğrenç biri ki manipüle edip durmuş seni birde başak borcuymuşsun şaşırdım başaklar çok manipülatif olurlar en yakın arkadaşımda başak. Maddi olarak gücü neye yeterse manevi ise her şeyi istemeye hakkın var bunları istememek marifet değil. İsteyen kazanırken istemeyen kaybeder oyunun kuralı bu. Çok uzun süreni onunla geçirmişsin nasıl dayandın anlamıyorum. Benimde 8 yolum biriyle geçti ama öyle iyi ki bir yanlışı olmadı bana aksine yanlış ben yaptım. Neler neler aldı tek laf etmedi. Baş üstünde taşıdı beni. 8 yılı büyük bir aşkla benim gibi geçirmek varken kendine yazık etmişsin bildiğin 8 sene az değil. O 8 sene de kimleri kimleri bulurdun. Seni sessiz saf yerine koymuş ondan bu kadar üste çıkıyor. Anasını belleseydin görürdüm onun o ucuz havalarını. Böyle kötü erkeklerde işte cin gibidir senin korkundan beslenir iyice midem bulandı elime verseler çayır çayır yakardım onu. Bu arada kaç yaşındasınız ikinizde?
Soran+1 yılBen 23 o 25
En İyi Cevaplar
+1 yılTasvip edilecek bir davranış değil ama çok sinirlenmiş belli ki kötü bitmiş. O da hıncını hırsını öfkesini bu şekilde çıkarıyor belli ki. Zoruna gitmesin , davranışlarını sorgulayıp kendini üzme artık. Bitmiş gitmiş.
00 Yorumla
sendeki eşyası ne varsa gönder ondaki eşyaları hediyeleri iste vermezse o eşyalar seni boğsun verdiğim emeklere de sana da yazıklar olsun de numarasını engelle her yerden yurt harici yerde kalıyorsan başka yere taşın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence de doğru değil ama yüzük çok pahalıymış gerçekten onu istemesine bi nebze hak veriyorum ama hala ufak tefek şeyler için de böyle demesi onun karakterini gösteriyor. bence ayrılmakla doğru bir karar vermişsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki bittiğinde, verilen hediyelerin geri istenmesi doğru bir davranış değildir. Ancak bazı durumlarda, özellikle evlilik niyeti olan ilişkilerde, bazı eşyaların geri verilmesi gerekebilir. Bu durumda, geri verilecek eşyalar önceden belirlenmeli ve karşılıklı anlaşma sağlanmalıdır.
Eski sevgilinizin eşyalarını geri istemesi normal bir davranış değildir, özellikle de daha önce kargo yoluyla gönderilmişse. Ayrıca, eksik eşyaların olması da onun hatalı olduğunu göstermektedir. Kendisi de hediyelerini geri vermek istememiş ise, sizin de geri vermenizi talep etmesi mantıklı değildir.
Bu durumda, yapabileceğiniz en iyi şey, geri kalan eşyaların tamamını göndermek ve konuyu kapatmaktır. Hediye vermek, karşılıklı sevgi ve saygıyı ifade etmek için yapılan bir davranıştır ve geri istenmemesi gerekir. Eski sevgilinizin talepleri sizi rahatsız ediyorsa, ona karşı sınır koymalı ve bu konuda net olmalısınız.
23 Yorumla- +1 yıl
Yine olması gereken bir yorum
- +1 yıl
@Sevemedimkaragözlüm8 Teşekkür ederim
+1 yılAblacım şu konuda hemfikir olalım 40 bin liralık yüzüğü geri istemek, ayıp değil. Evlenme teklif etmiş olmamışsınız, 5 bin 10 bin liralık yüzük olur da derim 10 bin liranın kıymeti mi kaldı. Adam 40 bin liralık yüzük almış, hayatında artık bir anlamın yok. Ayrılmışsınız, 40 bin liralık yüzünü de bir zahmet isteyebilsin. 40 bin lira ne demek haberin var mı? 5 asgari ücret demek. 40 lira değil he 40 bin lira. Diğer ufak tefek şeyleri zaten söylemiyorum onları istiyorsa ayıptır ama yüzüğü istemesi gayet normal. Sana niye taksın, evleneceği hatuna takar 40 bini.
