Ya o beni çok severdi canımın içi hiç kıyamazdı dediklerine değer veren el üstünde tutardı sonra biranda bende tripler doping ama o da yani suçlu yerleri var falan 1 hafta da o kadar çok yıprattık ki birbirimizi en son kafam karıştı dedi bende bitsin o zaman dedim ama şu an çok özlüyorum çok sağlıklı bir ilişkimiz vardı bir anda öfkeyle hareket ettik galiba O da özlüyor mudur
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç onun için çabalamadım yani onu sevdiğimi bilmiyordum bir biterken ağladım ama yinede gururumdan bitsin dedim yazsam mi Ama cesaret 0
Evet kararsızım ama onu kaybetmek bana kötü hissettiriyor biterken bile ağlama diye yanımda o oluyo hayatımın kolonu gibiydi her konuda destekçimdi en yakın arkadaşımı hayatımdan çıkarmış gibi hissediyorum alışkanlıklar var birde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben dönmedim... şimdi yeni bir ilişkim var mutluyum
Gözyaşım kalmadı
:(( ama bizim durum biraz farklı idi o aldatıyordu beni
Aldatıyorsa siktirettt
Bazen mahalleden yengenle geçiyoruz utanmadan bakıyor ağladığı kesin ama..🤣🤣
İhanetin bedeli her zaman ağır olurrrrr
👍👍yeahh
Et döner tavuk döner ama yıpranmış bir erkek dönmez
Hiç onun için çabalamadım sizce yazmamalıyım ya
Çaba göster belki döner
Yediremiyorum işte bitmesine de sebep oldum kafam karışık dedi bende aklının ucuna gelmiş ayrılık bitsin dedim özözzjj
Boşver o zaman. Sen biraz olgunlaş öyle ciddi bir ilişkiye gir
Niye böyle söylüyorsun
Yazdıklarına göre daha kararsız kalan ne istediğini bilmeyen biri gibisin
Evet kararsızım ama onu kaybetmek bana kötü hissettiriyor biterken bile ağlama diye yanımda o oluyo hayatımın kolonu gibiydi her konuda destekçimdi en yakın arkadaşımı hayatımdan çıkarmış gibi hissediyorum alışkanlıklar var birde
Biraz ayrı kal bakalım
O da özlüyor müdür acaba
Ozluyordur ama umudu kalmamıştır
Sence çaba göstermeli miyim ya da tamamıyla ona ve kadare mi bırakmalıyım
Duygularından eminsen çaba göster. Emin değilsen uzak dur daha fazla üzme
Ilsiki süresi ver ona göre yorum yapayım
5 ay
Çok az bi süre ama ya emin değilim
Onun benden önce sanırım çok çok daha kısa olmuş biraz bir anda yüklendik ikimizde olmadığımız biri gibi davrandık
Bu çocuğun adında m ya da t harfi var mı
?
2 side yok
Merak ettim neden sordun
Bende merak ettim bak shdhdh
Sarsılan bir ilişki bir daha eskisi gibi olmuyor
Çok zalimsiniz
Asla dönmez.
:(
Hayır lahmacun