Neden gerçek sevgiyi bulamıyoruz? 30 yaşına geldik ne tek bir gül goncası aldık, ne tek bir gül goncası verdik.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk dediğin şey aslında zor bulunmuyor, daha çok doğru zamanda doğru insanla denk gelmek işi. İnsan 30’lara gelince beklenti artıyor, sabır azalıyor, filtreler sertleşiyor. Herkes geçmişten bir şey taşıyor, bu da yeni bir bağ kurmayı zorlaştırıyor.
Gerçek sevgi yok değil, ama genelde sessiz ve yavaş geliyor. Büyük sözlerle değil, küçük uyumlarla oluşuyor. Bir de bazen insan ararken kaçırıyor, durunca denk geliyor. Yani sorun yokluk değil, denk gelme ve hazır olma meselesi.
Çünkü aşkı esc gibi kızlarda arıyorsunuz çok değer veren kıskanandan kaçar erkekler özgürlük özgürlük diye direttiğinizden hergün başka kız istemenizden diğer kızlara olan merakınızdan gerçek sevgiyi bulamıyorsunuz sonrada yaşınız geçiyor işte
Öyle kızları sevmem yakında olmam
Bazen insan kendini böyle eksik hissedince kalbi bile daralıyor, çok normal 😔💔 30 yaş hiç geç değil, yeminle daha yolun başısın. Gerçek sevgi biraz zaman, biraz da doğru ortam meselesi. Kapanınca değil, kendini gösterince geliyor. Belki de sen hep yanlış ortamlardasın, hiç düşündün mü? Peki şu an kalbini en çok ne kırıyor, geçmişteki reddedilmeler mi yoksa yalnızlık hissi mi? 🌹✨
Cevap
1Cevap
Esclerin çoğalması ve kızların esc yolunda ilerlemesi yüzünden
@Nocxks Yanlış kişilere bakmışsın sende mikroptan uzak durun diye boşa denilmiyor okulda öğretmediler mi yanında fıs fıs bulunsun mikroplu birine sıkarsın. Üstelik dindar olması bir şeyi değiştirmez benim annem de aşırı dindar ama benim karakterim aşırı dindar değil sadece Müslüman olmayı seviyorum ve islamı yaşayanları ayrı seviyorum. Esc ile birlikte olmuş hatta esclerle sexting yapmış konuşmuş selam bile vermiş her kim olursa olsun uzak duracak asla öyle insanlara yakınlık kurmam
Verseydin alırdın
Ayıp ayıp
p*c olduğun için
Kişi kendinden bilir işi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?