20 Yorumlasenin kararın aslında bellimiş. bizden teyit istemişsin sanırım:D yani ilişkiyi yasayan 2niz. artık aranızdaki muhabbet. ben ne yapardım erkek arkadasın yerinde olsam senden geri göndermeni beklerdim pahalı maddi hediyeleri. ama sen üstüne yatacak olursan isterdim. ama bu beni rahatsız ederdi en güzeli senin direk göndermen derdim. ama ufak tefek seyler istemem onlar kalır. neyse ne derim. hem ayrıca güzel anı yani sonunda ayrılıkta olsa.
sana bi öğüt vereyim mi. salla geç hayatı yoksa erken yaşlanırsın. zorla sende kalsa ne manası var. sinirlendircek seni bakınca. incik boncuk ne varsa gönder geç yeni bi manita bul hayatını yaşa. pahalı seyleri yollarmıssın sanırım zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten eşyaları gondericektim kesinlikle bende en ufak biseyi kalsın istemem. Ama biraz ağırdan aldım ilişki düzelir diye hemen vermiş olsam biseyler pat diye bitip geri dönüşü olmayacaktı
+1 yılEvet yanlış ve toksik düşünüyorsun. Hediyelere konmaya çalışıyorsun resmen. 40 bin tl lik şeyin üstüne mi konacan yani? Adam evlilik için almış sana. Ki hata yapmış alarak. Belli ki değerini bilememişsin adamın. Kim bilir trip mi attın, başını mı şişirdin ne yaptın da senden ayrıldı. Bir daha yazma bana demez kolay kolay bir erkek. Çok ağır ve kötü şeyler yapmışsındır muhtemelen ama buraya yazmamışsın. Karşı tarafı da dinlemek lazım.
13 Yorumla
Soran+1 yıl40 bin TL'lik yüzük alması onu mukemmel biri mi yapar. Benim öldürmekle bile tehdit eden habire hakaret eden küfür eden bu insana benim mi yanlışım var. Sırf erkek diye bana göre yaşamak zorundasin demeye hakki mi var. Gerçekten yazık kafaniza
- +1 yıl
Bak şu yorumundan bile manipülasyon akıyor. Onu mükemmel biri mi yapar demişsin? Ben o yüzük aldığı için mükemmel biri demedim. Ama 40 bin liralık yüzük alması da abartı. Halen daha kendi yaptığın kötülükleri buraya yazmamışsın. O kadar eminim ki ondan dinlesek ne pisliklerin çıkacak ortaya. Sen kadın olduğun için kendini üstün mü zannediyorsun da kafana göre mi yaşayacan hayatını. Erkek tabi ki kadına liderlik yapacak, yeri geldiğinde çok abartmadan kıskanacak. Sen diyorsan ki ben kadınım üstünüm, istediğimi yaparım o zaman kaybedersin. Bu kafadan çık.
- +1 yıl
Sizin kafanıza yazık. Her şeyi tek taraflı anlatan kadınların kafasına yazık.
+1 yılOna ihtiyacı olan ve benim aynı marka kullandığım bluetooth kablosuz kulaklık almıştım taksitli. Buz gbi havada Sürekli hırkayla dolaştığı için eski bana olmayan baza altında duran sağlam yırtığı olmayan gri montumu verdim
(Kendine mont alacak parası , imkanı var) ve yanında kendi ördüğüm bere , boyunluk, atkı vermiştim. üşümesin diye..
Ayrıldık ama ondan verdiklerimi istemedim. İhtiyaçlarını karşılayan şeyleri neden isteyim bir kere. Canı sağolsun 🌸🙂12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel sevmissiniz💜
- +1 yıl
🩷🌸
Tam örnek timsal edicek bir Konu Umarım bu {Harcanan Para = Verilen değer.}Diye düşünen hem cinslerine ders olur. İş para çıkar olunca sonuç böyle oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılOkdr doğru ki.. hep maddi şeyler yaptı güzel şeyler yaptı. Bana bir yanlışı olunca tepki verince nankör oldum yaptığı iyi şeyleri unutup kötülere odaklaniyormusum. Yaptıkları şeyleri koz olarak kullanıyorlar
Adam liste mi yapmış.. hadi bi s e r e f sizlik yapıp istemiş o kadar eşya içinde eksik olanları nasi anlamış ki.. düşünsene siz evlendiniz 35 sene geçti çocuğun lise mezuniyeti elinde kocaman bir kasa defteri sana diyor ki tam 26 sene önce bugün sakız almışım... 🤮🤬🤬 Bol bol küfür ederim bugün akşama kadar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun canım olduğu belli. Evliliğin yok bir şeyin yok bir de o kıza altınlar prılantalar alıyorsan güzel kardeşim kendinde arıyıcaksın. Evlilikle eş olmuş insanlar dışında altın ve türevi takılar almak sakıncalıdır. Hatta altın şu yüzden alınır: sen benim eşim çocuklarımın annesisin. "Bunu özenle ve ilk günkü heycanla devam ettirdiğin için sana teşekkür ederim" demenin fiziksel olarak göstergesidir. Olması gereken budur.
