Kafası karışık şöyle. Geçmişimiz olmadı. Sadece kararsız ve net değildi. Onu sevmesem net ben de istemezdim.
1 ay
Kafası karışık şöyle. Geçmişimiz olmadı. Sadece kararsız ve net değildi. Onu sevmesem net ben de istemezdim.
Cevap
4Cevap
Kesin yüzyüze 5dk görüşme olan bir şeyden sonuç bekleyen bir kız var karşımızda
Dönse ne değişecek?
Bilmem
Bakamıyorum yaa. İnan çok zor
Bir umut bekliyor insan işte
Gelde şu kalbime anlat bunu. İnan çok uğraşıyorum olmuyor
Oo senin ki daha ağırmis. Unutabildin mi bari ya da azaldı mi
Gidip konuşsam ne olur sence
25 yildada unutulur ama. Sen çok sevmişsin
Gidip konuşMA. Erkek düzdür. Sen peşinden gidersen "köpek oldu" der faydalanır. Seven adam zaten gitmez. Bana gelince... Ondan başka HİÇ KİMSE o kadar içten gülümsemedi. Edebiyat mı dersin sevda mı bilmem. Ama gülüşü aklıma da yüreğime de kazındı. Hayatta mı değil mi bilmiyorum. Evli mi bekar mı bilmiyorum. Beni hatırlıyor mu onu bile bilmiyorum. SADECE BİR KEZ karşılaşsam, kpnuşsam onunla. Yeterdi...
Konuşmak için çabaladı sonra gitti anlamadım. Hayatımı altüst etti. Keşke herkes senin gibi Sevseydi belki bu halde olmazdık. Ay inşallah bende böyle olmam yaa. Gerçekten çok acıtıyormus.
Karşılıklıydi bence. Niye o zaman tanışmak için çabaladı ki
Himm yani başkasını mı buldu diyorsun. Canı cehenneme. Hayatımı cehenneme çevirerekse gelmeseydi keske
İşte bu yüzden erkeklerin çoğuna güvenmiyorum
Hayır
Böyle daha kötü ama. Niye gitti, ne oldu anlamadım yani. Ailesinin istemediğini söyledi ama bilemedim
Evet farkındayım ama el mahkum. Kendimi sorgularken buluyorum. Başka adam gelse kalbimi açmayı denerim ama oda yok 😂
Allah korusun ya öyle deme. Ama gözden Irak olan gönülden de ırak olur demişler. Senin için geçerli değil sanırım
Oha o kadar yani. Peki sen evlenmedim mi hiç
Aa neden olmadı. Aklın mi ondaydi
Ayy kurtulmuşsun boş ver
Allah'tan ümit kesilmez. Sen yine de inancini yitirme
Dönmez net
Ama gördüğü zaman kaçmıyor. İlgili davranıyor
Zaten seviyorum bide ekstra kafamı karıştırıyor
Hayır yaa yorucu
Bencede olma. Gidip konuşsam gururum el vermiyor 😅
Emin misin bak gaza getirme. 😅
Beni gördüğünde duraksiyor. Sanki bişey dememi bekliyor bilemedim
Hahaha. Tamam konuşursam yazarım
Net döner
O zaman beklemede mi kalayım. Gerçi 1.5 ay oldu ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kafası karışık tayfa zor gerçekten 😅 Ama dönme ihtimali var mı, var. Çünkü aranızda kötü bir geçmiş, ihanet vs yok, sadece net değilmiş. Bu genelde kendi iç çatışmasıyla ilgili oluyor 🧠
Ama sen de sonsuza kadar bekleme lütfen. Adam adım atarsa konuşulur, atmıyorsa kendi değerini bilip yoluna bakmak en güzeli 💔✨ Sence şu an dönse, onu gerçekten tekrar hayatına almak ister misin? 💬
Evet hemen alırım
Ayyy sen tam aşk kadınısın resmen 🤭💘 O zaman bekleme ama takılıp da kalma, hayatını yaşa ki o düşünsün 😌✨
Takılıp kaldım. Nerdeyse uykuda bile sayikliycam