Bir bakış bir dokunuş... Bazıları evin gibidir. Artık böyle şeyler yaşanmıyor. Her şey basit ve sıradan. Eski tutkularimizdan eser yok. Yitirdiğimiz çok şey var sizin var mı?
Kibrit kutusunu doldurmayacak şeylerden dolayı aşırı kasıyoruz kendimizi. Bu yüzden hem biz, hemde karşı taraf yıpranıyor. Bunu nerdeyse herkes yapıyor. Ben, sen, o ve biz kısacası. İnsanca bir hayat için insan olup, insan bulmak gerekir. Hayvanlardan uzak durmak gerekir ki erkek tarafında bu çok yoğun oranda 😂
Ben böyle bir aşk için çok ciddi bedeller ödemeye hazırım ama maalesef hiçbir şekilde böyle bir aşk yaşayacak insan bulunamıyor. Belki de zaman değiştikçe aşkın yaşanışı da ilerledi çok hızlı tüketiyoruz her şeyi belki sevgiyi de çok hızlı tükettiğimiz için o kafamızdaki aşka ulaşamıyoruz çünkü herkes o aşkın tanımını biliyor ama kimse öyle yaşamıyor örnekse Mecnun çöllere düşmüş delirmiş aşkından zamanında şimdi ki aşk için yapılan en büyük fedakarlık 2 saat metrobüs durağında beklemek bu da en büyüğüdür. Umarım sen de ben de isteyen herkes de o istediği sırılsıklam aşkı bulur.🖤
birgün zengin olursam aşık olurum. ben aşık olduğum sevdiğim kadının ne isterse o olmasını istiyorum. yani o an canı ne isterse o olmalı. canının hiç sıkılmasını istemiyorum. ama bunları yapmak için önce zengin olmam lazım. o da muhtemelen 2 sene sonra falan.
Bence sen konuyu yanlış anlamışsın. Kadınlar sevilmek isterler, anlaşılmak, değer görmek isterler, ilgilenilmek, yeri geldiğinde eşinin yanında kendilerini ufacık bir kız cocuğu gibi hissetmek isterler. Hic fark etmiyor zengin veya fakir merhamet gösterin yeter
@Sine_mSu ben zaten 2 sene sonra falan zengin olucam muhtemelen. bir de senin söylediğin özelliklerde olursa tamam işte ekstra olur yani daha da mutlu olurum daha da mutlu ederim ☺☺
Çünkü aşık olabilecek düzeyde birisi çıkmadığı için. yani aslında çok zıt insanların olduğu bir ülkede yaşadığımız için genelde karakterli gerçekten aşkı bilen insanlar yok bu yüzden de yalnız kalıyoruz her zaman
aşk'ta sigara gibi olmuş hiçbir zaman ilk içtiğin sigara tadını vermiyor. Ne ilk i gibi gizli saklı heyecanlı, nede tadı. O yüzden görmüş geçirmiş insanları görünce bazı şeylere tepki vermeyince çok iyi anlıyorum herşeyi normal karşıladıklarını... Her zaman yeni birşeyler olması taraftarıyım kimse ikinci bir şansı hak etmiyor çünkü ikinci şans her zaman ilkinden daha kötü olur boşuna zaman kaybı boşuna kendini yıpratma.
Eskiden manevi ihtiyaçlarımızı bağdaştırdığımız maddi ihtiyaçlarımız vardı. Aidiyeti korunma ihtiyacına Aşkı cinsel ihtiyaçlara Fedakarlığı beslenme ihtiyacına Arkadaşlığı muhabbet ihtiyacına bağlamıştık.
Şimdi bu maddi ihtiyaçların hiçbirii için başkasına muhtaç değiliz. o yüzden aidiyet, aşk, fedakarlık ve arkadaşlık içi doldurulamayan ama eksikliğinde de ruhumuzda delik açan sahipsiz duygular olarak kaldı.
Sırılsıklam aşık olmak için aşkın acı yanına da tatlı yanına da "lütfun da hoş kahrın da" diyebilmeli insan. O zaman aşk anlamlı hale geliyor ve işte o zaman bardaktan boşalırcasina ıslanıyorsun aşkta. Hem de kendi iradenle...
Bir süre için bende böyle hissetmiştim beklentim ve arayışım bittiğinde karşıma çıktı 3 yıl oldu hala elini tuttuğumda kalbim yerinden çıkacak sanıyorum :)
Aşkı hayvani duyguların tatmini olarak gördüğünüz sürece ( görselden çok açık ortada ) bulamayacaksınız ve sizi elde edip kullanana kadar yalan iltifatlara kanmaya devam edeceksiniz
Sen paraya baktığın için olamazsın zaten diğer hesabımdan bana sataşıp engel atıp kaçmışsın da çocuk olan sensin profil resmin ne kadar ergen ve çocuk olduğunu gösteriyor
@benaldatırımaga hayır tanımadım ama mesajda konuştuysak ve mesajı kestiysek sadece silmişimdir. Gereksizliğin yoksa engellememişimdir. Engellediysem demekki gereksiz bir şey yapmışsındır. Kimseye kastım yok
@benaldatırımaga hmm rahatsız oldum inadından yazdıklarımı anlamamandan. Kafasında bir şey kurup sadece ona inanan insanları sevmem. Tekrar karşılaşmak istemedim.