20 Yorumlaevlilik yoluna girene kadar pahalı hediyeler alınmaması gerektiğini düşünüyorum alınıyorsa da ısteyemezsın bence. küçük hediyelerde istenmesın zaten sana aldıgı elbıseyı mı gerı verıceksın çok saçma. çocugun yuzugu ıstemesınde bır problem gormuyorum hatta ıstenmeden verilmeli. sonuçta evlilik için verilmiş ama evlilik olmamış. ama bu kadar laf yapması falan hoş değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben ucuz biseuin bile üstüne konmam kendim verirdim o taraklarda gözüm yok ama bu davranış gecmis senelerimize hakaret oldu
Şimdi s**alak olma, 8 yilin gitmiş ve seni resmen köpek yerine koymuş. Hemen bi ilişki kur öylesine. Fotolar vs at ve asssla onu umursama gez toz intikamini al. Bu kadar kolay mı diyosun ya, 8 yilin ardindan seni hemen köpek yerine koymuş. Sen de ona bu kadar kolay mi dedirt. Saf olma. Ve vermemeliydin o hediyeleri de. Gurur gurur al kondugun konuma kendin bak bir işe yaramiyor gururun s**ktir 8 yil sana katlanmamin bedelinin ceyregi bile olamaz bunlar deyip emgellemeliydin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın bu yüzsüzlük yani geri isteyeceği bir hediyeyi almayacaktı o zaman hiç mi kafası basmamış zamanında ya biterse diye yani biraz pahalı hediyeler almış hadi aldı diyelim 1 kere isteesin defalarca ver ver demek nedir arkadaşım o arkadaş yerine ben utandım benim başım eğilmedi resmen koptu ne acayip insanlar var değil mi
10 Yorumla
+1 yılNe sümsükmüş ya kurtulduğuna sevinmelisin. Özaaygısı yokmuş sana insan derkü güzel anılar yaşadım kalsın. Sanki yüzüğü sen mi seçtin bunu al ben pahalı istiyorum diye. Sende benimkileri gönder deseydin. Ama bana annesinin ağzına bakan canım bi erkek görüyorum. Sende iste hepsini
10 YorumlaAmaç eşya değil
Ayrılıkta aşamalar vardır
Kızgınlık aşamasında olan bir durum
Herkeste farklılık gösterebilir
Bir çok saçmalık varken kızgınlık anında yapılan bir yenisi olmuş çok değil
8 yıllık bir flörtte ne biliyim iyi dayanmış iki tarafta
Flört dönemini fazla uzatmayın uzadıkça tadı kaçıyor10 YorumlaAltınları yurtta mı tutuyorsun? Bence sevgilimin döneminde hediye verilmemeli en azından pahalı. Sonucu kötü oluyor. Pahalı hediye olunca da durum bu !.. ama pahalı hediye olmayınca ilişkiyi bitiren kadinlari ne yapmalı! Tr de ilişkiler çok sacma
00 Yorumla
+1 yılKuyumcuya gidip hepsini bozdurdum şimdi afiyetle yiyorum dersin.. bu yüzsüzluge ancak bu lafları hak ediyo çünkü.. vermeseymis zamanında hediye mediye..
31 Yorumla- +1 yıl
Verme yüzüğü filan bir derse ihtiyacı var.. bundan sonra sadece evleneceği kıza o değerde bir yüzük alıp takmasini söyle ona !!!
