Sürekli kafası karışan erkek geri döner mi?

SİMDİ ONCELİKLE bu cocukla biz 1 ayı aşkın sevgiliyiz/ sevgiliydik daha doğrusu çocukla biz Çarşamba günü geçen hafta yane çocukla buluştuk çocukla gayet buluşmada her şey çok güzeldi sonra çocuk bitane arkadaşının yanına gitti ve 2 saat sonra ayrıldı benden arkadaşından eve döndükten sonra çocuk beni affeder misin die yakarmaya başladı yane brnde sevdiğim için affedim ondan sonra 2 gün sonra cuma günü yane gectimiz cuma günü çocukla yine buluştuk sonra çocuk ise gitti yane uzak mesafeden geliodu 15 dk görebilmek için sonra ise gitti ordaki arkadaşları aklına canım saçma şeyler soktu ve ayrıldı yane bana demedi gitti arkadaşına dedirti engelledi sonra çocuk engelmi açtı TAKİPLESTİK falan ben çocuğa artık dün grce 5 sularında yazdım işte dedim beni neden bıraktın sebebi olmalı ayrılmanın bana dediki kendimi geçtim seni üzmemek için ayrıldım dedi ondan sonra bu bahaneleri bırak anlamından beni sevmiorsun yüzüme de dedim sonra dediki peki hilal sonra ben hiç uzulmuomuyum. falan dedi iyi geceler dedi YANE BU DONERMİ?
Sürekli kafası karışan erkek geri döner mi?