Biz neden sevgili olamıyoruz, sebep ne?

Öncelikle şunu söylememde fayda var çok üst kıdem tanınan biri. Hiç evlenmemiş. Yakışıklı 40 yaşında. Bende 30 yaşındayım fazla güzel popülerim eğitimliyim. Çok insan var çevremde. bizde iş olarak bu vasıta ile tanıştık. Görüştük vs çok güzeldi 2 ay.. sonra işte artık olduk … . Onun kıdem olarak bir üstü olan kişide (en üst oluyor) benimle ilgileniyor onunla da görüştüğümüzü zannediyor ve risk almak istemiyor sanırım. Bunu o kariyere o getirdi. Çünkü o kişi ile de aramız iyi. Neyse.. Sevgili olamayız dedi sevdiğim biri yok, kötü travmam yok. Ama açıklayamam sebebini dedi. 5 ay ara ara iş bahanesi ile yazıştık toplantılarda denk geldik. Hissediyorum hep gözü bende elimi tutar uzun uzun… duygusu var ama onu ne tutuyor? Bana da ihtiyacı yok yüzlerce kadın çevresinde.. ama ben artık 5 ay oldu kimseyle görüşmedim… Canım onu istiyor. Dedim artık yeter başkasıyla olamam. Düzenli hale getirelim. Haftada 2 gibi.. Faik badiğ mi diyor. Hayır yol arkadaşıyız dedim. Ben öyle biri değilim ki.. aile yapım, çevrem.. Ama adama aşık oldum. Dokunsam kalbim biraz rahatlayacak.. ne yapmam gerekiyor? İnanın bilmiyorum

Biz neden sevgili olamıyoruz, sebep ne?