Gizli Üye(18-24)+1 yıl40 bin liralık yüzüğü tabikide alacak gider kuyumcuya geri verir parasını alır yarın başkasına evlenme teklifi eder. Ama onun dışında sweet , ayı için böyle yapması saygısızlık olmuş. Ayrılma sebebiniz nedir bilmiyorum ciddi bir durum olmasa bu şekilde tepki göstermezdi diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygı kalmadı bana hakaret eden asagilayan küfür eden birine daha ne kadar sabrederdim ki. Laf anlamayan birisiydi hep kendi haklı kendi hakliiiii. Koç burcu işte klasik. Beni suçluyor her şeyde neymiş ben uzatiyormusum tavır trip yapıyor musum sürat asiyomusum hshshs
Cevap sahibi+1 yılKova burcu ile 6 yıllık ilişkim bitti. Gerçekten bunun burcu yok erkek dediğin hep aynı. Bırak aldığı zıkımları alsın gitsin. Evlilik demek iki tarafın birbirine eşit şartlarda saygı göstermesi demek. Kurtulmuşsun gerçekten.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOna aldığım hediyeler kişisel şeyler olur. Ben onları geri alıp ne yapıcam. Kendisi ister kullanmaya devam eder ister çöpe atar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzsüzlük bu kısacası 8 yıl çıkmışsınız bu demektir 8 yılın maneviyatı değilde maddiyatı önemliymiş beyfendi için çok yazık bir yerde gördüm çıktığı günden ayrılana kadar yapmış olduğu harcamaların listesini yapıpda senden bunların parasını istememiş bak o eksik kalmış sende iste o bu yüzsüzlüğü yapıyorsa sende yap bende nişanlandım ayrıldım çoğu kıyafetim onlarda aylar geçti ben demedim eşyalarımı yollayın diye onlardanda böyle bir talep gelmedi banada altın bileklik kolyeler aldılar bendeler istemediler benim durum karışık şu an neyse
10 YorumlaBu dünyada ne kadar karaktersiz insanlar varmış. Allah seni bir ömür boyu bu insandan kurtarmış. Şükret
10 Yorumlayüzük gibi pahalı eşyalar istenmeden direkt geri verilmeli elbette ama ayıcık tshirt falan geri istenmez ya benden istense sokaktaki çöpe atarım foroğrafını çekerim adresi veririm çöpçüler toplamadan koş gel al derim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi değeri yüksek hediyeler veya manevi değeri olan hediyeler ( aile yadigarı yüzük, kolye, broş vs. ) geri istenebilir ve bence geri verilmelidir ama değeri olmayan hediyelerin geri istenmesi hem saçma hem de görgüsüzlük
10 YorumlaDeğerli eşyaları istemesi bence doğal. O istemeden sen vermelisin bence. Ufak tefek kişisel olan eşyaları istiyosa tabii ki ayıp, ama yüzük, bileklik gibi şeyleri, senle evleneceğini düşünerek sana hediye etmişse, ayrıldığınızda hukuki açıdan bile talep etme hakkı var. Asıl onları alıp, ayrıldıktan sonra vermemek ayıp bence.
20 Yorumlahayır yüzsüzlük değil öyle degerli şeylerin sende durması anlamsız. istemesi normal. sen yollamadıkca daha çok isteme ve üstüne düşmeside dogru
20 Yorumla
+1 yılYaptığı şey yüzsüzlük değil, tiksinmiş senden ve nefretini kusuyor. Sırf sana ne hissettiğini anlatmak için yapmış, derdi eşyalar değil. Hiçbir şeyim sende kalmasın, hiçbirine layık değilsin diyor.
00 Yorumla
+1 yılBu ne saçmalık ne alaka tamam yüzük pahalı ama onu alacak gücü varsa ona pahalı değil
Verilen hediye istenir mi ayıp senin düşüncen çok doğru yanlış bi düşüncede olsan yüzüğü vermezdin zaten
Yol yakınken ayrılmışsın
Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın10 Yorumlaİyilikten maraz doğar derler bu yüzden göndermeyecektin. Hediyenin iadesi nerede görülmüş? Sana zamanında almış vermiş bitti gitti o artık senin başkasının malı olmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diye gonderdin acaba hediye geri alinan bisi degil. Sen ona 8 yılını vermissin sonucta bence vermen sacma oldu ben olsa bozudurur bozdurur harcardim ne yuzugu ne bileziği derdim 😂 bende öyle geri vermistim pisman oldum keske vermeden once yazsaydin
10 Yorumla
+1 yılVar öyle enteresan insanlar 8 senelik bir emeğime zamanıma bakarım ben heheyt yemişim eşyayı malı mülkü yani asla istemem kullanmayacağım şeyleri gereksiz!
11 Yorumla- +1 yıl
canım sevin kurtulduğuna daha kötüsünü düşün bir de evlenseydin evlerden ırak valla🙈
+1 yılÇok ayıp gerçekten bir erkeğe yakıştıramadım. Ayrılırken sevgilim aldığım hediyeleri vermek istemişti ben senin için aldım onları diye kabul etmedim
10 Yorumla
+1 yılYapılan hiç doğru değil. Benim tahminim senden ayrılmayı istemiyordu. Ayrılınca da bunu onuruna yediremedi. Aldırmayın ve "onunla geçen sekiz yılıma yazık" deyin gitsin.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki yanlış düşünmüyorsun. Yaptığı çok itici bir şey. Verilen hediye geri alınmaz. Bu kadar kin dolacak kadar ne geçti ki aranızda? Yoksa cimriliğinden mi?
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir hareket hiç doğru değil alınan hediyelerin geri istenmesi anladığım kadarıyla kötü ayrılmışsınız onun acısından böyle yapmış ta olabilir ama yanlış yinede
00 YorumlaSaçma bir davranış şekli çünkü hediye geri alınmaz. Geri almak görgüsüzlüktür. Bu ziynet eşyaysa tabi bilemem yoksa insan sıradan ufak şeyleri neden geri alsın
01 Yorumla- +1 yıl
hey profilim nasıl :)
+1 yılBen senin kadar yüzsüz değilim verdiğim şeyleri isteyecek kadar de ve isteme ilerde üzülür eşyalara baktıkça seni hatirlar ve yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlar
00 Yorumla
+1 yılSende iste o zmn haysiyyetsiz it yüzsüz şerefsiz. Yüzükte haklı ona bişey diyemem ve bileklikte ama diğer şeyleri istemesi kötü bir şey iyi ki Allah kurtarmış seni ablacım💖
00 YorumlaSenin manit.
10 YorumlaKendini belli etmiş sevinmelisin. Muhtemelen ilişki içinde aldığın hediyeleri az bulmuş ve gönderme zahmetinde bile bulunmamış. 8 yıllık bir yazık olarak görsen de kocaman bir tecrübe geçirdin bunun için sevinmelisin ve yoluna bakmalısın.
10 YorumlaYaptığın bir yanlış varsa evet niye sende kalsın ki haketmiyorsundur harcamalarına yazık olur sonuçta..
00 Yorumla
+1 yılİş ilişkim dahi bitse o zaman zarfı içinde bana ne alındı ne hediye verildiyse giderken masanın üzerine koyar giderim kimseye laf söyletmem arkamdan
00 Yorumlaİstemek doğru bi davranış değil o kişinin kendi düşünüp göndermesi gerekir ki eminim sende gönderir tutmazdın
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimin aldığı bazı eşyaları hâla kullanıyorum, o da benimkileri kullanıyor. Aman onu mu düşüneceğim.
00 Yorumla
+1 yılHiçbirini istemedim lafını bile yapmadım bildiğin eziklik bu başka bir şey değil bu kadar basitleşmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ülkede ki hemcinslerimden öyle nefret etmeye başladım ki. Artık gerçekten erkeklere hak vermeye başladım. Dünyanin en nankör ve en geçimsiz kızları bizim ülkemizde. Ben artık sadece erkeklerle arkadaş oluyorum en azından kalpleri bozuk değil. Kız arkadaşlarımda her olayda kendilerini haklı görme problemi var. Hep zaten hayatınıza aldığınız adamlar kötü sizler prensessiniz. Ya bırakın bı 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılIlişkimi yaşadığım insan gibi birisi hayatına girsin. Anlatamadigim çok kötü şeyleri vardı onları sen yaşa tecrübe et sonra konuş.
Cevap sahibi+1 yılZaten hepiniz iyisiniz hayatınıza aldığınız adamlar kötü. Hiç bir erkek durduk yere bişey yapmaz. Hayatıma erkeğin girmesine gerek yok çünkü evliyim zaten sizin kafadan olsaydım kirk defa boşanmıştım. İnsanlarda kusur bulmak yerine kendinize bakın işte o zaman her şey düzelir. Özeleştiri yapmayı öğrenin. Bir ömür karsidaki insanı suclayarak gecmez
Soran+1 yılO zaman ilerde kocanız sizi dövsun hakaret etsin küfürler etsin. Suç bende diyip ezik gini kosenize çekilin. Bir kadın olarak "kadin" cinsiyetini ayaklar altına aliyosunuz. Erkekleri kendinizden üstün tutmayin
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil.
Ama cok istediyse ver ya da önce biraz zarar ver onun verdigi hediyelere eşyalara öyle geri ver.
00 Yorumla
+1 yılEvet haklısın, ısrarla isteyip durması hiç hoş değil. Pahalı hediyeleri zaten çoğu geri gönderir. Bir süre bekleyip sonra istemeliydi onu da.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörgüsüzlük başka bir şey değil... hiç doğru değil yaptığı. ben olsam gözünün önünde belediyenin kanalizasyonuna gönderirim. ara görüntülü şimdi yüzük belediyenin kanalizasyonunda git bul al de.😂😂
00 YorumlaMaddi değeri olanları istemesi normal ama aldığı ayıcıklı pijamaları da istiyorsa canını yakmak için istiyordur. Ver gitsin herşeyi
00 Yorumla
+1 yılÇiftler gerçek yüzlerini ayrılırken gösterir, yani senden gizlediği karakteri buymuş. Bence üzülmek yerine sevinmen gerekir.
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle doğru değil bence alınan hediyeleri istemek bana göre tam bir görgüsüzlüktür
10 Yorumla
+1 yılGöndermezdim ben olsam onlar senindi hediye geri verilmez
10 YorumlaBenim bildiğim ilişkiyi bitiren tarafın birsey isteme hakkı yoktur
00 Yorumla
+1 yılBu yazının altına hiç mi sevmemiş sizi diye sormak istedim
00 Yorumlaboswer kurtulmussun üzerine konacak birsuru insan vardi muhattap olma degmez bence
00 YorumlaBazen kurtulduğunu şükür edeceksin Allah kurtarmış diyeceksin
Eksik kalsın eşyası gönder gitsin00 Yorumla
+1 yılGelmiş geçmiş gitmiş bitmiş istenmese bile iade edilmelidir ne gereği var...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişan için alınana hediyeleri istemesi doğal ama sevgiliyken alınanlar istemsi ayıp. ( nişan için alınan yüzüğün parasını büyük ihtimal ailesi ödemiştir zaten, onlar istemiştir)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın şu an
Soran+1 yıl23. Yüzük parasını da ailesi ödemedi kendi birikimi ile aldı. Ama keşke pahalı bişey alip lafını edeceğine orta yollu bişey alsaydı anlamı değerli kalsaydi.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşından beri sevgilisiniz
Çok aşırı saçma sonuçta içinden gelmiş almışsın istemek nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin kafadan istiyorum. Tabiki geri isticek prensesim kafasından çıkın isterseniz sizden çok var
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim iyi okuuu ben zaten parasının üstüne konarim demedim zaten verirdimm. Ama kendisi ona akldiklarimi Verme zahmetinde bulunmayıp bana habire ver demesi ayıp diyorum.
Cevap sahibi+1 yılYa niye hep siz haklısınız şimdi senin kusurun yokmu birde çocuğu dinleyelim bakalım ne dicek o ne anlaticak ben sadece seni dinleyip o çocuğa diğer kızlar gibi giydiremem
Soran+1 yılValla algıları kapalı bir insana bişey anlatamiyosun ona sorsan şeytan tüyü var kendini haklı çıkarır ama senelerdir neler yaşadığımı şu an daha iyi anlıyorumm. Devamlı beni eski sevgilileri ile kıyaslayan seni seviyorum ama başkasından hoşlanıyorum diyen habire hakaret küfür eden birini nasıl haklı görebilirsin ki. Üstelik psikolojisi son zamanlarda berbattı beni öldürmekle bile tehdit etti. Şimdi yine hak verirsen tebrikler
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım herkes zaten bu ülkede karşıda ki kişiyi suçluyor. Kavga eden iki insan görürsen sor bakalım ne dicek sana. Daima herkes birbirini suçlar var mı ben suçluyum diyen
+1 yılkesinlikle hiç hoş değil verilen mal veri alınmaz. zorun da kalınsa da bu üslupla istenmez
01 Yorumla- +1 yıl
zorunda*
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaka dimi bu? Viyle bisey varda ve anlattigini tarafli anlatmadiysan yani hersey anlattigin gibiyse birda en gbüyük suç sende. Boyle bir tiple 8 sene ne fiye takildin? Diye sorarim ben.
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat